Беларус-България 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
julian_kondrad
Контакти:

Re: Беларус-България/10.08.2011/20:00ч

Мнениеот julian_kondrad » 11 авг 2011 10:36

marmi52 написа:
stg333 написа:
marmi52 написа:8-)

Когато фактите говорят и боговете мълчат:

Футболът не може да е различен от държавата. Държавата ни загива - футболът също.
Беларус е бивша съветска република. Има територия два пъти по-голяма от тази на България и население около 10 000 000.
Беларус НЕ направи грешката да скъса окончателно с руснаците. Тя остана в състава на ОНД и води проруска политика.
Беларус не е член на Европейския съюз и води политика на пазарен социализъм. Държавата води политика на противопотавяне на НАТО.
Така Беларус се запази като относително стабилна държава. Запазиха и народа си.
Наскоро младежкият национален отбор на Беларус игра на полуфинал на Европейското първенство за младежи. Там беларусите отпаднаха злощастно от бъдещия европейски шампион Испания след 1:2, след като водеха до 89-тата минута на мача с 1:0.
Спечелиха обаче малкия финал за 3-то място побеждавайки Чехия.
С други думи след тези, които в момента гледате на терена, идват други още по-талантливи футболисти на Беларус ...
А при нас какво идва ? ...

Вече започваш да досаждаш с про-комунистическите си агитации. Какво е общото между футбола в Беларус, противопоставянето на НАТО, че не е член на ЕС и отношенията и с Русия?

8-)

Слаба и бедна държава с изчезващ и гинещ народ = СЛАБ ФУТБОЛ и слаб спорт !!!
Няма как да е иначе !
Обратно - стабилна държава, със запазен народ = добър футбол. Пример Беларус.
По-просто няма как да го обясня, макар че виждам, че има хора, които се нуждаят и от още по-просто обяснение ... :lol:

Беларус ли е стабилна държава? :o Щом толкова много се интересуваш от тях сигорно знаеш за: фалита на държавата ,за мълчеливите протести, на които хората просто танцуват или слушат музика, за арестите на същите тези хора. Сигорно си чул, че и Москва и запада им обърнаха гръб, и че държавата се намиура в сериозна политическа изолация.Лукашенко поиска от западна европа 3 милиарда евро,както той се изрази- "трябват 3мрд за основните неща: водка ,хляб и цигари.Аз немога да си позволя утре и пушачите да ми излезнат на улицата" ;)
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.

Потребителски аватар
george_89
Контакти:

Re: Беларус-България 1:0 (FT)

Мнениеот george_89 » 11 авг 2011 10:45

Все немога да си представя да сме зле, да сме зле, ама чак пък толкова. Повечето отбори, които ни бият нямат кой знае колко по - добри играчи. От друга страна се смениха маса треньори и пак нищо. Да има мениджърски интереси... то по скоро с тия изпълнения на националите, мениджърите би трябвало да си спират клиентите да не се излагат, отколкото да искат да ги навират в отбора... чесно казано вече немога да си обясня какво става.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 11 авг 2011 10:50

Тия чорбарите в защита са тоооолкова смешни,че нашите тролеи са бахти класата.Стоянов,Апостолoв некви ебати плявата.
Чавдар Янков мога да гарантирам,че в първенството ни има поне 10 човека по-добри от него на тоя пост.

Защо не се пробва централна двойка-В.Илиев/Ст.Ангелов

или

Иванов/Милиев-като се има в предвид Бодуров,Попов и Стоянов, тия не знам как може да са по зле.
Последна промяна от george_speed75 на 11 авг 2011 10:54, променено общо 1 път.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2011 10:53

blue avalanche написа:
MORSKI написа:
blue avalanche написа:Не че нещо,ама аз ви казах,че Ма(те)ус е въздух под налягане.Тука,обаче,някои му "лъскаха обувките",щото смени Ст.Стоилов.Дрън-дрън...
ПП.Въздух под налягане са и няколкото "червеноармейчета"-геройчета-националчета...
Добре,че имах къде-къде по-приятно занимание!

а левскарчетата са класа нали? А при Мъри бяхме супер отбор нали?
Знам ти теорията, няма що, велики бяхме... Само дето който не ни хванеше той не ни биеше...
Абе ти кога ще свалиш сините очилца, професорче?
Не схванахте ли, че ихграчите ни са класически некадърници и тези след тях са същите и докато не се промени работата в ДЮШ и докато не им се спрат удоволствията ще берем срам?

Ами не знам,ама със Стоилов тези белоруси ги бихме два пъти!И не в контроли!Ти кажи кой какво е,с какви очила ходи и каква ДЮШ имахме тогава...
"Стоилов: Националният отбор ми се вижда страхливичък"
Който си му разбира-разбира си му!

Тогава ги би не Стоилов, а Бербатов с двата си гола! Без Митко г-н Правилен футбол падна от Църна гора и то на "Васил Левски". ПОЗОР!!!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2011 10:54

george_speed75 написа:Тия чорбарите в защита са тоооолкова смешни,че нашите тролеи са бахти класата.Стоянов,Апостолoв некви ебати плявата.
Чавдар Янков мога да гарантирам,че в първенството ни има поне 10 човека по-добри от него на тоя пост.

За разлика от Милиев Дузпата и Иво Смяната нали...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 авг 2011 10:55

Мисля, че е най-добре да бъдем примирени. Явно е, че ще трябва да се преболедува този период в националния. Знаем, колко години Унгария бяха в същия период, но сега вече бележат някакъв прогрес.
И да псуваме, и да се ядостваме - смисъл няма. Националният ни отбор няма да тръгне изведнъж да мачка. След това, което гледах вчера, аз отписвам бъдещите световни квалификации.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 11 авг 2011 10:55

Red Warrior написа:
george_speed75 написа:Тия чорбарите в защита са тоооолкова смешни,че нашите тролеи са бахти класата.Стоянов,Апостолoв некви ебати плявата.

Като се има в предвид колко са зле селтаците и чорбарите ,те са цвете в сравнение с тях.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2011 10:57

george_speed75 написа:
Red Warrior написа:

Като се има в предвид колко са зле селтаците и чорбарите ,те са цвете в сравнение с тях.

И словашките селяни от Търнава мислят така :lol:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 11 авг 2011 11:10

Друг път много се ядосвам, ама вчера ми даже се шегувах със защитниците ни... Мога да изброя играчите, които не са за този отбор - Бодуров,Занев,Бандаловски,Маркиньос,Янков, Иван Стоянов, Николай Димитров, Апостол Попов, Благой Георгиев, Костадин Стоянов - 10 човека!10 човека извикани от славния ни треньор...Какъв треньор е тоя бе, "тоя пущиняк" не са му трябва да "ковнат" един в главата, а направо да го ступат от бой!Как можеш да викаш оранжеви манекенчета дето Висла ги минаваше от ляво, от дясно, през центъра...Николай Димитров, тоя пък в Касъмпаша понеже се скъсва да бележи, да асистира, ама понеже е в чужбина значи е добър и айде хоп повиквателна. Матеус въобще следи ли "А" група ? Да беше извикал и пуснал целия отбор на Миньор щяхме да ги спукаме от бой!Понеже миньорци щяха да играят сърцато, до последно, защото щяха да са горди да носят националния екип, а благойчо "капата си вее" понеже си мисли, че мястото му в националния е резервирано за още 15 години!ВЪН БОЙКО,ВЪН ПЕРУКАТА, ВЪН МАТЕУС, ВЪН МАНЕКЕНИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ! Футболистите зле --->управниците зле ---> държавата зле !
Надявам се, обаче да дочакам човека, който ще направи България хубава и стабилна държава, но очевадно това не е герб, бкп или пък дпс !
Последна промяна от Без име на 11 авг 2011 11:12, променено общо 1 път.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Беларус-България/10.08.2011/20:00ч

Мнениеот v.r.s. » 11 авг 2011 11:11

marmi52 написа:
stg333 написа:
marmi52 написа:8-)

Когато фактите говорят и боговете мълчат:

Футболът не може да е различен от държавата. Държавата ни загива - футболът също.
Беларус е бивша съветска република. Има територия два пъти по-голяма от тази на България и население около 10 000 000.
Беларус НЕ направи грешката да скъса окончателно с руснаците. Тя остана в състава на ОНД и води проруска политика.
Беларус не е член на Европейския съюз и води политика на пазарен социализъм. Държавата води политика на противопотавяне на НАТО.
Така Беларус се запази като относително стабилна държава. Запазиха и народа си.
Наскоро младежкият национален отбор на Беларус игра на полуфинал на Европейското първенство за младежи. Там беларусите отпаднаха злощастно от бъдещия европейски шампион Испания след 1:2, след като водеха до 89-тата минута на мача с 1:0.
Спечелиха обаче малкия финал за 3-то място побеждавайки Чехия.
С други думи след тези, които в момента гледате на терена, идват други още по-талантливи футболисти на Беларус ...
А при нас какво идва ? ...

Вече започваш да досаждаш с про-комунистическите си агитации. Какво е общото между футбола в Беларус, противопоставянето на НАТО, че не е член на ЕС и отношенията и с Русия?

8-)

Слаба и бедна държава с изчезващ и гинещ народ = СЛАБ ФУТБОЛ и слаб спорт !!!
Няма как да е иначе !
Обратно - стабилна държава, със запазен народ = добър футбол. Пример Беларус.
По-просто няма как да го обясня, макар че виждам, че има хора, които се нуждаят и от още по-просто обяснение ... :lol:

Спорта е олицетворение на държавата, това е така, но да ми изтъкваш и пропагандираш човеконенавистна система като комунизма, унищожила десетки мильони души чрез глад и репресии за мен е неприемливо. Не съм привърженик на НАТО, военна организация която от отбранителна се е превърнала в завоевателна, както съм против и това, че през последните 20 години политическият ни елит предаде интересите на държавата и не успя да ги защити пред ЕС и структорите му. Но постоянно да ми възхваляваш "свобдни народи" като Беларус, Северна Корея и други, наистина е дразнещо, още повече в теми които са чисто спортни.

Върни се в “Национален отбор”