MORSKI написа:Red Warrior написа:Нямам нищо против, но си мисля, че първо трябва да покажат че заслужават с играта си. Аз поне не се сещам за някой играч който изпъква в другите отбори. Иначе и аз не съм мазахист и ако някой може да помогне да не сме толкова жалки е добре дошъл. Ама....
Чакай малко, д апокажат, че залсужават с играта си? Айде пак почнахте наизуст писнахте ми вече! Когато се викне някой от любимия отбор не е проблем колкото и да се осере, ама като се викне някой нов- защо го викнал , той не залсужавал?Ти колко мача си гледал на Черно Море, Локото или Берое, че да знаеш?
И още нещо- нима тези, които играят от 10 години нон-стоп у нас, плюс новите от Левски, ЦСКА или Литекс показаха с нещо, че залсужаватЧе на какво отгоре казваш, че от другите отбори трябвало да се доказват? Значи може да пробваме некадърници от Левски, ЦСКА или Литекс, а от другите отбори не може, така ли?
После не се чудете защо ще ни бие и Малта!
Все пак показват, че са по-добри с това че се класират по-напред от другите отбори. А и с идивидуални качества макар и не много големи, но по-големи от на другите. ОК, кажи ми кой искаш да викне от другите отбори?! Може би аз не разбирам от футбол....