milen.hristov написа:Тоя отбор наистина е трагедия от всякъде.Но така,ще е докато целта на тези момчета не е да се покажат пред скаутите на дадени отбори,а на поредните *у*ви избрали лесният живот на солариум,козметик и секс.Не може да няма един и този отбор който да е без татуси и да не е спал с някоя плеймейтка или друга лека жена.Мисля,че вината на БФС в случая не е чак толкова голяма,всички футболисти са ни такива.
Предложението ми за да играеш в националния да има няколко критерии
-да нямаш повече от една татуировка
-да нямаш връзка макар и за една нощ с каквато и да е манекенка(особено с лицето НЛо,не че някой е пропуснал да я мине)
-никакъв гел
-никакви статии в пресата извън спортните
-категорично да им се забрани слушането на чалга(сурово наказание,след което и спиране на повиквателните)
п.с.Съзнавам напълно колко е несериозен коментарът ми,но наистина трябва да се направи нещо.Видно е,че независимо от треньора тези момчета не стават,последните мохикани Бербатов,Стилян и Марто не са замесвани никога в извън футболни теми затова станаха и такива футболисти.
Съгласен съм с това, ама къде такива юнаци!Виж че и чужденец да дойде тука бързо прихваща от всички точки дето си изредил!