Беларус-България 1:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Беларус-България/10.08.2011/20:00ч
В моя Евроспорт 2 пише че ще го дават ... започва от 20:00 

[center]

[/center]

Какво ли да очакваме от този мач ?
Може би 3-4 дузпи ? Голяма резултатност ?
Не бяха ли замесени Боливия ,България ,Беларус и Литва във врътките по турско.
Може би 3-4 дузпи ? Голяма резултатност ?
Не бяха ли замесени Боливия ,България ,Беларус и Литва във врътките по турско.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Защо се говори че Ив.Стоянов ще е титуляр в този мач като има 3/4 участия като резерва във досегашните мачове на Алания от 2-ра дивизия на Русия . Въобще защо е повикан играч който явно е смъртна резерва и то в посредствен отбор ???
Red Warrior написа:А бе защо Спас ще играе ляво крило, като там не му е мястото? Човека рита с десния крак (предимно)! Мястото му е или на дясното крило, или най-добре на върха на атаката, да дебне на ръба на засадата. А Маркиньос трябва да играе вътрешен халф на мястото на Чавката.
Знам, че сега половината във форума ще ме атакуват, но мястото на Делев не е по лявото крило, даже не е и в националния отбор. Не знам дали забелязвате, но ако ще разчитаме на късметлии това е нашия човек. Маркиниос няма и да го коментирам. Той в ЦСКА не може да направи 1 силно полувреме, където му плащат, та в националния отбор на България ли? Гаджев е с класа над този "български" футболист. Миланов и Цветанов(или Цветков май беше, извинявам се, но тепърва ще ги научат всички), са много добри играчи, които трябва да започнат да се обиграват в А отбора за следващите квалификации. Моля не ме освирквайте много, това си е мое мнение, както и за Благо- "футболиста", голям играч, най-добрия в мача

Явно аз ще го гледам. По Евроспорт 2 на Булсатком е заложен в програмата и вече очаквам мача. Между другото Русия - Сърбия 1-0
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Беларус - 1/2 ЦСКА
0-1

''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
trex написа:Red Warrior написа:А бе защо Спас ще играе ляво крило, като там не му е мястото? Човека рита с десния крак (предимно)! Мястото му е или на дясното крило, или най-добре на върха на атаката, да дебне на ръба на засадата. А Маркиньос трябва да играе вътрешен халф на мястото на Чавката.
Знам, че сега половината във форума ще ме атакуват, но мястото на Делев не е по лявото крило, даже не е и в националния отбор. Не знам дали забелязвате, но ако ще разчитаме на късметлии това е нашия човек. Маркиниос няма и да го коментирам. Той в ЦСКА не може да направи 1 силно полувреме, където му плащат, та в националния отбор на България ли? Гаджев е с класа над този "български" футболист. Миланов и Цветанов(или Цветков май беше, извинявам се, но тепърва ще ги научат всички), са много добри играчи, които трябва да започнат да се обиграват в А отбора за следващите квалификации. Моля не ме освирквайте много, това си е мое мнение, както и за Благо- "футболиста", голям играч, най-добрия в мача
Имаш предвид Цветанов със сигурност, но пък аз точно него не го искам тоя е най-измисления футболист направи две асистенции срещу Могрен и вече голямата работа стана. Ей такива като него вече ги има в национала не ни трябва. За Георги Миланов абсолютно му е време вече да го повикат. Гаджев трябва да е титуляр, но за Спас не съм съгласен може да е всякакъв ама има място в национала. А и крайно време е Иван Цветков да викне вижда се, че е с класи над доста от българските футболисти няма значение, че е над 30.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Пичове ,дайте линк за Евроспорт 2 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Линк за Беларус-България?
Предварително благодаря!