Вече пред стадиона има черноборсаджии.
Фенове, нека ги прецакаме. Не се лъжете и не купувайте билети от тях. Печелят на наш гръб.Ако нямате билет, гледаите мача по БНТ и слушайте Дарик. Да ги овътрим тарикатите
Да прецакаме черната борса
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Да прецакаме черната борса
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Да прецакаме черната борса
Просто трябва "полицията" да си свърши работата, тъй като това е противозаконна дейност!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- DrAvalanche
- Контакти:
1913 написа:Просто трябва "полицията" да си свърши работата, тъй като това е противозаконна дейност!
Тя си върши работата. Следи ги от разстояние и си прибира "такса охрана".
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Това го има в целия свят. Имам чувство, че искате да промените света.

PFC Litex написа:Това го има в целия свят. Имам чувство, че искате да промените света.
Е не може ли да се почне отнякъде. Може и сега да му е времето
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
PFC Litex написа:Това го има в целия свят. Имам чувство, че искате да промените света.
Сравнението не е повод за основание. Ако в целия свят почнат са се метат през балкона....
А полицията верно взима такса охрана, мамка им.
Вие глеите черната борса да не ви прекацака, че тогава лошо
petolu4ko написа:Вие глеите черната борса да не ви прекацака, че тогава лошо
Аз билет си имам и пари на обирджии няма да дам
me too 

“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
mi ideti dupitu s kosmite barabar