2014:България в група с Италия,Дания,Чехия, Армения, Малта
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 2014:България в група с Италия,Дания,Чехия, Армения, Малта
Аз пък съм оптимист.Много зависи каква ще ни е програмата.В най-добрият случай да започнем с гостуване на Италия,защото квалификациите започват веднага след европейското и не се знае те в каква форма ще са.И после да играем с Малта и Армения и ако може последния ни мач да сме домакини на Чехия или Дания.Понеже ако играем в началото с Дания и Чехия (италианците ги изключвам те са първи в групата,а тука става въпрос за2-ро място) та ако играем в началото с тези отбори и ако загубим от тях после вече няма къде да ги гоним в класирането,но ако почнем с Армения и Малта това означава че през това време Дания и Чехия играят помежду си и ще губят точки,а ние ще печелим (надявам се),защото спокойно може да си вземем 12т от Армения и Малта.Ако така стане и в последните мачове сме с дания/Чехия ние все още ще сме в играта и нищо няма да се знае до последно.А въпроса ми е някой знае ли кога ще излезне програмата в групата?
- bigbonusprize
- Контакти:

Много яка група. Аз съм доволен. Дано няма нови 6ци от Чехите само...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
На мен групата ми харесва, можеше да е много по-зле.
С Дания и Чехия ще стават луди дербита.
Срещу Италия играем по принцип добре. Ако мачовете ни с италианците не са в началото на кампанията, имаме шанс, защото те ще са дръпнали напред и може да има подценяване от тяхна страна.
С Дания и Чехия ще стават луди дербита.
Срещу Италия играем по принцип добре. Ако мачовете ни с италианците не са в началото на кампанията, имаме шанс, защото те ще са дръпнали напред и може да има подценяване от тяхна страна.
LIVERPOOL RULZZ