2014:България в група с Италия,Дания,Чехия, Армения, Малта
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 2014:България в група с Италия,Дания,Чехия, Армения, Малта
Супер лесна група и предвид футболистите, които имаме и развитието им сме в Бразилия на 100%.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Трябваше да сме в групата на Англия. Като ги гледам без колко футболисти ще останат след европейското ще заприличат на девически отбор.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Незнам защо подценявате Армения ама ако сте им гледали мачовете от тези квалификации, кои вървят в момента , определено са много коварен противник. Според мен срещу Чехия например имаме същите шансове , както срещу Армения. Според мен Италия и Малта се отличават като класа и липса на класа ,а другите 4 отбора са на сходно ниво. Разбира се , има известна разлика и тя си е в полза на тези , които са и в по-горна урна.

При Дания до мачовете с България може да се включи и Виктор Фишер,един суперталант който в момента е във втория отбор на Аякс.
- Udoji90
- Контакти:
Лоша група. Малта са слаби, но и те веднъж ни взеха точка. Армения са корави - нещо от типа на Грузия. Чехия напоследък се представят доста под нивото си, но и за нас важи същото, така че пак са по-добри от нас. Дори случайно някак си да се преборим с тях, това не стига, защото трябва да изпреварим поне един измежду Дания и Италия. Италия са в сравнително слаб период, но пак са по-добри от нас, а Дания напоследък са си добри. Кофти група!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
Re: Жребий за Мондиал 2014
К'во ни е на групата ни ?
Идеална си е ...
Така де, последните години имахме донякъде късмет при жребиите, време беше да се нахендрим в няква такава група ...
А и при провал, поне ще имаме оправдание ...
Идеална си е ...

Така де, последните години имахме донякъде късмет при жребиите, време беше да се нахендрим в няква такава група ...

А и при провал, поне ще имаме оправдание ...

- pesho_1913
- Контакти:
Можехме да се паднем в една група с Испания и Франция, така че групата ни е приемлива
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]

Кео е приемливо?
Това, че Италия не сме ги били от 70-те години на миналия век ли?
Това, че 20 години нямаме победа над Дания ли?
Това, че Чехия ни би и двата мача предния път с общ резултат 7-0 ли.
Да напомним и това, че младежните им ни ломиха 8-0, а онзи тюфлек хРисто яНев обиждаше българските журналисти.
Докато имаме подобно първенство, в което съдиите накъсват играта за исмислени нарушения, подпират се 3 набедени грандчета и нямаме хубави бази ще продължваме да копаем надолу.
Това, че Италия не сме ги били от 70-те години на миналия век ли?
Това, че 20 години нямаме победа над Дания ли?
Това, че Чехия ни би и двата мача предния път с общ резултат 7-0 ли.
Да напомним и това, че младежните им ни ломиха 8-0, а онзи тюфлек хРисто яНев обиждаше българските журналисти.
Докато имаме подобно първенство, в което съдиите накъсват играта за исмислени нарушения, подпират се 3 набедени грандчета и нямаме хубави бази ще продължваме да копаем надолу.
-
- Контакти:
Излизаме за победа, пък каквото стане.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
Аз съм малко разочарован от жребия ... Чета тук колко оптимисти има и сигурно пак ще тръгнат да пълнят националния стадион на домакинствата... ХОРА НЕ ХОДЕТЕ на мачове на националният отбор по футбол. Оставете ги да играят пред близки и роднини.Реално шанса ни да се класираме е колкото Славия да стане шампион ( да ме извиняват славистите). Ще е поредната футболна драма и ще се търси под вола теле кой е виновен и кой не. Защо се викат едни, а други не ... Това вече сме го гледали. Аз лично се надявах на група Испания, Франция, Украйна, БЪЛГАРИЯ,Кипър и Уелс да ги видим колко са добри срещу големите
Бате , Жилина , Дебрецен ,Тампере ,Антверпен,Аалст,Люцерн, Беверен, Олимпия - те всички победиха Левски и то срамно
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината