България в четвърта урна за квалификациите за световното

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Re: Продължаваме упорито да копаем...

Мнениеот waranty » 27 юли 2011 14:06

Каквото и да си говорим доста сме си зле

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 юли 2011 14:08

bigbonusprize написа:
DmG написа:Не знам левскарите какво намесват Матеус , той ЗА СЕГА е най-малко виновен . Май преди година имаше период от 11 месеца БЕЗ ПОБЕДА . Е кой дава точки за загуби и равни ? Нищо против Мъри ! Главните виновници са онези от БФС !

Матеус е един абсолютен некадърник. От момента в който не повика нито един от цска за контролите и после за официалният мач 5 ми стана ясно що за селекционер е. Да не говорим, че пропусна доста от най-стойностните дербита в А група, които са задължителни за национален селекционер, който толкова много иска да залага на нея. Ама естествено, че матеус няма вина след толкова месеци, а Мъри беше виновен още 1вия месец след назначението си. Вие от панчарево сте ми ясни с мисленето си...

Иначе при добър късмет можем да играем срещу преодолими съперници, но имаме крещяща нужда от адекватен селекционер. Един чичо Митко ще се справи 3 пъти по-добре от хер Лотар...

Мъри президент. Направете подписка за връщането му в националния, за да се опита поне една победа да направи за 2 години :!: :!: :!:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 27 юли 2011 14:08

Словения и Словакия във втора урна?!? :shock: С коя ръка да се прекръстя... :lol: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 юли 2011 14:13

ivo77 написа:Словения и Словакия във втора урна?!? :shock: С коя ръка да се прекръстя... :lol: :lol:

Ами все пак играха на СП2010,няма нищо нередно!! Словакия дори продължи на 1/8 финалите,а Словения за малко да елиминират Англия ;)

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 27 юли 2011 14:18

Трябва да се удари дъното, за да се тръгне нагоре.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 27 юли 2011 14:19

pomiqrat написа:
bigbonusprize написа:
DmG написа:Не знам левскарите какво намесват Матеус , той ЗА СЕГА е най-малко виновен . Май преди година имаше период от 11 месеца БЕЗ ПОБЕДА . Е кой дава точки за загуби и равни ? Нищо против Мъри ! Главните виновници са онези от БФС !

Матеус е един абсолютен некадърник. От момента в който не повика нито един от цска за контролите и после за официалният мач 5 ми стана ясно що за селекционер е. Да не говорим, че пропусна доста от най-стойностните дербита в А група, които са задължителни за национален селекционер, който толкова много иска да залага на нея. Ама естествено, че матеус няма вина след толкова месеци, а Мъри беше виновен още 1вия месец след назначението си. Вие от панчарево сте ми ясни с мисленето си...

Иначе при добър късмет можем да играем срещу преодолими съперници, но имаме крещяща нужда от адекватен селекционер. Един чичо Митко ще се справи 3 пъти по-добре от хер Лотар...

От цялото мнение само Мъри ли прочете? :) Че ти отива ника бе... :lol:

Мъри президент. Направете подписка за връщането му в националния, за да се опита поне една победа да направи за 2 години :!: :!: :!:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 юли 2011 14:23

Това ти е акцента :!:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: България е в четвърта урна !

Мнениеот modor » 27 юли 2011 14:41

THE G.A.M.E написа:Аз пак да си питам ...
К'ва е разликата между 3-та и 4-та урна ??

То така като гледам ... в 4-та има по силни отбори от 3-та ... :lol:

Ми ето бее всичко се нарежда :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Re: България в четвърта урна за квалификациите за световното

Мнениеот todorov » 27 юли 2011 15:18

Все се чудя, защо като наближи някой жребий и започваме да си чешиме езиците. Като, че ли номера на урната ще изкара точките. Нека да сме в четвърта урна, да си вземем всички домакинства, да откраднем нещо при гостуванията на отборите от 2-ра и 3-та урна, да си бием тези от 5-та и 6-та навън и нека да ни е зле. Мислите ли , че отборите от първите три урни ще скачат от радост да играят с нас, Румъния, Шотландия, Полша или Австрия?

Потребителски аватар
g3shi7o
Контакти:

Re: България е в четвърта урна !

Мнениеот g3shi7o » 27 юли 2011 15:25

suni написа:През миналата седмица се появиха информации, че България ще бъде в трета урна при жребия за квалификациите за Световното първенство през 2014 година. Да, ама не, ще бъдем в четвърта! Така сме в един кюп с Албания, Грузия, Литва и Северна Ирландия.
Всъщност объркването е дошло от публикация в сайта Goal.com. В този сайт са били публикувани урните, базирани на класирането на националните отбори преди изиграването на квалификациите през юни, т.е. взета е предвид ранглистата за май, а според наредбата на ФИФА важи тази за юли2011 г.

До тук ни докара правилния футбол на Мъри Велики ! :idea:

http://www.livesport.bg/news/bgfootball ... 1182780836

Да, но националния не е Левски! В националния се играе за пари, в Левски - за чест!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

[center]Левски завинаги![/center]

Върни се в “Национален отбор”