Защо Камбуров не е в националния отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Защо Камбуров не е в националния отбор?

Мнениеот sedem_!_dva » 29 май 2009 00:22

birabecks написа:Приятелю,нямам предвид треньора,а хората които играят в Националния отбор.Просто някои от тях не стават за тая работа.И това си проличава в мачовете.Въпреки това,не се търсят нови решения.

Ами последните мачове се наблюдава съвсем друго от целия отбор и има голяма разлика от мачовете с Грузия и Черна гора, а как ще бъде с Ейре на 6 ще видим скоро, аз предполагам, че ще видя отново този национален отбор, който искам да гледам... 8-)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 29 май 2009 00:28

PFC Litex написа:
slavia_forever написа:Смятам, че както и да са се представили, Камбуров трябваше да бъде викан в Националния. Моля ти се не отричай, че от атаката на Българите, далеч има какво да се желае! :?

Ти, как прецени качествата на Камбуров на национално ниво. Това, как играеш за клуба си и как за национала са две различни неща.
Без нито изигран мач в контрола ей така да се вика само защото вкарал 14 гола в БЪЛГАРСКОТО първенство е меко казано смешно.
Мача с Ейре е важен за нас и в него ще се залага на сигурно и няма място за експерименти.

Преценявам, че Камбуров е добър и опасен нападател, който показа форма в отбора, в който играе. Нищо не пречеше да му дадат шанс, макар и за едно полувреме на мач. Да играе пък да видим. Качествата на един играч на национално ниво, за да мога да ги преценя, трябва да ги видя. Все пак би следвало, един национален селекционер да подбира играчи, които са в моментна форма, в собствените им отбори.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 май 2009 00:32

birabecks написа:Кое е "сигурното" ? Това,което ни докара дотук ли ?Всеки следващ мач да е "решаващ"? Имам предвид "обичайните заподозрени"...

До тук ни докара работата на Мъри ли, че да го съдим, кой вика в националния?
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 29 май 2009 00:59

PFC Litex написа:
birabecks написа:Кое е "сигурното" ? Това,което ни докара дотук ли ?Всеки следващ мач да е "решаващ"? Имам предвид "обичайните заподозрени"...

Всички искаме добро, за Националния отбор. За това теми като тази, която не се пуска за първи път, се ползват с нтерес. Всеки има право да даде мнение, за Националния отбор като Българин. Не знам защо си мислиш, че съдим или осъждаме някого. Просто искаме да намалим, головата суша на националните ни.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 май 2009 01:14

slavia_forever написа:
PFC Litex написа:

Всички искаме добро, за Националния отбор. За това теми като тази, която не се пуска за първи път, се ползват с нтерес. Всеки има право да даде мнение, за Националния отбор като Българин. Не знам защо си мислиш, че съдим или осъждаме някого. Просто искаме да намалим, головата суша на националните ни.

Това не зависи от теб и мен.
Има хора, които получават заплата за тази работа.
Тях го съдят, но и те обират лаврите.
Изображение

Потребителски аватар
Paranoid
Контакти:

Мнениеот Paranoid » 29 май 2009 08:26

Значи по темата.....в момента Божинов и Мартин са след тежки контузии и определено не са във върхова форма.Домовчийски цял сезон търка пейката в "Херта" , Рангелов е контузен.Макриев няма какво да го коментираме.....ще му се търси нов отбор,чрез изявите му в нац. отбор.И тук вече може да се запитаме "неутралните" българи,защото нац. отбор е главно синьо-оранжев,защо не е повикан М.Камбуров,вкарал 14 гола от 13 мача(3 гола на великата левскарска защита и на титулярния вратар в някой мачове Г.Петков) :?:
United we stay,divided we fall!

La Vecchia scuola

dakota
Контакти:

Мнениеот dakota » 29 май 2009 09:46

при тези нападатели които е повикал МЪРИ :БЕРБАТОВ,БОЖИНОВ,М.ПЕТРОВ,МАКРИЕВ,ДОМОВЧИЙСКИ къде да играе КАМБУРА в хола на бфс сигурно.марто е добър футболист,но нападатели имаме за този мач дано намерят кой да замести МАНОЛЕВ.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 29 май 2009 09:51

Ок. Всеки си има мнение. Моето е, че трябваше да използват моментната форма на Камбуров. Човека бележи и е във форма. Пак ще пуснат тези, които търкат пейките и дано головата суша да не продължи, макар че силно се съмнявам.

tuvarnakaptcatb
Контакти:

Мнениеот tuvarnakaptcatb » 29 май 2009 16:24

пишман треньори и пишман фенове на пишман отбори коментират . брех
влезнал Мъри Стоилов във форума , видял темата засмял се и казал : Големите усти пак коментират . :!:
човека малко или много е най-добри треньор след 95г. Това , че на вас не ви харесват някои играчи си е лично ваша работа . Той решава кога да извика и той отнася негативите . Аз от десет години насам не съм чул някой да похвали треньор при победа на отбора , хвалят се играчите .
и на мен не ми харесват Велизарка и Благойка , Японка и Живка , ама кога да извика бре

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 29 май 2009 17:09

марто играе бавен футбол,такива хора не са за футбол от висока класа и ако излезнат с/у отворени защитници и са дотам,само вкарването на голове не е достатачно,всичките ни нападатели на 100 метра спринт ще го скъсат поне с 20 метра...
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Върни се в “Национален отбор”