Ще ги бием ли ирландците?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Re: Ще ги бием ли ирландците?

Мнениеот VelBujd » 26 май 2009 11:49

mormona написа:Имайки предвид , че имаме играч на финала в шампионската лига, имайки предвид , че сега и Божинов и мартин са добре и играят , (но не са във върхова форма) имаме и стилян които е ключова фигура в отбора на 5та позиция в англия... имаме вратари и то добри... останалото е общо зето плява... благо неможе да се наложи в някои поне средняк от германия, защитниците ни играят и те по отбори в израел и китай абее лошо е положението... не сме като босна дори, те примерно ще ни смаят поне с 2-3 гола тука ако дойдат... обаче смятам все пак , че ще ги бием с 1-0 или 2-1 .. голове на някои от нападателите ни берба или бой и за тях киин .

Е ти ни разказа мача , няма смисъл да го гледаме ...
Според мен ще е глупаво да ги не ги бием ... ще сме си само ние виновни

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 май 2009 12:18

И аз съм оптимист! Видя се в предният мач, че без титулярното ни нападение играхме доста добре. Сега Марто /вместо Манекена/ по крилото ще ги прави криви! Валерката навлиза във форма и с Бербо зад него...направо не само трябва да ги бием, а и да ги разгромим! Много хора ни отписваха в първият мач и в този срещу Кипър, но се видя, че ситуацията не е чак толкова лоша! Само дано пусне този път Топчо вместо Коловати! Иванков трябва да е титуляр за сметка на Жоро! Само не ми е ясно, кой ще действа като бек. Живко е ясен, но другият кой ще е? :roll:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Мнениеот koko_1914 » 26 май 2009 17:16

Абе най-важно е да се раздадат и да играят като за последно нашите, аз лично това искам да видя.При положение, че както слушам и чета, отново еуфория е завладяла всички нас феновете и ще напълним стадиона, ще ме разочароват за доста дълго време ако пак само мятат крачолите по терена (визирам най-вече Бербатов).Искат 40 000 на стадиона - изпълняваме, ще има 40 000, ние всички искаме победа - нека видим ще изпълнят ли те каквото се иска от тях.
BluE iS The ColouR...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 май 2009 18:46

Е кои са тези, дето не са ги извикали? Щото от извиканите и половин отбор не може да се направи - Стели, Бербатов, Пелето и Мартин (ако е готов) стават за нещо, ако сложим и Иванков стоват 5. Може и да бием Ейре, те са същите като нас, ама за какво ни е да се класираме с такъв отбор?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Национален отбор”