Закопаването на Националния отбор от Ст.Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bai hoi
Контакти:

Re: Закопаването на Националния отбор от Ст.Стоилов

Мнениеот bai hoi » 18 юни 2011 23:10

Kolec написа:Видях някъв кавал викаше че звездите Петрови били резерви и т.н. ... а "великите" Черна Гора ? Тяхните "звезди" къде играят ? че най-голямата им звезда е на 30 години и до 28г. игра посредствен футбол в отбор по-смешен от средняк ... Стенли може в момента да е резерва при Улие (Най-некадърния треньор в историята на Ливърпул) но е капитан на Астън Вила нали ? А кога някой левскар е бил капитан на западен отбор? (Турция не е на запад)

Докато разни фенчета разбират повече от футбол от играчите на националния, няма да се оправим... в момента имаме добри футоблисти, имаме и добри млади таланти, трябва ни треньор, който да е добър психолог (Като Радуканов) да може да вдигне малко самочувствието на играчите!

ПС: Хайде някой да ми посочи по-добър български централен защитник от И.Иванов - Томашич? Иво Иванов - Най-бързия автогол в историята на футбола?

На първо четене се сетих за Михаил Лозанов капитан на Байерн/Мюнхен/,не знам дали е достатъчно на запад за теб,освен това нали знаеш,че Стенли е левскар.

П.С.Гледам футбол от 30 години и не се сещам за по некадърен и неориентиран централен защитник /не само български/ от Иван Иванов,гледали сме му невероятни изпълнения и с националния и с ЦСКА.За мача с Кипър някой много сполучливо се беше изразил,че топката го прескача като пингвин в цирка,или ще ми кажеш че Мъри му е виновен за тогава.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 юни 2011 07:05

Много червена мъка и злоба и ма в някои сърца.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юни 2011 14:21

"Хубаво е, че Станимир Стоилов се интересува от методите ни, защото смятам, че той е най-добрият български треньор”, каза още Милен Радуканов."

Върни се в “Национален отбор”