Пускаме старците и срещу Ирландия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: Пускаме старците и срещу Ирландия

Мнениеот Тракиец 1912 » 21 май 2009 18:17

Пелето е полезен играч. С Кипър направи много добър мач. Имах чувството, че е навсякъде. Това момче, Рангелов добре играе, ама се контузи и не го знам дали ще се възстанови.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 май 2009 20:19

peho написа:
Yoda написа:В.Илиев е два пъти по слаб от Георги Марков / Рендето Вьорнер/ !!!! Имам предвид, че е тактически неграмотен като защитник и е изключително тромав във отиграванията си в наказателното поле .... колкото до другите "звезди" - Котев и И.Иванов, Паро Никодимов го е написал в статията си от днес .... Ето защо Мъри не ги вика в националния !!!!
Аз лично съм само срещу И.Стоянов, защото вече е тромав и не може да играе на ниво национален ....
Обаче, в националния има един смешник, по-голям и от Тошко Козарев. Велизар, човека, който направи най-много извеждащи пасове за нападателите на ЕЙРЕ. Всяко докосване на топката от Велизар, водеше до контраатака към нашата врата .....

Кой е Тошко Козарев?

Един от най-великите комици и клоуни на България,по времето на Тодор Живков.
Само Черно море.

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 21:08

garfild8 написа:
peho написа:
Yoda написа:В.Илиев е два пъти по слаб от Георги Марков / Рендето Вьорнер/ !!!! Имам предвид, че е тактически неграмотен като защитник и е изключително тромав във отиграванията си в наказателното поле .... колкото до другите "звезди" - Котев и И.Иванов, Паро Никодимов го е написал в статията си от днес .... Ето защо Мъри не ги вика в националния !!!!
Аз лично съм само срещу И.Стоянов, защото вече е тромав и не може да играе на ниво национален ....
Обаче, в националния има един смешник, по-голям и от Тошко Козарев. Велизар, човека, който направи най-много извеждащи пасове за нападателите на ЕЙРЕ. Всяко докосване на топката от Велизар, водеше до контраатака към нашата врата .....

Кой е Тошко Козарев?

Един от най-великите комици и клоуни на България,по времето на Тодор Живков.

Днес научих нещо ново.Денят не е бил загубен! :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 май 2009 10:13

"за пореден път ще ме кара да се срамувам"Ти да не си екстрасенс!!! :) Ами ако бият какво ще говориш?Не ти отива на годините да говориш така! :oops:Искам ако бият лично на мен да ми се извиниш, ако се изложат и ме накарат да се срамувам аз ти се извинявам и от тук нататък каквото напишеш се съгласявам!ОК?Колкото за фенските пристрастия в национала за пръв път от много години на сам треньор е бивш играч на Левски( а и на ЦСКА) и феновете на ЦСКА го скъсахте от критика.Така ли беше с Пламен ,Стойчо ,Ицо?И те по-добри ли бяха.Не ,но бяха НАЦИОНАЛНИ селекционери и за това аз лично ги подкрепях!Пък както каза колегата преди малко Мъри накрая ще си понесе последствията-негативни или позитивни.До тогава само "Българи Юнаци"!!!

Момче,преди да пишеш се постарай да прочетеш предишните постове.Омръзна ми да се повтарям и да казвам,че никога не поставям клубните си пристрастия пред националния отбор!Все ми е тая кой ще е треньор,стига да се работи за благото на тоя отбор,за неговото развитие и с перспектива.Гледайки селекцията на Мъри се съмнявам в перспективата пред отбора.Няма да отстъпя от мнението си,че ако Мъри гледаше развитие на отбора в перспектива,нямаше да извика тия набори в контролата с Швейцария.Можеше да използва тоя мач за да извика и провери в игрова обстановка някои по млади футболисти,за да се види с какво разполагаме за следващият квалификационен цикъл.Смяташ ли че в него ще участват Кишишев,Топчо,Коловати,Мечо,Йовов и другите,набижаващи или превалии 30-та си година?Аз лично не мисля!Той заложи на някакви бързи резултати,без да гледа в бъдещето.Смятам че с действията си иска да спечели битката,но не и войната!Вярно е,че завари отбора в много лоша ситуация с оглед постигнатите резултати в следствие на безхаберното ръководство на Марков,но това не означава,че трябва да задълбочава проблемите!Аз винаги съм склонен да призная грешките си,и ако Синоптика ме опровергае,постигайки позитивни резултати с тая селекция,лично ще ти се извиня,въпреки че няма за какво.Трябва да се извиня на Мъри.Бъдещето е пред нас и то ще покаже кой е бил прав във вижданията си!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Национален отбор”