Пускаме старците и срещу Ирландия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: Пускаме старците и срещу Ирландия
Пелето е полезен играч. С Кипър направи много добър мач. Имах чувството, че е навсякъде. Това момче, Рангелов добре играе, ама се контузи и не го знам дали ще се възстанови.
peho написа:Yoda написа:В.Илиев е два пъти по слаб от Георги Марков / Рендето Вьорнер/ !!!! Имам предвид, че е тактически неграмотен като защитник и е изключително тромав във отиграванията си в наказателното поле .... колкото до другите "звезди" - Котев и И.Иванов, Паро Никодимов го е написал в статията си от днес .... Ето защо Мъри не ги вика в националния !!!!
Аз лично съм само срещу И.Стоянов, защото вече е тромав и не може да играе на ниво национален ....
Обаче, в националния има един смешник, по-голям и от Тошко Козарев. Велизар, човека, който направи най-много извеждащи пасове за нападателите на ЕЙРЕ. Всяко докосване на топката от Велизар, водеше до контраатака към нашата врата .....
Кой е Тошко Козарев?
Един от най-великите комици и клоуни на България,по времето на Тодор Живков.
Само Черно море.
garfild8 написа:peho написа:Yoda написа:В.Илиев е два пъти по слаб от Георги Марков / Рендето Вьорнер/ !!!! Имам предвид, че е тактически неграмотен като защитник и е изключително тромав във отиграванията си в наказателното поле .... колкото до другите "звезди" - Котев и И.Иванов, Паро Никодимов го е написал в статията си от днес .... Ето защо Мъри не ги вика в националния !!!!
Аз лично съм само срещу И.Стоянов, защото вече е тромав и не може да играе на ниво национален ....
Обаче, в националния има един смешник, по-голям и от Тошко Козарев. Велизар, човека, който направи най-много извеждащи пасове за нападателите на ЕЙРЕ. Всяко докосване на топката от Велизар, водеше до контраатака към нашата врата .....
Кой е Тошко Козарев?
Един от най-великите комици и клоуни на България,по времето на Тодор Живков.
Днес научих нещо ново.Денят не е бил загубен!

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
"за пореден път ще ме кара да се срамувам"Ти да не си екстрасенс!!!Ами ако бият какво ще говориш?Не ти отива на годините да говориш така!
Искам ако бият лично на мен да ми се извиниш, ако се изложат и ме накарат да се срамувам аз ти се извинявам и от тук нататък каквото напишеш се съгласявам!ОК?Колкото за фенските пристрастия в национала за пръв път от много години на сам треньор е бивш играч на Левски( а и на ЦСКА) и феновете на ЦСКА го скъсахте от критика.Така ли беше с Пламен ,Стойчо ,Ицо?И те по-добри ли бяха.Не ,но бяха НАЦИОНАЛНИ селекционери и за това аз лично ги подкрепях!Пък както каза колегата преди малко Мъри накрая ще си понесе последствията-негативни или позитивни.До тогава само "Българи Юнаци"!!!
Момче,преди да пишеш се постарай да прочетеш предишните постове.Омръзна ми да се повтарям и да казвам,че никога не поставям клубните си пристрастия пред националния отбор!Все ми е тая кой ще е треньор,стига да се работи за благото на тоя отбор,за неговото развитие и с перспектива.Гледайки селекцията на Мъри се съмнявам в перспективата пред отбора.Няма да отстъпя от мнението си,че ако Мъри гледаше развитие на отбора в перспектива,нямаше да извика тия набори в контролата с Швейцария.Можеше да използва тоя мач за да извика и провери в игрова обстановка някои по млади футболисти,за да се види с какво разполагаме за следващият квалификационен цикъл.Смяташ ли че в него ще участват Кишишев,Топчо,Коловати,Мечо,Йовов и другите,набижаващи или превалии 30-та си година?Аз лично не мисля!Той заложи на някакви бързи резултати,без да гледа в бъдещето.Смятам че с действията си иска да спечели битката,но не и войната!Вярно е,че завари отбора в много лоша ситуация с оглед постигнатите резултати в следствие на безхаберното ръководство на Марков,но това не означава,че трябва да задълбочава проблемите!Аз винаги съм склонен да призная грешките си,и ако Синоптика ме опровергае,постигайки позитивни резултати с тая селекция,лично ще ти се извиня,въпреки че няма за какво.Трябва да се извиня на Мъри.Бъдещето е пред нас и то ще покаже кой е бил прав във вижданията си!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.