Мартин Петрофф няма място в Националния отбор, па камо ли той да е Титуляр!
Айде стига с тез кьор-фишеци за Мартин Петрофф, не го ли видехте оня ден в мача на Манчестър Сити, че по-посредствен футболист от него на терена нямаше!
Валери Божинов влезе на негово място и какво мислите, че стана - ГООООЛ за Манчестър Сити!
Добре, че Марк Хюз извади Мартин Петрофф и пусна на негово място Валери Божинов, че иначе Манчестър и до този гол нямаше да се докопат!
Повиканите от Ст.Стоилов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Keanu^Reeves
- Контакти:
Re: Повиканите от Ст.Стоилов
Според мен трябва да си много тъп човек (с извинение) за да кажеш ,че Мартин Петров няма място във националният ни отбор,защото той е човек който се раздава винаги до край за националният ни отбор и е страхотен футболист>Не веднъш го е доказвал.И забравих да допълня ,че е един от най-добрите халфове в България (и защо най-добрият).
I,m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air, They fly so high,nearly reach the sky, Then like my dream they fade and die.Fortune always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles , pretty bubbles in the air.
- Keanu^Reeves
- Контакти:
gobara написа:Според мен трябва да си много тъп човек (с извинение) за да кажеш ,че Мартин Петров няма място във националният ни отбор,защото той е човек който се раздава винаги до край за националният ни отбор и е страхотен футболист>Не веднъш го е доказвал.И забравих да допълня ,че е един от най-добрите халфове в България (и защо най-добрият).
А ти си сляп като Мишка! Не видиш ли, че тоз се спъва в топката, ти искаш да играе в Националния отбор! Не го ли гледа оня ден, че ако след като излезе от мача с Тотнъм, където беше най-слабия Футболист на терена от всички, неговата резерва Валери Божинов вкара и гол даже!!!!
Айде отваряй си розовите очила и се махай от тука!
Човек той се завръща от контузия ти какво искаш да играе на Макс ли?Докато Божинов се възтанови по-рано и е натрупал игрови минути.И преди да се контузи я ми кажи колко гола е вкарал за националния.!
I,m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air, They fly so high,nearly reach the sky, Then like my dream they fade and die.Fortune always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles , pretty bubbles in the air.
- paskaleevich
- Контакти:
Лелее, че сте зле... Ако не е М. Петров в националния, отбора няма да го има. Ако играе на 6 юни ще им развинти защитата на ония умрелите. Иначе аз бих направил така отбора:
--------------------------------Петков------------------------------
Манолев--------Киш------------Миланов------------И. Иванов
Б. Георгиев----------С. Петров----С. Ангелов------------М.Петров
-----------------------------------------Берба-----------------------------
------------------------------Бож------------------------------------------
--------------------------------Петков------------------------------
Манолев--------Киш------------Миланов------------И. Иванов
Б. Георгиев----------С. Петров----С. Ангелов------------М.Петров
-----------------------------------------Берба-----------------------------
------------------------------Бож------------------------------------------
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
paskaleevich ами аз какво мислиш искам да кажа точно това което и ти.Защото Мартин е може би най-важната фигура за националния отбор,защото хем е бърз и притежава добра техника и силен удар с левия крак,тръгне ли на спринт няма спиране и толкова пъти ни е спасявал човечеца от загуби.И исках да обясня на човека по-горе,че в момента Марто е загубил форма ,защото беше много дълго време във контузия и не си е възвърнал формата.
- paskaleevich
- Контакти:
gobara написа:paskaleevich ами аз какво мислиш искам да кажа точно това което и ти.Защото Мартин е може би най-важната фигура за националния отбор,защото хем е бърз и притежава добра техника и силен удар с левия крак,тръгне ли на спринт няма спиране и толкова пъти ни е спасявал човечеца от загуби.И исках да обясня на човека по-горе,че в момента Марто е загубил форма ,защото беше много дълго време във контузия и не си е възвърнал формата.
Абсолютно И не искам да ме разбирате, че мраза Берба, но май нац. отбора без него игра по-добре. Само Марто липсваше. Като че ли другите се опитват да играят играта на Берба , но има още да играят. Не съм левскар, но Гонзо и Алекс (Кривия) са подходящи. Имат много опит и според мене Алекс със С. Петров в центъра ще са супер двойка.
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.