Стоилов: Националният отбор ми се вижда страхливичък

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Стоилов: Националният отбор ми се вижда страхливичък

Мнениеот milen.hristov » 08 юни 2011 15:32

THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:Мога да се обзаложа на произволна сума, че щеше да си по-доволен на равен на Уембли, извовюван с "пинизчийска" игра, от колкото на разгром, дошъл заради "открития и красив футбол", който тогава сме практикували... уж. :)

Ама България неможе да играе подобен вид игра и тактики ...
Винаги съм го казвал и това се е потвърждавало.

Просто такъв ни е манталитета ...
И аз немога да си обясня, защо се опитваме и мъчим да играем като Италия, Германия и т.н.

Да, Матеус постигна една дисциплина, едно спазване на тактическите указания, но ето - това неможе да ти спечели мач.

Стоилов искаше доста по сложни неща, за които се изискваше доста време за обиграване и отигравания ... а и тичане.
Това в клубен отбор е по лесно да се постигне.
Проблема е, че националите се събират за 2-3 дена и неможе да се отработва , кой знае какво.

А и научно е доказано, че за по сложни тактически упражнения, националите ни са недостатчъно интелигентни, както се изрази Дочев веднъж ...
Което си е факт !
Българските футболисти страдат от сериозна липса на интелект !!!

За мен Стоилов не е за национален треньор,поради причините които ти написа

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 юни 2011 15:37

Стойлов за пореден път доказва че тези които го сравняват с един плод,който е разпространен в Хасковско са прави.Като треньор на клубно ниво имаше един проблясък,като стигна четвъртфинал на ЛЕ и влезе в групите на ШЛ,но това повече май се дължеше на наличието на добри футболисти ,които изиграха мачовете на живота си.Защото видяхме после какви ги свърши в Ловеч и как си тръгна от там.Сменилият го Червенков стана шампион със същите футболисти.Сега в Кипър успя да измъкне отбора от дъното на таблицата и толкова.За купата се издъни и ми се струва че и тук ще завърши като в Левски и Литекс.Ще се радвам ако сгреша.Колкото до националния отбор му беше създадено всичко необходимо да се реализира като успешен треньор.Назначиха му Сираков за партньор,чудя се Матеус как се оправя без директор на националния отбор.Видяхме всички резултатите от тандема СС.Като се набиват на очи загубите от Кипър 1:4 , Англия 0:4 и Черна гора 0:1.След като опропасти и тези квалификации и трябваше да си ходи, вместо да се извини за некадърността си на всички любители на футбола,той нападна феновете на ЦСКА и ги изкара виновни за провала си.Само споменавам че Мъри е играл в ЦСКА и от там замина в чужбина и плюенето по отбора в който си ял "бял хляб" е липса на възпитание.Вместо да си гледа в момента отбора в Кипър ,нашият герой от Хасково тръгнал да търси кусури на Матеус.Ако не знае какво да говори,то нека се поучи от гуруто си Сираков,той каквото можа прибра и се покри .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 юни 2011 16:11

Тоя пък от къв зор ще коментира националният! Много отворен стана! Докато го ръководеше се посираше на пресконференциите, едва съставяше изречение... :evil:
YA GUNNERS YA

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 08 юни 2011 16:13

peliforewer написа:Стойлов за пореден път доказва че тези които го сравняват с един плод,който е разпространен в Хасковско са прави.Като треньор на клубно ниво имаше един проблясък,като стигна четвъртфинал на ЛЕ и влезе в групите на ШЛ,но това повече май се дължеше на наличието на добри футболисти ,които изиграха мачовете на живота си.Защото видяхме после какви ги свърши в Ловеч и как си тръгна от там.Сменилият го Червенков стана шампион със същите футболисти.Сега в Кипър успя да измъкне отбора от дъното на таблицата и толкова.За купата се издъни и ми се струва че и тук ще завърши като в Левски и Литекс.Ще се радвам ако сгреша.Колкото до националния отбор му беше създадено всичко необходимо да се реализира като успешен треньор.Назначиха му Сираков за партньор,чудя се Матеус как се оправя без директор на националния отбор.Видяхме всички резултатите от тандема СС.Като се набиват на очи загубите от Кипър 1:4 , Англия 0:4 и Черна гора 0:1.След като опропасти и тези квалификации и трябваше да си ходи, вместо да се извини за некадърността си на всички любители на футбола,той нападна феновете на ЦСКА и ги изкара виновни за провала си.Само споменавам че Мъри е играл в ЦСКА и от там замина в чужбина и плюенето по отбора в който си ял "бял хляб" е липса на възпитание.Вместо да си гледа в момента отбора в Кипър ,нашият герой от Хасково тръгнал да търси кусури на Матеус.Ако не знае какво да говори,то нека се поучи от гуруто си Сираков,той каквото можа прибра и се покри .

+1 :!:

kirerto
Контакти:

Мнениеот kirerto » 08 юни 2011 16:25

Еххххх, Мъри,Мъри!
Точно ти не би трябвало да говориш за страх!
Та нали това бяха едни от най-сериозните упреци към теб!!

Потребителски аватар
Bass1948
Контакти:

Мнениеот Bass1948 » 08 юни 2011 16:39

Досега бях наясно, че е далеч от понятието "добър треньор", ама поне имах що-годе високо мнение за неговата личност. Но това изказване си е чиста проба нахалство.
Провали квалификациите и сега говори. Абсолютен мърльо!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2011 16:45

peliforewer написа:Стойлов за пореден път доказва че тези които го сравняват с един плод,който е разпространен в Хасковско са прави.Като треньор на клубно ниво имаше един проблясък,като стигна четвъртфинал на ЛЕ и влезе в групите на ШЛ,но това повече май се дължеше на наличието на добри футболисти ,които изиграха мачовете на живота си

:lol:
Стоилов разполагал с добри футболисти ... :lol:
С тия същите, Гочето Василев допусна Локо Пд. да стане шампион, като Левски беше бит от тимчета като Вихрен, Родопа и Спартак Вн.

Но с тия същите играчи, които междудругото много специалисти, журналисти и левскари бяха обявили за безперспективни ... Стоилов направи отбор, който мачкаше у нас и в Европа !

Значи в крайна сметка, играчите можеби не са били слаби, но е важно и кой ги тренира и нарежда ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
peliforewer написа:видяхме после какви ги свърши в Ловеч и как си тръгна от там.Сменилият го Червенков стана шампион със същите футболисти

И какви ги свърши в Ловеч ?
Той ли трябваше да вкара 10-те чисти положения, преди да се стигне до изравняването срещу БАТЕ ? ? ?
От кога треньорите на отборите са отговорни за пропуските тип - очи в очи с вратаря ? ? ?

Червенков бил станал шампион със същите футболисти ...
Ами нормално ...
След като тия футболисти са били тренирани и учени от Мъри !!
Червения пое готов - тактически научен отбор ...
Не напразно стила на Литекс почти нямаше разлика ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2011 16:46

Bass1948 написа:Досега бях наясно, че е далеч от понятието "добър треньор", ама поне имах що-годе високо мнение за неговата личност. Но това изказване си е чиста проба нахалство.
Провали квалификациите и сега говори. Абсолютен мърльо!

Мнението ти е повлияно от клубно пристрастие ...
Що е Мърльо ?
Щото класира омразният ти Левски на четвъртфинал ли ?
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2011 17:03

bigbonusprize написа:Ей това е омразата в дребните душички. Да вие чорбарски душички, за вас говоря. Даже след като се махна не спира да се плюе по него. Какво като е изказъл мнение? Само форумните професори ли могат да се изказват? Радвайте се на "вашият" национален отбор, че нали оня предният не беше ваш...

Винаги са били така !
Когато в Националния няма цесекари ... или просто преобладават левскарите, за тях националният не съществува !
И обратното ...
Когато няма левскари или просто преобладават "червените" ... Националният е "голяма работа" и всички сме длъжни да го подкрепяме ...

Смешна комплексарска работа ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 юни 2011 17:33

Сега изгледах цялото интервю. Две неща ми направиха впечетление.
"мъри" е възмажал. Подскача нещо.
"мъри" твърди, че националният, по негово време, бил играл "футбол".
YA GUNNERS YA

Върни се в “Национален отбор”