blue avalanche написа:гарфилд написа:Мъри,ти го нарече боклук.За него мнението ми е отрицателно,само докато водеше националния и то след равния с Ейре тук.Иначе се радвах като българин,докато водеше твоя отбор и го изведе до 1/4 финал и ШЛ.А конкретно за това дето говориш,твойта работа е на принципа ''ако баба ми беше мъжка...''.А онези положения,едното май беше на Христо Янев,другото не помня на кой беше,след онези флангови атаки и центрирания,сами срещу вратаря,два пъти пратихме топката в аут.Така че съжалявам,защото спокойно можехме да ги бием.За Швейцария,пак не оползотворихме открилите ни се възможности и затова 0:0.Ако бяхме паднали снощи,щеше да кажеш:Ето,Лотар не става нищо от него,няма левскари в националния и други такива.
Погледни и статистиката.Лотар 3 мача,1 победа и 2 хикса.Голова р-ка 2:1.В официални срещи.Швейцария,дето на теория са много по-класни от нас,вчера едва не издъниха Капело,на Уембли.Снощи черногорниците да не изиграха супермач?
А бяха единствени,без допуснат гол досега.
А предвид игрите ни навън доскоро,този хикс си е повод за малко гордост и самочувствие за момчетата.Лотар прави нов отбор,налага и нови момчета,държи на дисциплината и извинявай,ако те засягам,но наистина отбора на Лотар,определено играе по-добре,отколкото при Мъри.Има още какво да се желае,но както ти казах,нещата няма да станат бързо.Даже Д.Пенев сглобява големия си отбор от 94г,близо 2 години,преди да се класираме за САЩ.
"Мъри,ти го нарече боклук."
Ирония,ирония-я-я-я...![]()
"А онези положения,едното май беше на Христо Янев,другото не помня на кой беше,след онези флангови атаки и центрирания,сами срещу вратаря,два пъти пратихме топката в аут.Така че съжалявам,защото спокойно можехме да ги бием.За Швейцария,пак не оползотворихме открилите ни се възможности и затова 0:0."
Т.е Матеус е невинен-футболистите са виновни.
А,когато паднахме от Ч.гора в София и от Кипър,виновен беше Стоилов.Правилно ли съм разбрал?
"Лотар 3 мача,1 победа и 2 хикса.Голова р-ка 2:1."
По една единствена причина.Още не е играл срещу Англия.
Англия може да ни отнесе в София,нищо чудно няма в това.Въпроса е в играта на отбора,Блу.Само правя аналогии между отборите на Мъри(след като се разочаровах от него и гледах чат-пат националния и залагах спокойно срещу него) и Лотар.За загубата ни от Черна гора,мисля че казах.Играхме много добре в началото,пропуснахме някои положения,онези вкараха с една тупалка гол и ние бяхме дотам.За мача в Кипър.Същата работа и там.Силни 15-20 минути в началото и толкова.Набутаха ни два гола на експерименталната защита на Мъри,върнахме един,а онези още 2 набучиха и се разхождаха до края на мача.И кой е най-виновния-треньора.Нали знаеш,като биеш играчите са големи,като паднеш го отнася треньора.Не казвам,че Лотар няма да има слаби моменти и мачове,важно е,да не е рецидив.За миналата календарна година имахме само един хикс,преди да дойде Лотар.