Черна гора - България 1:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Разкарайте този продажен некадърник Матеус
между другото отдавна не бях виждал съдия да свири така, с една дума наш човек
- delqnski47
- Контакти:
Re: Черна гора - България - /04.06.2011/21:30
Тактическата неграмотност лиши България от победа...
Да ми пускаш нападатели 6 минути преди края...абе...
Да ми пускаш нападатели 6 минути преди края...абе...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
Добре,че ги няма некъдърниците от Левски,че да играем малко футбол!МНОГО ДОБЪР МАЧ НА БЪЛГАРИЯ!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Daniel Levski написа:Този продажен глупак Матеус трябва да се маха от НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР - този се е продал на чорбарите и джуджето от Ловеч. Може ли да пуска такива играчи некадърници като Маркиньос и Банделовски. Националният отбор има потенциал но с този треньор може да правим само героични равенства. Добре,че е Ивелин Попов и Марто Петров. Двойката централни защитници е смешна, а маркиньос груб тролей, за мен Милиев, Гаджев и Иво Иванов заслужават да бъдат в националният. Знам,че ще ме засипете с псувни, но ми е болно как треньор и мениджърски интереси провалят един национален отбор. И въпреки всичко дано да бием - резултата 1 на 1 ни изважда от играта.![]()
Подкрепям те на 10000000000000000000000000000000000000000000%
Писна ми от мениджърски интееси.............
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- boston celtics
- Контакти:
Re: Черна гора - България 1:1 (FT)
Кво ревете само с тия смени бе.....И какво щяха да помогнат....Все същата файда щеше да е...Стига сте ревали "закъснял със смените бил...
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- Daniel Levski
- Контакти:
stpehenhunt11 написа:То е ясно ,че винаги ще има философи,които си нямат и представа от футбол...Бандаловски е най-добрия български десен бек ,Иво Иванов не показва качества за националния отбор,Милиев ,може би ,би се вместил ,но Бодуров все пак играе в шампиона на България.Маркиньос се справя отлично ,както и целия отбор ,отчасти Бодуров е малко притеснен и Чавдар Янков си е в своята роля.Отлично изигран мач според мен...
Явно гледаме различни мачове - поне 5 положения през зоната на Бандаловски, при гола двамата централни защитници гледат отблизо /поне още 5-6 подобни положения/, Маркиньос нямаше едно вярно отигряване
-
- Контакти:
Re: Черна гора - България - /04.06.2011/21:30
CSKAr4eto0 написа:Ауе я си гледайте работата всички...този отбор има бъдеще . Само не разбирам зощо трябва да ни вкарат за да започнем да играем??? След гола всички се разиграха. Занев започна да се включва, защитата се държеше добре , манолев спря да бърка , пасовете на Маркос започнаха да минават просто всичко ставаше. Успокойте се малко... бъдете оптимисти!!!
Маркиньос се подигра с нас , чуваш ли се кво говориш

Янков изобщо не трябваше да влиза, а Спас трябваше да го вкара по-рано. Маркиньос за мене си се кри почти целия мач и нищо не направи, но като дебют да кажем, че беше добре. Всички други също толкова зле, а Попето, въпреки че вкара, да не ви казвам колко ме нерви :X:X
- delqnski47
- Контакти:
Левскари,не само Маркиньос беше виновен!Ай ся моля ви се...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.