Валери Божинов кани Матеус да го гледа как играе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: Валери Божинов кани Матеус да го гледа как играе

Мнениеот chelseabg » 02 юни 2011 16:20

И кой по точно е Вучинич и какво повече е постигнал?
Общо взето на 15 да дебютираш в Сериа А с няколко гола си е уникално откадето и да го погледнеш.на 17-8 да струваш 10-15 милиона евра и да си най-добрия млад футболист в света и то доказал се при мъжете е голяма работа.
Е кофти работа че контузийте и малшанса може би му попречиха да стане един от най-големите
Има време да поиграе още той е познато име..
Мисля че 1 успешна година,трансфер и много бързо може да се изтреля нагоре..

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 юни 2011 16:25

Но трансфер в отбор с по-скромни амбиции. ;)
Kaкво е направил Вучинич ли?!
Най-малкото не го разнасяха насам-натам като градинска лейка. В повечето отбори, колкото игра, толкова бе и на пейката нашето момче.
И още нещо. Подробност, ама:
Вучинич има 21 участия с националната фланелка и 11 гола.
За 35 участия, Божинов има 7 гола, ама знаем повечето откъде са.
Капитан на националният отбор с два решителни гола в тези квалификации е черногореца.

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 02 юни 2011 16:54

[quote="chelseabg"]И кой по точно е Вучинич и какво повече е постигнал?

Вучинич е един от основните футболисти на Рома, ако ти говори нещо този отбор.

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 02 юни 2011 17:09

Така и така се отвори тема за националния отбор. Недоумявам защо Матеус не вика Владо Гаджев. :shock: :shock: :shock:
Това е най-перспективният ни халф. На 24г. с достатъчно опит, самочувствие, поглед в/у играта, удър, пас, малко скорост му липсва. Не че съм от Левски, но аз не се сещам за друг футболист. Викаме Маркиньос на 30г, от който чорбарите последните 4г го псуваха яко, Чавдар, който няма силен мач, Пелето го няма, Галчев да ме извинявате ама освен да гони като муха без глава за друго не става.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 юни 2011 17:32

Ебати лекето ... Можеше да е сред най-добрите футболисти на света, а сам си провали кариерата и се отдаде на чалга и к*рви :x :x :x Кой си ти бе смешко, когато постигнеш 1/100 от постиженията на Матеус, тогава ще му говориш така, селяк :evil: :evil: :evil:
Божинов поне обединява мненията и на слависти, и левскари , цесекари и почти всички други, че не трябва да бъде викан в националния отбор ;)
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 юни 2011 19:57

UL_Blue написа:Така и така се отвори тема за националния отбор. Недоумявам защо Матеус не вика Владо Гаджев. :shock: :shock: :shock:
Това е най-перспективният ни халф. На 24г. с достатъчно опит, самочувствие, поглед в/у играта, удър, пас, малко скорост му липсва. Не че съм от Левски, но аз не се сещам за друг футболист. Викаме Маркиньос на 30г, от който чорбарите последните 4г го псуваха яко, Чавдар, който няма силен мач, Пелето го няма, Галчев да ме извинявате ама освен да гони като муха без глава за друго не става.

Съгласен съм,но Матеус явно е решил да се довери на един отбор почти изцяло,няма лошо,дано не го провалят.Истина е,че нямаме кой знае какви футболисти,но някои от решенията му са,меко казано,странни.Единственото положително в сравнение с предишни години е,че сега има повече дисциплина и раздаване по терена,но си личи липсата на качества в играчи,на които той се доверява,а други просто задрасква,без да има тяхна сериозна алтернатива.Не може да не викаш Станислав Ангелов,който е без конкуренция от гледна точка на поливалентност,изнасяне на топката,подсигуряване и т.н.,а в същото време да пускаш 30 годишен чужденец,който е с доста спорна репутация,дори пред феновете на отбора,в който играе.Титулярното място на Иван Иванов,който не е играл организиран футбол тази година и го изгониха от втора дивизия на Русия по средата на сезона,също буди главно смях.Добре е,че налага момчета като Занев,Делев,Бандаловски,но например един Бодуров е най-добрият ни защитник в момента,според мен,разбира се,а той го зачеркна след мача с Уелс,в който обезличи един от топ играчите на изминалия сезон в Европа.Ако Матеус беше силен треньор,нямаше 10 години,откакто е треньор,да не е работил в Германия,при положение,че е рекордьор по участия с националния отбор и в топ 5 на най-големите немски футболисти в историята.Желая му успех и съм винаги зад националния отбор,но всеки човек може и трябва да бъде критикуван,но с аргументи,разбира се.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 03 юни 2011 08:34

Матеус какво точно ще гледа? Как играят с Николетка ли?

Върни се в “Национален отбор”