Остров Корсика - България 1:0!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Остров Корсика - България 1:0!

Мнениеот LUDAKIS » 01 юни 2011 08:36

delqnski47 написа:Айде да мине мача с Черна Гора кво ще кажете!
Ако паднем,плюте си на воля!Но ако бием тогава ква песен ще пеете пичове???Както винаги ще менкаме плочата нали??

+1
Изображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 01 юни 2011 08:42

LUDAKIS написа:
Ако паднем,плюте си на воля!Но ако бием тогава ква песен ще пеете пичове???Както винаги ще менкаме плочата нали??

+1

пак ще плюя... с победа или не над Черна Гора файда няма..... всъщност аз искма да гледам добър организиран футбол победа над Черна Гора не ми го гарантира...фундаментално трябва д се промени работата в БГ футбола!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 юни 2011 08:56

NIKSANA написа:
LUDAKIS написа:

+1

пак ще плюя... с победа или не над Черна Гора файда няма..... всъщност аз искма да гледам добър организиран футбол победа над Черна Гора не ми го гарантира...фундаментално трябва д се промени работата в БГ футбола!

А, добро утро, точно така - ФУНДАМЕНТАЛНО! Това трябва да започне със смяна на ръководството на футбола.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 01 юни 2011 08:59

Аз на този отбор му претръпнах отдавна. Вече и от когото и да паднат не е изненада.
Проблемът е че нещо с някоя победа не могат да ни изненадат.
Това е положението, после да слагат високи цени на билетите, да си резервират чалготеки и да дават през ден интервю за к*рвите, които са менкали.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 01 юни 2011 09:09

mistreated написа:
NIKSANA написа:
LUDAKIS написа:пак ще плюя... с победа или не над Черна Гора файда няма..... всъщност аз искма да гледам добър организиран футбол победа над Черна Гора не ми го гарантира...фундаментално трябва д се промени работата в БГ футбола!

А, добро утро, точно така - ФУНДАМЕНТАЛНО! Това трябва да започне със смяна на ръководството на футбола.

Да се смени с кого .... дай предложение ... щото батете умря, а Бербатов май отлага засега оправянето на футбола ни.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 юни 2011 09:12

Oskron написа:
mistreated написа:А, добро утро, точно така - ФУНДАМЕНТАЛНО! Това трябва да започне със смяна на ръководството на футбола.

Да се смени с кого .... дай предложение ... щото батете умря, а Бербатов май отлага засега оправянето на футбола ни.

Ами една от малкото добри алтернативи май е Вальо Михов.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Live_harD
Контакти:

Мнениеот Live_harD » 01 юни 2011 09:13

Сигурно пак Бербатов ви е виновен... ВЪН ПЕРУКАТА ОТ ФУТБОЛА!!!
Една борба, една любов, един отбор в света- има свята истина една- тя е само ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 01 юни 2011 09:18

mistreated написа:
Oskron написа:
mistreated написа:А, добро утро, точно така - ФУНДАМЕНТАЛНО! Това трябва да започне със смяна на ръководството на футбола.

Ами една от малкото добри алтернативи май е Вальо Михов.

Че каква алтернатива е той ... от 20 години е във ръководството на футбола под една или друга форма и с нищо не е допринесъл за промяна.
Той е бита карта - дай друг

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 01 юни 2011 09:26

Абе знаех, че сме слаби, ама не вярвах, че толкова скоро ще ударим дъното. Позор!

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 01 юни 2011 09:28

plamen_ol написа:Абе знаех, че сме слаби, ама не вярвах, че толкова скоро ще ударим дъното. Позор!

Отдавна сме ударили дъното, сега го копаем, копаем, пък скоро може до Китай да стигнем :lol:

Върни се в “Национален отбор”