Защо вечно сме недоволни от футбола????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Защо вечно сме недоволни от футбола????

Мнениеот Deluxx » 25 май 2011 09:34

Levskar_90 написа:Докато властват червените мениджърски игри ще е така. Викат се по 6 човека от 48-те в Европа :shock: :o

А кой искаш да викат грийн и дембеле плюс мюдлер?Кажи според теб кои футболисти от Левски трябва да са в нац.отбор може би Йовов ? или Божидар Митрев?ЦСКА играе много добре затова има толкова национали, и Левски не играе зле,но имат чужденци които не могат да играят в нац.отбор!

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 25 май 2011 10:18

Deluxx написа:
Levskar_90 написа:Докато властват червените мениджърски игри ще е така. Викат се по 6 човека от 48-те в Европа :shock: :o

А кой искаш да викат грийн и дембеле плюс мюдлер?Кажи според теб кои футболисти от Левски трябва да са в нац.отбор може би Йовов ? или Божидар Митрев?ЦСКА играе много добре затова има толкова национали, и Левски не играе зле,но имат чужденци които не могат да играят в нац.отбор!

това е най тьпия спор който се прави от години :) когато левски бяха с 9 национала и нито 1 от Цска,червените ревяха :) Много добре помните,че Матеус в началото не викаше футболисти от Цска и казваше тия са жив т*ш*к,сега в Левски национали няма поради простата причина,че от бьлгарите няма някой с добьр потенциал,освен Минев за да закьрпи неврологичната зона,Гаджев и той резерва...и за момента са това,докато в Цска има 3/4 които от зимата насам показват добра игра и естествено попадат в националния отбор. Така че не виждам няква "червена мениджьрска игра" поне сега в този случай

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 25 май 2011 10:34

galimando55 написа:Защо вечно сме недоволни и псуваме нашите отбори за постиженията им??А замисли ли се някой защо очакваме толкова много ,след като нямаме чак такива големи възможности!Когато имаме голям футболист ,като Бербатов ние по всякакъв начин се старахме да го изгоним от националния отбор,за всичко той беше виновен,а сега като го няма какво направихме?Ние сигурно сме най-неблагодарната нация,човекът стана голмайстор на Висшата лига ,а ние го плюем ,че не е станал едноличен лидер!!!!!!А колкото до националния,чух от някъде ,че ако не бием Черна гора нямаме вече шанс за класиране,че има ли такива болни мозъци да вярват в това???Трябва да приемем това което имаме и да подкрепяме отборите независимо от състоянието им в момента,защото без публика по стадионите какъв стимул за игра да имат тези футболисти?И накрая имам едно предложение ,нека спрем да плюем футбола си и да подкрепяме любимите си отбори, да напълним стадионите и да видим как ще играят тогава ,сигурен съм ,че мотивацията им ще е много по различна от тази в момента.Надявам се ,че това ще стане скоро иначе футболът ни ще загине наистина,а за мен футболът е половината ми живот,така че замислете се и напълнете стадионите,защото съм сигурен ,че и вие не можете без футбол !!!!!

Съгласен съм с теб, но това за което пишеш няма как да стане.
Положението народът да стои зад националния отбор по футбол (а и други спортове) и да се радва и да го поддържа независимо от резултатите и да се радва за спорта е приложимо и е наистина така в по-малки държави като Исландия, Дания. Първо защото манталитета на хората е друг и второ защото няма толкова много интереси и мафия.
За съжеление за това не са виновни само феновете, а и ръководителите на националния и БФС.
LIVERPOOL RULZZ

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 25 май 2011 10:40

Аз пък харесвам българския футбол и националния отбор също показа последния мач футбол

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 25 май 2011 11:03

dimachko написа:
Deluxx написа:

това е най тьпия спор който се прави от години :) когато левски бяха с 9 национала и нито 1 от Цска,червените ревяха :) Много добре помните,че Матеус в началото не викаше футболисти от Цска и казваше тия са жив т*ш*к,сега в Левски национали няма поради простата причина,че от бьлгарите няма някой с добьр потенциал,освен Минев за да закьрпи неврологичната зона,Гаджев и той резерва...и за момента са това,докато в Цска има 3/4 които от зимата насам показват добра игра и естествено попадат в националния отбор. Така че не виждам няква "червена мениджьрска игра" поне сега в този случай

Не е ли именно това основната причина да има недоволни от националния отбор? Докато печелим (не, че се е случвало скоро), всички са ОК, но щом започнат слабите игри - падали сме, защото викат само оранжеви/червени/сини и пренебрегват "наш`те момчета". Просто националния треньор, който и да е той, не може да си върши работата и е под постоянно напрежение да включи някой в отбора, само за да угоди на някои фенове.

Второ, задавам въпросът на колко Световни и на колко Европейски сме играли общо? Ако смятам правилно, това са общо 7 мондиала и само 2 европейски. Тогава защо очакваме да се класираме всеки път. Много по-очакван и статистически вероятен резултат е да не се класираме. Значи имаме погрешни очаквания.

Колкото до родното първенство, защо да гледам "А група" с тренировъчното темпо, когато дават английската Висша лига, където не само няма накъсвания, ами дори последния в класирането е нахъсан да играе за победа и изорава терена, а не се опитва да паркира клубния рейс пред вратата. Естествено, че продукцията е постна, ако мач от Висшата лига е сравним с концерта на U2, то БГ мач е като турне на "Планета".
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 25 май 2011 13:28

DmG написа:Че не трябва да искаме да бием всички и да плюем по отборите си . Да прав си , но изключително много ме дразни това , че във 90% от мачовете , 90% от играчите НЕ СИ ДАВАТ ЗОР . Сега да си имаме уважението , те взикат заплата , не правят нищо друго освен да тренират и накрая да се разхождат по терена пред публиката еееееее ...... Пък и да не говорим за пазара " национален отбор " , където Ч.Янков е титуляр всеки мач ......

На същото мнение съм. Понеже този въпрос има повече от сто отговора защо, по добре да беше питал какво ви харесва във футбола, а трябва и да уточниш че става въпрос за БГ футбола. Какво да гледам на бг мач ? Измислени футболисти които не тичат повече от 25 минути на мач, жалки подобия на футболисти които на могат да вържат 3 паса без да сбъркат, повечето на могат да спрат топката , удря ги като камък или мириса на джибри на голяма част от футболистите. Виждал съм футболист след 03 часа в Ст. град , ден преди мач. Какво може да ме накара да го гледам това футболисче ? Не всичко е лошо, но на този етап не заслужават никакво внимание. Когато видя че излизат и умират на терена, да си изплюят червата на тревата, ама от тичане, тогава ще си купя абонамента карта, а не да си избирам 3-4 мача в годината, като предварително проуча възможността дали аджеба няма да е уреден даден мач !

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 май 2011 15:36

До преди 2-3 месеца националните отбори бяха на Ганчев, сега изведнъж станаха на ЦСКА, ах колко сме жалки.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Национален отбор”