Г-жа Лечева искате втори мандат като „министър” на спорта??? Това нормално ли госпожо, какво направихте през този си мандат?
- Оправихте спортната база?
-Дадохте футболните стадиони на концесия ли?
-Направихте спорта в България продуктивен от към шампиони
-Направихте така че децата да спортуват ли?
-Училищата ли ни имат нови хубави салони?
-За инвалидите ли направихте нещо?
Г-ж Лечева аз наистина се сещам как изглеждате визуално заради постоянното Ви присъствие по балове и свецки събития, но не мога да се сетя какво направихте за спорта. Не Ви ли е срам да застанете и да имате арогантността да заявите втори мантад. България трябва да се радва, че скоро няма да сте министър защото не само че не сте направили нищо, а и сте вземали заплата, командировки и служебни пари за това.
СРАМ!
ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА ИСКА ВТОРИ МАНДАТ..?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА ИСКА ВТОРИ МАНДАТ..?!
иска един .... голям , с медец ,масло и бозичка в дупето
и оня с трамвая.....ДА НЕ ГО СПОМЕНАВАМ ,че ми се додрайфаааа

и оня с трамвая.....ДА НЕ ГО СПОМЕНАВАМ ,че ми се додрайфаааа

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Като всички комунисти, време е и на Лечева да си ходи от властта. Срам и наглост!
Преди искаше да емигрира. А сега не пуска кокала !
Тая парчотина е толкова жакла и глупава, че няма на къде! Да не говорим че компетентност 0! От кога стрелбата те прави политик, ръководител и т.н. Тая освен да плюе по Левски по едно време с друго не я запомних!
Къде е мултифункционалната зала! Къде са парите за олимпийците ни! Провал след провал на всякъде ! Айде бегай, при мутрата!
Къде е мултифункционалната зала! Къде са парите за олимпийците ни! Провал след провал на всякъде ! Айде бегай, при мутрата!