Какво се случва с евентуалната повиквателна на Маркос? Много се изговори и продължава да се говори неговото натурализиране, но нищо все още не е ясно. Най-важното е, че България има нужда от футболист с неогвите качества, а той се намира в страхотна форма.
Ако има някой по-запознат, нека "освети" малко случая. Също така искам да прочета вашите мнения по този въпрос.
Маркос Маркиньос Е НАЦИОНАЛ!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Маркос Маркиньос Е НАЦИОНАЛ!!!
Последна промяна от crap на 12 май 2011 22:43, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA
- Levskar_90
Re: Маркос Маркиньос национал, какво стана?
crap написа:Какво се случва с евентуалната повиквателна на Маркос? Много се изговори и продължава да се говори неговото натурализиране, но нищо все още не е ясно. Най-важното е, че България има нужда от футболист с неогвите качества, а той се намира в страхотна форма.
Ако има някой по-запознат, нека "освети" малко случая. Също така искам да прочета вашите мнения по този въпрос.
Не, мерси. Остава и тоя да викнат в национала

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Що бе? Като го гледам Гаджев, колкото и да ми е симпатичен, си мисля че трябва да се търси нов играч за неговият пост... и това не важи само за Владко, ами за цялата ни халфова линия.
YA GUNNERS YA
-
- Контакти:
Не не не не. На тоя национален отбор само това му остана..
Айде само без Вагнеровци, Маркиньоси, Силвовци и.т.н.
crap написа:Какво се случва с евентуалната повиквателна на Маркос? Много се изговори и продължава да се говори неговото натурализиране, но нищо все още не е ясно. Най-важното е, че България има нужда от футболист с неогвите качества, а той се намира в страхотна форма.
ето малко светлина по въпроса:
НЯМА ДА СТАНЕ... НИКОГА!!!!!!!!!! и СЛАВА НА БОГА!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
crap написа:Що бе? Като го гледам Гаджев, колкото и да ми е симпатичен, си мисля че трябва да се търси нов играч за неговият пост... и това не важи само за Владко, ами за цялата ни халфова линия.
Владо си е добър, но въпреки това аз съм съгласен Маркиньос да играе за България. Явно обаче това са били само спекулации.
Само Левски!
Mitio71 написа:Айде само без Вагнеровци, Маркиньоси, Силвовци и.т.н.
Вагнер играеше на много проблемен пост... добре че беше той! Въпреки, че ми беше безкрайно антипатичен, трябва да му признаем, че вършеше добра работа!
Маркос има място в националният ни отбор, според мен.
YA GUNNERS YA
siniq_fen написа:crap написа:Що бе? Като го гледам Гаджев, колкото и да ми е симпатичен, си мисля че трябва да се търси нов играч за неговият пост... и това не важи само за Владко, ами за цялата ни халфова линия.
Владо си е добър, но въпреки това аз съм съгласен Маркиньос да играе за България. Явно обаче това са били само спекулации.
Добър е да, но в момента е в доста слаба форма. И да, явно са били само спекулации.
YA GUNNERS YA
shumnaliq написа:Не виждаш ли че рогатите ги е яд, че може да пласираме и чужденец за националния отбор.
В случая ти си този, който подхожда с рогата напред

Говорим за националният, трябва повече обективност и по-малко пристрастия

YA GUNNERS YA