Кипър - България 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Кипър - България

Мнениеот bekono » 27 мар 2011 22:04

Пак ще имаме доста затруднения пред гола и не виждам как ще вкараме, ако не ни свирят дузпа или Благо не изригне с някой пряк свободен. Все пак съм оптимист и мисля, че ще спечелим.
Прогноза: 0:1
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 27 мар 2011 22:05

Какво значение има изхода от срещата, ако покажем отново играта от снощи ? Ако в останалите срещи до края на годината,запазим нивото и дори го повишим малко в завършващата част, убеден съм,че ще се класираме.Определено съм оптимист след вчерашния мач.Успех на момчетата
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 мар 2011 22:06

Момчета ,а мача ще го дават ли някъде? :roll:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 мар 2011 22:07

Стоянов - К.Стоянов -И.ИВАНОВ-Занев-Бандаловски-С.Петров- Б.Галчев-М.Петров-И.Попов-Манолев-С.Делев това ще стартовата 11
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 27 мар 2011 22:22

bekono написа:Пак ще имаме доста затруднения пред гола и не виждам как ще вкараме, ако не ни свирят дузпа или Благо не изригне с някой пряк свободен. Все пак съм оптимист и мисля, че ще спечелим.
Прогноза: 0:1

Благой ще изчака следващият път, тъй като с Кипър няма играе, което е много добре.
Стартовият състав ще е коренно различен от снощи.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 27 мар 2011 22:29

мача вьобще няма да е екскурзия сьс сигурност,има много работа да се вьрши с тактическата грамотност на отбора и тьрсенето на водещ голмайстор и самочуствие. Матеус ще си свьрши работата ;) в това не се сьмнявам

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Re: Кипър - България 29 март 2011, 20:30 ч. - контрола

Мнениеот NFB_Bgfen » 27 мар 2011 22:43

Дано не стане като някои преди контроли в които нашите отиваха като на ексурзия.Иначе ако покажат мотивацията от вчера може да стане добър мач за нас.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 мар 2011 22:56

Надявам се да покажем силна игра, както снощи и да победим.... 0-2 :)

paolo_vn
Контакти:

Мнениеот paolo_vn » 27 мар 2011 23:50

Смятам че с връщането на МАРТО,и добрата игра от последния мач ще победим прекалено прехваления отбор на КИПЪР.Ще ми бъде много любопитно да видя как ще играят МАРТО и И.ПОПОВ който показва наистина голямо израстване,със сигурност няма да остане в същия си отбор.Като се има предвид че и ВАЛЕНТИН ИЛИЕВ И ТУНЧЕВ не играха човек като се замисли май сме имали не лоши защитници , а и да не забравяме ЖИВКО МИЛАНОВ.Проблема си е яко в атаката.Но смятам че с МАКРИЕВ И ГЕНКОВ няма да стане.Нищо против тях но просто нямат такава класа.Немога да разбера защо не се налагат и млади нападатели като КУРДОВ а чакаме да станат на 25 и тогава.Според мен РАНГЕЛОВ И МИЦАНСКИ са си пак по добри от предните двама.А и имаме играчи в вторите отбори на РЕАЛ М ,ШАЛКЕ ,Милан които да ги изпробват бе мамкаму.Аз се притесняват от друг много голям проблем и незнам БОБИ защо говори много малко за него.След 3 години или по точно от 2014 ще играем май в РУМЪНИЯ на уникалния им стадион който строят,аз неискам да се сравняваме с тях защото просто сме назад от тях,но поне да се направи един наистина нов и хубав стадион.Който да не му мислим като завали какво ще правим.Действайте защото наближава това врме.Честно казана бих искал стадиона да е е ПЛОВДИВ примерно,не че съм от там де но винаги там ще е пълен.Излишно е да коментирам снощи колко души имаше просто е смешно в такъе голям град.Г-н Борисов направихте нещо хубаво от 20 години насам новата спортна зала,която наистина си е хубава макар да я изкарват пак грозна.Направете втората крачка към възраждането на спорта в България.....

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 28 мар 2011 00:25

paolo_vn написа:Смятам че с връщането на МАРТО,и добрата игра от последния мач ще победим прекалено прехваления отбор на КИПЪР.Ще ми бъде много любопитно да видя как ще играят МАРТО и И.ПОПОВ който показва наистина голямо израстване,със сигурност няма да остане в същия си отбор.Като се има предвид че и ВАЛЕНТИН ИЛИЕВ И ТУНЧЕВ не играха човек като се замисли май сме имали не лоши защитници , а и да не забравяме ЖИВКО МИЛАНОВ.Проблема си е яко в атаката.Но смятам че с МАКРИЕВ И ГЕНКОВ няма да стане.Нищо против тях но просто нямат такава класа.Немога да разбера защо не се налагат и млади нападатели като КУРДОВ а чакаме да станат на 25 и тогава.Според мен РАНГЕЛОВ И МИЦАНСКИ са си пак по добри от предните двама.А и имаме играчи в вторите отбори на РЕАЛ М ,ШАЛКЕ ,Милан които да ги изпробват бе мамкаму.Аз се притесняват от друг много голям проблем и незнам БОБИ защо говори много малко за него.След 3 години или по точно от 2014 ще играем май в РУМЪНИЯ на уникалния им стадион който строят,аз неискам да се сравняваме с тях защото просто сме назад от тях,но поне да се направи един наистина нов и хубав стадион.Който да не му мислим като завали какво ще правим.Действайте защото наближава това врме.Честно казана бих искал стадиона да е е ПЛОВДИВ примерно,не че съм от там де но винаги там ще е пълен.Излишно е да коментирам снощи колко души имаше просто е смешно в такъе голям град.Г-н Борисов направихте нещо хубаво от 20 години насам новата спортна зала,която наистина си е хубава макар да я изкарват пак грозна.Направете втората крачка към възраждането на спорта в България.....

Човек, ти произнасяш еретични слова!
Как така ще се дава шанс на някакъв си там нападател от някакъв си там отбор от някаква си там група?!
Та това е българския национален отбор - ние имаме незаменима титулярна единасейторка от най-висша класа и особено нападението ни неможе да смогне да навкара голове, кой от кой по-невероятни! Тук няма място и време за проби - та ние имаме над 137% шанс за това Европейско и запазено място на всички следващи там турнири, дет ги има! Въобще не е сега момента за промени, камо ли пък във контрола!
А пък за това, дето си предложил най-големия и красив стадион, намиращ се е така случайно във най-футболния град, за нов Национален - засрами се и искай официална прошка от всички около 1 990 000, които НЕ бяха там...

Върни се в “Национален отбор”