България-Швейцария 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
John Silas
Контакти:

Re: България-Швейцария 0:0 (FT)

Мнениеот John Silas » 27 мар 2011 02:33

Такава България искам да гледам винаги!Момчетата играха с желание,хъс и мотивация(май Матеос е повлиял добре) за жалост не ни достигна късмет!И въпреки равенството аз съм доволен!И дори да не се класираме дано да продължаваме да играем по този начин.
One United !!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 мар 2011 04:42

TONDO написа:НА МАТЕУС , ЩЕ МУ СЕ ПЛАЩА ЛИ ЗАПЛАТА ЗА ОСТАВАЩИТЕ МАЧОВЕ

не ще работи без пари :lol: :lol: от любов към теб
Много интересни въпроси задаваш 8-)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
GARRA-DEMBELE
Контакти:

Мнениеот GARRA-DEMBELE » 27 мар 2011 04:58

ahead123 написа:Всякаква липса на класа в нападаение, а тези защитници им трябва просто един по-стойностен напдател, за да се пропукат, такаче незнам какво толкова ги възхвалявате. Слаб мач в нападение

+1

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 27 мар 2011 06:37

Този мач и 5 полувремена да бяха се играли не виждам как щяхме да вкараме гол,нямаме нито едно чисто голово положение,след 65-та минута нашите футболисти започнаха да отпадат физически,спаси ни тактиката на Матеус,който беше извел на терена 5 защитника с мисълта да не загубим,пък напред каквото стане,а то напред какво ще стане-ниска топка по тревата,Делев спира със гърди-излизаме с едно крило което нито веднъж не е надиграло персоналния си пазач,футболист на който силата му е на контраатака,само че този мач ние сме домакините и ние трябваше да мачкаме противника,нещо което въобще не направихме,само тъпите коментатори по БНТ явно гледаха и коментираха някакъв друг мач .
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 мар 2011 09:15

Добър мач изиграха момчетата, но липсваше още класа в нападение, липсваше последния завършващ пас, както и финалния удар. С една дума- липсваше Димитър Бербатов. С него в състава съм убеден, че срещата щеше да се развие по друг начин. Съставът, избран от Матеус също беше добър, схемата също. Но стратегията според мен не беше правилна. Хвърлихме се от първата минута в яростни атаки и страхотна преса. А за мен трябваше да почнем този мач по-спокойно, трябваше да се опитаме ако трябва дори да подмамим швейцарците в нашата половина и после на контри да ги ударим. Едно лъжливо спокойно темпо в началото може би щеше да свърши по-добра работа. Вместо това се хвърлихме на макс от първата минута и логично към 60-тата вече бяхме поуморени. За съжаление не се видяха и козове от скамейката през тази втора част. Аз очаквах по-добро включване от Здравко Лазаров, но човекът все пак е на години. Делев за мен трябваше да бъде сменен по-рано, от офанзивните играчи мисля, че той най-не си намери мястото в състава. Липсваха някои хора в отбора, които можеше да помогнат, но пък явно не са в най-добрата си форма. Например един Иван Стоянов можеше да се включи добре от пейката, ако беше повикан. Един Валери Божинов в каквато и форма да е може би трябваше и той да е в състава. Видя се, че централните ни нападатели не успяват да се справят пред гола. Макриев ми направи добро впечатление общо взето, но Генков пропиля някои доста добри ситуации и като цяло не се справи добре. А Божинов все пак играе с хъс и е класен играч, можеше да бъде поне жокер на скамейката. С какви по-класни нападатели разполагаме в момента? Валери все пак играе в Италия. Най-положителното от този мач беше включването в защита на новобранците Коце Стоянов и Бандаловски. Особено Стоянов се справи доста добре. Иванов също беше стабилен, много силен мач и на Занев и разбира се на Михайлов. Изненадващо или не, но защитата беше най-силното ни звено вчера.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 мар 2011 09:18

Снощи на стадиона видях желание в момчетата! Това ме зарадва много. Разбор на мача няма да правя, предполагам сте го гледали всички.
Ако можеше за пълни 90 мин., да няма разделение в публикатa на националния стадион, щях да бъда щастлив!
Последна промяна от MCMXIII на 27 мар 2011 09:39, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 27 мар 2011 09:22

Многото желание и тичане не винаги е гаранция за качество. Трябва и малко мисъл да се вложи.Делев и Макриев, като изключим 1-2 положения бчха пълни фигуранти. Същото се отнася и за Благо манекена. На Попов му бяха дадени прекалено много организаторски и дефанзивни функции и от там слаба ефективност в атака. Защитата добре но и не беше притеснявана много, в края като се измориха /или ни понатиснаха/ се видя, че и там нещата не са прекрасни. Признавам само Стилян в тоя мач. С две думи разликата от преди е само желанието, класа никаква.
А относно публиката. На мачове на националния отбор не трябва да се отварят "Б" и "Г" сектори.

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 27 мар 2011 10:04

Боби: Шансовете ни намаляха многократно, гледаме в перспектива-ще се класираме за ЕВРО 2020 като домакини.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

huzunov
Контакти:

Мнениеот huzunov » 27 мар 2011 10:12

Дайте шанс на този национален отбор. Моля и журналистите да отдадат заслуженото на футболистите и треньора. Нормално е сега да се мисли, че нямаме шанс, но нека всички да извлекат позитивните страни. Мисля, че това е основа за един по-добър отбор за предстоящите световни квалификации. Видя се, че има настроение, има и още футболисти, които могат да дадат добра основа за следващите мачове. Нека се обединим!!!!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 27 мар 2011 10:16

Вчера играхме страхотно!
Заслужавахме да победим Швейцария!
Имахме повече положения от гостите, но футбола се брои на голове, а не на пропуски, за мое съжаление!
:cry:
Лично аз съм доволна от това, как се представихме на терена!
По-добре да бяхме взели 3 точки, но и 1 е чудесно!
Винаги има шанс, за да се класираме.
Както се казва:
"Надеждата умира последна"!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!