България-Швейцария 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: България-Швейцария 0:0 (FT)

Мнениеот daniel875 » 26 мар 2011 22:50

Много голямо желание и много слабо представяне. Но така се получава, когато има разминаване във възможности и цели.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Неутрален
Контакти:

Re: Най полезния играч в националния

Мнениеот Неутрален » 26 мар 2011 22:51

[quote="Pichichi"]Ив. Попов просто изпъква над всички и то не само в този мач , направо се чудя как го забиха в Газиантеп !!!!!!!
След глупавия червен картон, онзи "високия" борец от Микре нареди да бъде продаден НЕЗАБАВНО !
А сега по темата : Без Стенли сме гола вода. Самото присъствие на терена вдъхва увереност и в другите, но не винаги помага за съжаление. Той си е футболист от край време, винаги знае къде да застане, кога и как да направи нарушение, пасовете са успешни (повечето),няма какво да го коментираме. Ивелин, това е бъдещето на този отбор. Момче от "следващото" поколение. Гледал съм му няколко мача за Г-теп, направо ги прави луди, БРАВО. Дано скоро премине в тройката големи ТР отбори или някой западен отбор, да може да се развива по бързо. Определено с него трябва да започва изграждането на нац. отбор. Добри думи за Манолев, Делев се раздаваше много , но като че ли му липсва малко класа и повече увереност, дано това да е порок на годините му. Определено има бъдеще. Занев , Стоянов и Бандата , нищо че този последния не го слуша много главата, харесаха ми как играят. Иванов е много муден , жалко че нямаме друг избор. Днес сбърка само един път, добре че не беше фатално. Благо, не успях да разбера каква му е задачата на терена, както и на Макриев.От резервите съм разочарован. Лазаров мислеше че играе срещу Видима или Калиакра, нищо не му се получаваше, въпреки малкото игрово време. За Ангелов горе долу същото. Генков, момчето няма никакво самочувствие. При положение че излизаш срещу последния защитник и нямаш идея как да го финтираш, извинявай много, но ти си нападател, как да вкараш иначе ако не излъжеш някой защитник. Като цяло съм доволен, мисля следващия мач да седна в сектор В на Васил Левски. Важното е че се бориха на терена, кой колкото може и има сили. Това ми хареса днес. Искам да си исплюят червата и органите на терена, нищо че не можаха да спечелят мача. Морално сме победители, но за това не дават точки. Отбори се градат с години, ние не сме Бразилия та да се чудим абе кой от тези 5-6 световни звезди да играе на този пост. При нас я има един я има полу футболист, това е реалността. Не ни трябват индивидуалисти на всички постове, 2-3 стигат, важно е да има отбор. Пак ще повторя, видях душа и сърце в тези момчета днес, дано да продължават така и за напред. Оп, щях да пропусна малката перука. БРАВО , голямо браво. Добре че се махна от БГ , да не кажа от Левски. Добър вратар = половин отбор. Дълго време нямаше стабилен вратар, е най накрая се намери. Аз също съм го критукувал преди, кога с основание кога без, но през последните месеци много , ама наистина много израстна. Успех му желая, дано се махне от Твенте, но не за да бъде резерва на Пепе Рейна или някой друг, а да бъде титуяр в голям клуб, мисля че го заслужава. Твърде млад за голям клуб, но определено има бъдеще. Важното е че вдъхва доверие на защитата, вече никой не се притеснява че може да пусне левашки гол. Но кой вратар не пуска ? Май само резервния .... Успех момчета, продължавайте така, а ние ще бъдем до, около и на терена с вас винаги когато играете сърцато и ще критикуваме когато лежите като мърди. Абе то май днес го нямаше един по едричък, да не кажа дебел, затова играхме по добре. Дано и в бъдеще стои по далеч от отбора, явно без него е по добре. Айде юруш на бирата, стига толкова писане. Ще си отворя още една и то с кеф !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 мар 2011 22:52

stannn написа:
Rivaldo10 написа:Аз много се радвам, че няма играчи на Левски в национала! Точно това си пожелах преди година-две, когато "червените" сипеха обида след обида. Явно им е къса паметта, защото сега се изкарват, такива каквито всъщност не са!

И според теб Илиян Стоянов, Иво Иванов, Сърмов и Хичо имаха място в националния така ли?

Нямат,ама ..Само червени надежди имат..Този опит е правен преди около 40 години..Успешен...с провала си...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 26 мар 2011 22:52

Айде стига с Левски и ЦСКА. Аз не видях българин със син или червен екип на терена. Българите бяха в бяло и зелено. Или е по добре за следващия мач всеки от нашите национали да си излязат с клубните екипи за да се знае кой от кои е. Пък националния отбор кучета го яли.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 26 мар 2011 22:53

Rivaldo10 написа:
b0b1 написа:Не в нашите е проблема.Защото според мен, цесекарите играха най-добре този мач, заедно с Ники Михайлов и Иван Иванов.Може би само Бандата беше по-слаб, защото на 2/3 пъти си изпусна зоната.

Сега ще те изкарат левскар под прикритие. Как може да кажеш лоша дума за Бандата, който пък е юноша на Левски, странно нали?

Казвам това което мисля, ,може и да има малко пристрастие, но се опитвам да съм обективен.Иначе най-слаби на терена бяха Макриев и Благо според мен.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Лотар Матеус vs Станимир Стоилов

Мнениеот smoothc » 26 мар 2011 22:53

Лотар Матеус бе назначен за треньор в най-тежкият момент от 10 години насам за представителният ни тим и слава на Бог!! Българският национален отбор благодарение на Станимир Стоилов стигна най-ниското стъпало на което е падал -да се сравняваме и плашим от отбори като Естония Лихтенщайн Кипър?!?!?! Да! Нямало е треньор на националния отбор който от 10 мача да има 7 загуби!!
Italy 2 - 0 Bulgaria View events More info
Sat 10/10/09 WQE Cyprus 4 - 1 Bulgaria View events More info
Wed 14/10/09 WQE Bulgaria 6 - 2 Georgia View events More info
Wed 18/11/09 FRI Malta 1 - 4 Bulgaria More info
Wed 03/03/10 FRI Poland 2 - 0 Bulgaria View events More info
Wed 19/05/10 FRI Belgium 2 - 1 Bulgaria View events More info
Mon 24/05/10 FRI South Africa 1 - 1 Bulgaria View events More info
Wed 11/08/10 FRI Russia 1 - 0 Bulgaria View events More info
Fri 03/09/10 EUC England 4 - 0 Bulgaria View events More info
Tue 07/09/10 EUC Bulgaria 0 - 1 Montenegro

Това бе треньора неумеещ да се справя с напрежението което между другото той сам създаде- продължавайки да вика в отбора легенди като-Илиян Стоянов Кишишев Телкийски Гошо Пеев Чавдар Янков.....Никога не промени тактиката държеше си на ината феновете негодуваха назряваха и дразги между основни играчи!! -отново нищо не направи !!Всъщност той разцепи отбора на две-ЦСКА и Левски и оттам назряха конфликтите играчите дори не си говореха нямаха никаква мотивация...къде беше Наско за да контролира ситуацията?!?! На Сафари май беше когато имахме важен мач!! ако се не лъжа??!!
След загубата от Кипър 4-1 незабавно трябваше двамата си подадат оставката?? Една от най-срамните загуби за България!!
"Ще си играем нашата игра правилната игра"-все това повтаряше ако сте забелязали!! да наистина най-правилната игра която ни запъти към дъното.....
Помните ли когато го назначиха ?? Другият вариант беше Краси Балъков!! Защо мислите Боби Михайлов се спря на Стоилов!!....знаете отговора!! Краси Балъков си е Немски възпитаник има страхотна философия за играта умее да извлича максимума и държи на дисциплината!! Много важен фактор който Матеус както виждаде с него първо започна!!!
И накрая:Замисляли ли сте се защо Димитър Бербатов се отказа от националния отбор точно по времето на Станимир Стоилов!!? Помните ли че имаше конфликт между Стоилов и Бербатов??! който упорито се отричаше от Стоилов!!-който след това ескалира и между играчите имаше и спорове за капитанската лента помните ли!! Помните ли как всички се обърнаха срещу Бербатов ..да за се подмажат на Мъри!!
И след като Бербатов им игра сечено !!...много яко в точния момент им тегли на всички една майна ...колко го молеха всички да се върне че писма че телефонни разговори .... как му паднаха в краката ...Евала на Митко знае си цената!!
Човека който ни прати на дъното и е виновен за отказването на Бербатов от националния е Станимир Стоилов-запомнете го!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 мар 2011 22:53

daniel875 написа:Много голямо желание и много слабо представяне. Но така се получава, когато има разминаване във възможности и цели.

Един разумен и кратък коментар...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 мар 2011 22:53

Rivaldo10 написа:Аз много се радвам, че няма играчи на Левски в национала! Точно това си пожелах преди година-две, когато "червените" сипеха обида след обида. Явно им е къса паметта, защото сега се изкарват, такива каквито всъщност не са!

Благодарение на червените футболисти, все още имаме някакви шансове за Евро 2012 :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

ahead123
Контакти:

Re: Левскари и Цскари ...спрете!!!

Мнениеот ahead123 » 26 мар 2011 22:53

Л^Геша написа:Левскар съм и искам да кажа че толкова жалки фенове не съм виждал..не всички!Определено ме дразни как се заяждаме всички за тъпотии,как става този номер...?!
Националния отбор игра много добре -факт и всички ще го потвърдят ,но като единици футболистите ни играха много слабо!? тъпотия до безкрай...
за мене изненадващо добре играха повиканите от Цска играчи ,но да си призная очаквах малко повечко от Делев все пак добре се представи...няма какво да се залъгваме трябва ни 9-тка и може би малко повече класа в крилата ни.
За мене има бъдеще трябва време и като левскар ми трябва да призная ,че трябва да се обърне доста по сериозно внимание на футболистите на Литекс има доста млади и интересни имена да не ги споменавам...
Да живее България!

РЕСПЕКТ!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 26 мар 2011 22:54

stannn написа:

И според теб Илиян Стоянов, Иво Иванов, Сърмов и Хичо имаха място в националния така ли?

Не! Както и Иван Иванов нямаше! Тогава се скъсвахте да ги обиждате, а сега "червените" играчи играели с националната фланелка. Ок- не е правилно, но колкото са виновни едните, толкова са виновни и другите. Има ли смисъл от този спор?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Национален отбор”