България-Швейцария 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vlad442
Контакти:

Най полезния играч в националния

Мнениеот vlad442 » 26 мар 2011 22:07

Кои е най-полезния според вас :? за мен е Ивелин Попов ;) ;)
Левски София 1914

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: България-Швейцария 0:0 (FT)

Мнениеот Boksiorcheto » 26 мар 2011 22:07

south_division написа:
Boksiorcheto написа:А и само да кажа кое ми направи много неприятно впечатление. Как може малоумниците от сектор "Г" и "Б" да се държат по този олигофренски начин? червените ми пеят цял мач "Само ти"?! Абе да не сте на мач на ЦСКА, бе?? Играе националния отбор, нужно ли е да провокирате така? Пълни олигофренчета! Недопустимо е на мач на националния отбор да се пее песен за клубен отбор. Синята част, респективно сектор Б пък псува може би най - добрият ни играч този мач - Спас Делев. Кому са нужни тези обиди: "Делев к**во"?? Кво постигате с това? Научете се, че това е България, не Левски и ЦСКА. Когато играят националите трябва да сме обединени, а не едните да ми пеят песни за армейското клубче, другите да псуват млад талант, само защото е от ЦСКА. Айде стига!

Най добрия Ви...ти от кой отбор си? И второ ти сам го каза чорбата цял мач пеят , как да не им отвърнеш, дори Делев к..во се чу от към сектор В, а не Б което няма значение всъщност , но при положение че Г сектор ти пее цял мач за Цеца

Най - добрия НИ(имам предвид на националния отбор, като представяне в тоя мач), иначе съм от Локомотив Пловдив, но ми направи тъпо впечатление.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 26 мар 2011 22:09

Viktor4o_Rs написа:Имаше една групичка от 30 наркомана, която обиждаше Делев, но като им ревна целия В сектор с обиди ( сектор пълен с нормални привърженици от всички отбори) и се спряха ;) Червените не съм ги чувал да обиждат някой левскар :roll:

Бе те не обиждаха, ама си пееха песнички за техния отбор. Ти ако излезеш да викаш за Славия по време на мача на националния ни отбор, дали няма да те припалят? Разликата е, че ония са си отделени само чорбари в сектора и могат да си правят квото си искат.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 мар 2011 22:10

Впрочем не минахме и без поредния гаф на смешниците-организатори - поне 3 минути след началото на второто полувреме не бяха спряли музиката от колоните :x :x :x
Изображение

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 26 мар 2011 22:10

south_division написа:
Boksiorcheto написа:А и само да кажа кое ми направи много неприятно впечатление. Как може малоумниците от сектор "Г" и "Б" да се държат по този олигофренски начин? червените ми пеят цял мач "Само ти"?! Абе да не сте на мач на ЦСКА, бе?? Играе националния отбор, нужно ли е да провокирате така? Пълни олигофренчета! Недопустимо е на мач на националния отбор да се пее песен за клубен отбор. Синята част, респективно сектор Б пък псува може би най - добрият ни играч този мач - Спас Делев. Кому са нужни тези обиди: "Делев к**во"?? Кво постигате с това? Научете се, че това е България, не Левски и ЦСКА. Когато играят националите трябва да сме обединени, а не едните да ми пеят песни за армейското клубче, другите да псуват млад талант, само защото е от ЦСКА. Айде стига!

Най добрия Ви...ти от кой отбор си? И второ ти сам го каза чорбата цял мач пеят , как да не им отвърнеш, дори Делев к..во се чу от към сектор В, а не Б което няма значение всъщност , но при положение че Г сектор ти пее цял мач за Цеца

Пич фани се скрий, било се чуло от сектор В чушки даже ви освиркваха като го пееха това от САУТА да от саута, а Левски шампион след песента цял живот с фуражка да ходиш, да те сочат навсякъде с пръст.....и най-смешното псува се Делев след 20 секунди има положение и еееееееее, а ако беше вкарал и исках да вкара какво правим?????закакво бе нужно да се псува???не игра ли със желание, не тичаше ли?направи 2-3 паса уникални даже.....абе то щом човек с детето си псуваше като луд по Делев пред сина си като каруцар е закакво говорим.........и с тези сучъри където са плъзнали всички направо нямам думи вече и 10годишни виждам са се зарибили.....все тая.....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Най полезния играч в националния

Мнениеот Rivaldo10 » 26 мар 2011 22:10

Стенли!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 мар 2011 22:11

Boksiorcheto написа:
Viktor4o_Rs написа:Имаше една групичка от 30 наркомана, която обиждаше Делев, но като им ревна целия В сектор с обиди ( сектор пълен с нормални привърженици от всички отбори) и се спряха ;) Червените не съм ги чувал да обиждат някой левскар :roll:

Бе те не обиждаха, ама си пееха песнички за техния отбор. Ти ако излезеш да викаш за Славия по време на мача на националния ни отбор, дали няма да те припалят? Разликата е, че ония са си отделени само чорбари в сектора и могат да си правят квото си искат.

Пяха "Само ти" вярно е и не го одобрявам, но да викаш "Делев - кур*о" е доста по-жалко ;)
Изображение

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 26 мар 2011 22:11

Само да отбележа нещо , А и В почти пълни , при положение , че там цените бяха най-високи , за Б и Г най-ниски и те ПРАЗНИ ! Просто се изненадах много , като влязох на стадиона , очаквах обратното ... Нооо великите ултраси ..... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Re: Най полезния играч в националния

Мнениеот Vojdek » 26 мар 2011 22:12

1.Стенли.
2.Ники Михайлов.
3.Благо Георгиев/Ивелин Попов.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 26 мар 2011 22:12

А беше ли нужно "ти в сърцата ни " цял мач?

Върни се в “Национален отбор”