България-Швейцария 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: България-Швейцария 0:0 (FT)

Мнениеот Boksiorcheto » 26 мар 2011 22:02

IvanGit написа:И аз да си кажа мнението.Само с няколко думи -един мач се затичаха тия лигльовци и окапаха до 60- тата и вече всички ги боготворят.Срамувам се от сбирщината наречена Национален отбор на България,но не се срамуват тези ,които доведоха нещата до там ,че това да са ни най-годните футболисти.Сраааамм...два удара във очертанията на вратата на Швейцарците - и двата от 100 метра и анемични при това...ужас.Тези дето са доволни от това дето видяха тази вечер ,ще си го гледат още много години..... :idea:

Не си прав, майна! Аз видях много положителни неща. Скорост в атаките, игра с 1 докосване, тактическо надлъгване, желание и мисъл в тоя национален отбор. Също и младост. Ти помниш ли пенсионерската сбирщина на Мъри как играеше?
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 26 мар 2011 22:03

Очаквано... :? :roll:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 26 мар 2011 22:03

Boksiorcheto написа:А и само да кажа кое ми направи много неприятно впечатление. Как може малоумниците от сектор "Г" и "Б" да се държат по този олигофренски начин? червените ми пеят цял мач "Само ти"?! Абе да не сте на мач на ЦСКА, бе?? Играе националния отбор, нужно ли е да провокирате така? Пълни олигофренчета! Недопустимо е на мач на националния отбор да се пее песен за клубен отбор. Синята част, респективно сектор Б пък псува може би най - добрият ни играч този мач - Спас Делев. Кому са нужни тези обиди: "Делев к**во"?? Кво постигате с това? Научете се, че това е България, не Левски и ЦСКА. Когато играят националите трябва да сме обединени, а не едните да ми пеят песни за армейското клубче, другите да псуват млад талант, само защото е от ЦСКА. Айде стига!

Напълно прав си...и аз не харесвам Делев,когато играе за ЦСКА,но когато играе за националният ни отобр,подкрепям всички,защото сме едно цяло,кретени като тия от ЦСКА къде са пеяли "великата" си клубна песен и сини олигофрени където псуват играч,само защото е ЦСКА-Р,за мен са напълно малоумни,комплексари,злобари и прочие...нямам думи от такива действия,играе се за честта на страната ни,а не за клубна чест или принадлежност,ИГРАЕ СЕ И СЕ ВИКА ЗА БЪЛГАРИЯ!!! :?
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2011 22:03

B__A__N__DA__TA написа:Тези, които хулят сегашният национален отбор,да направят съпоставка с онзи на Мъри или Сираков.Да видят средната възраст при единия и другия и разбира се как са играли опитните и новобранците. Евала на Матеус за днешния избор.

Нека го кажа по този начин:Колкото Стоилов ни класира някъде,толкоз и Матеус ще ни класира!
Това сравнение хареса ли ти?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 мар 2011 22:04

IvanGit написа:И аз да си кажа мнението.Само с няколко думи -един мач се затичаха тия лигльовци и окапаха до 60- тата и вече всички ги боготворят.Срамувам се от сбирщината наречена Национален отбор на България,но не се срамуват тези ,които доведоха нещата до там ,че това да са ни най-годните футболисти.Сраааамм...два удара във очертанията на вратата на Швейцарците - и двата от 100 метра и анемични при това...ужас.Тези дето са доволни от това дето видяха тази вечер ,ще си го гледат още много години..... :idea:

Пров си..
Последна промяна от фифи перото на 26 мар 2011 22:05, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 мар 2011 22:05

Пров си..Само ти..Даже и накрай света... :)
Защо ли не ме учудва таратора от бивши "сини" юноши и настоящи"червени" звезди? :)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 26 мар 2011 22:05

Спас Делев ми направи много добро впечатление , бори се цял мач искаше да играе , липсва му само още малко техника и тактика и може да стане добър офанзивен футболист ... За другите ... кой добре , кой по-зле , но имаше желание , колкото за Б и Г ... Нещата винаги ще стоят по този начин , групичката в Б с черните суитчери на погребение ли бяха дошли ????

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 26 мар 2011 22:05

Boksiorcheto написа:А и само да кажа кое ми направи много неприятно впечатление. Как може малоумниците от сектор "Г" и "Б" да се държат по този олигофренски начин? червените ми пеят цял мач "Само ти"?! Абе да не сте на мач на ЦСКА, бе?? Играе националния отбор, нужно ли е да провокирате така? Пълни олигофренчета! Недопустимо е на мач на националния отбор да се пее песен за клубен отбор. Синята част, респективно сектор Б пък псува може би най - добрият ни играч този мач - Спас Делев. Кому са нужни тези обиди: "Делев к**во"?? Кво постигате с това? Научете се, че това е България, не Левски и ЦСКА. Когато играят националите трябва да сме обединени, а не едните да ми пеят песни за армейското клубче, другите да псуват млад талант, само защото е от ЦСКА. Айде стига!

Най добрия Ви...ти от кой отбор си? И второ ти сам го каза чорбата цял мач пеят , как да не им отвърнеш, дори Делев к..во се чу от към сектор В, а не Б което няма значение всъщност , но при положение че Г сектор ти пее цял мач за Цеца

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 26 мар 2011 22:06

n0_FeArBG написа:

Напълно прав си...и аз не харесвам Делев,когато играе за ЦСКА,но когато играе за националният ни отобр,подкрепям всички,защото сме едно цяло,кретени като тия от ЦСКА къде са пеяли "великата" си клубна песен и сини олигофрени където псуват играч,само защото е ЦСКА-Р,за мен са напълно малоумни,комплексари,злобари и прочие...нямам думи от такива действия,играе се за честта на страната ни,а не за клубна чест или принадлежност,ИГРАЕ СЕ И СЕ ВИКА ЗА БЪЛГАРИЯ!!! :?

Много ясно ;). Ти кво мислиш, че аз не ги мразя тия от ЦСКА ли? Аз мразя феновете на ЦСКА, но харесвам играчите и Радуканов. При Левски обаче харесвам публиката, щото сте пичове, но мразя долното ви ръководство и играчите ви. ОБАЧЕ, когато играе националния отбор забравям клубните пристрастия и на всички играчи и хора, които са на стадиона гледам еднакво, щото преди всичко сме БЪЛГАРИ, а след това левскари, цскари, локомотивци и жълтури.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 мар 2011 22:07

Имаше една групичка от 30 наркомана, която обиждаше Делев, но като им ревна целия В сектор с обиди ( сектор пълен с нормални привърженици от всички отбори) и се спряха ;) Червените не съм ги чувал да обиждат някой левскар :roll:
Изображение

Върни се в “Национален отбор”