НАПЪЛНЕТЕ СТАДИОНA! Защото сме БЪЛГАРИ всички сме един отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: НАПЪЛНЕТЕ СТАДИОНA! Защото сме БЪЛГАРИ всички сме един отбор
На стадиона сме, всички идвайте да подкрепяме отбора. 18:00 на Ариана, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[offtopic]Точно в този град в който живея ИМА и този стадион засенчва всичките стадиони в София-та взети заедно.И 2-та мача на националите преди десетина години, стадиона беше препълнен.И недей бърка ст.Нефтохимик със жалкото подобие на стадион в което го превърнаха едни наши морски обитатели.Да си имаме уважението.При нас -> 20 000 средна посещаемост при рибите 5к при свободен вход и Фордче награда.[/offtopic]Vojdek написа:Тоя град, ако имал, онзи ако имал.Ама нямате.[offtopic]Защо нямате?Защо нито едно правителство не е решило да напарави стадион в Пловдив?Или във Варна?Или във Велико Търново?Защото вие там по покрайнините сте си такива.Далеч не-футболни градове.Смешковци.Нали ви гледаме и ви се смеем всеки път, като имаме привилегията да наблюдаваме тези две бижута на спортното строителство "Лазур" и "Градския" на Ловеч.Жалка работа, ако няма кебапчета и безплатен вход...празни трибуни-пълна щета. И тъкмо, като е в София, дано да не идват смотани фенове на Локо ПД с фланелките на Испания и Германия, и шапките на Локо ПД.Да, имаше две такива странни форми на живот на мача с Италия.
Можели, та можели.Дано стане ротационния принцип за една година.Да ви се посмеем.Щом тук не могат да се съберат 50 000, си представям в другите градове как ще стане.Така или иначе половин България е през деня тук?Не могат да намерят стадиона ли?Или не им се дават 15 лева за билетче?Нали сте тук и бачкате в големия град?Нали за това се навъдихте?Заради хубавите пари?Само знаете да плюете.Безпочвено.Неаргументирано.СЛАБО[/offtopic]
Там сме и мачкаме швейцарците!ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Нужен е ротационен принцип при домакинствата, но просто нямаме стадиони. Всичко е съсредоточено в София през годините и България е силно централизирана, което е пагубно.
Не само няма ходя на мача, но не съм сигурен и че ще го гледам по ТВ. Този национален отбор не е моят национален отбор. Това е отбора на Перуката, Пелтека, Плешивия, Вълка и т.н. Отбор, символизиращ корупцията, шуробаджанащината и безочието на група безскрупулни мафиоти, за които той е извор на пари, власт и преследване на лични интереси. Този отбор няма нищо общо с държавата, народа, честта и самочувствието ни, защото малцина го припознават като такъв. Факт е, че повечето мислят така - вижте трибуните довечера. Най-жалкото от всичко е, че легенда като Матеус допусна да се потопи в това блато и да доизмърси и без това нацапаното си реноме.
За мен лично полупразните трибуни довечера ще бъдат ясен и категоричен вот на недоверие към това управление на БФС.
За мен лично полупразните трибуни довечера ще бъдат ясен и категоричен вот на недоверие към това управление на БФС.
Vojdek написа:Тоя град, ако имал, онзи ако имал.Ама нямате.[offtopic]Защо нямате?Защо нито едно правителство не е решило да напарави стадион в Пловдив?Или във Варна?Или във Велико Търново?Защото вие там по покрайнините сте си такива.Далеч не-футболни градове.Смешковци.Нали ви гледаме и ви се смеем всеки път, като имаме привилегията да наблюдаваме тези две бижута на спортното строителство "Лазур" и "Градския" на Ловеч.Жалка работа, ако няма кебапчета и безплатен вход...празни трибуни-пълна щета. И тъкмо, като е в София, дано да не идват смотани фенове на Локо ПД с фланелките на Испания и Германия, и шапките на Локо ПД.Да, имаше две такива странни форми на живот на мача с Италия.
Можели, та можели.Дано стане ротационния принцип за една година.Да ви се посмеем.Щом тук не могат да се съберат 50 000, си представям в другите градове как ще стане.Така или иначе половин България е през деня тук?Не могат да намерят стадиона ли?Или не им се дават 15 лева за билетче?Нали сте тук и бачкате в големия град?Нали за това се навъдихте?Заради хубавите пари?Само знаете да плюете.Безпочвено.Неаргументирано.СЛАБО[/offtopic]
Там сме и мачкаме швейцарците!ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА!!!
Излагаш се не на 100,а на 200 % както би казал титанът на футбола Вили Вуцов.Уважавам и харесвам Локо Сф от дете,дядо ми беше голям локомотивец,но точно ти ли ще ми говориш за публика?И кои са тия хубави пари в София,бе,бате(нали така се обръщате един към друг всички)?Разликата между заплатите в аналогични сектори в София и в другите големи градове в повечето пъти е нищожна.Не съм от тези,които говорят наизуст.Споменал си Локо Пд.Ти въобще осъзнаваш ли колко,ама колко ужасно далеч сте вие,Славия,че дори Левски и ЦСКА от това,което имат Локо Пд,Ботев,Берое?Имат любовта на хората,имат вярност,имат многобройна подкрепа винаги и навсякъде.И това,че половин България била през деня в София е поредният мит.През деня и всеки ден могат да бъдат само хора от околните села и от Перник и малките градове наоколо.Или си мислиш,че някой толкова много пари взема в София,че пътува всеки ден отиване и връщане от Пловдив,Стара Загора,Варна,Бургас

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
realist написа:Не само няма ходя на мача, но не съм сигурен и че ще го гледам по ТВ. Този национален отбор не е моят национален отбор. Това е отбора на Перуката, Пелтека, Плешивия, Вълка и т.н. Отбор, символизиращ корупцията, шуробаджанащината и безочието на група безскрупулни мафиоти, за които той е извор на пари, власт и преследване на лични интереси. Този отбор няма нищо общо с държавата, народа, честта и самочувствието ни, защото малцина го припознават като такъв. Факт е, че повечето мислят така - вижте трибуните довечера. Най-жалкото от всичко е, че легенда като Матеус допусна да се потопи в това блато и да доизмърси и без това нацапаното си реноме.
Знаеш ли кое е ужасното в случая? Че този отбор ИМА ужасно много общо и с народа ни, и с държавата ни, и с честта и самочувствието ни. Малцина го припознават, защото истината е грозна и тъжна, и много боли. Пък и да го припознаеш не те задължава да го подкрепяш. Да подкрепяш този отбор, означава да подкрепяш съседа, който си хвърля боклука през прозореца, младежа, който се оплаква от безработица в кафето пред блока, малолетната к**ва, познаваща в детайли кенефите на всички чалготеки, и мутрата, която утре ще те прегази на пешеходна пътека, защото това Е България в момента, а този отбор я представлява по най-точния възможен начин. Отказвайки да подкрепя този отбор, отказвам да подкрепя тази България, пък нека новоизлюпените псевдопатриотчета ми обясняват как съм турчин, това е моето виждане и малко неща могат да го променят.
Еденственият начин да се докаже човек като българин е да е фен на футбола и да е днес на стадиона. Другите и другото ряпа да ядат.
Излиза че общо взето 15 хиляди българи има у нас. Затова и държавата е като клоака. Много свежо определени е за българин и патриот.

от dafquezz на 26 Мар 2011 01:07
Комедийната трупа тук пак играе "Да оплюем София". Ама знаете ли, за пръв път съм съгласен с вас. София не заслужава "привилегията" да гледа изявите на групичката мазни чалгари и наглите им шефчета-мафиоти, ояли се до припадък. И не ми пробутвайте комичния си псевдопатриотизъм. Нямам никакви поводи за гордост с гореспоменатото стадо. Не са прави тези, които твърдят, че този отбор не е България, не, този отбор Е България, една съвършено точна представителна извадка на българския народ: стадо прости чалгари, водени за носа от мафиотска организация, недобре прикрита зад държавна институция. Нищожният процент нормални хора първо се опитват да помогнат, след което биват оплювани, вдигат си чуковете и не желаят да имат нищо общо.
ДА, напълно сте прави, София не заслужава тази сбирщина, скверняща герба ни с потта си. В провинцията ще са си точно на мястото. Най-малкото ми писна да ми отцепват центъра заради "спектаклите" им. Някой преди мен ревеше, че мястото им е в Пловдив и Варна. Перфектно! Представяте ли си ги на Тича? Вписват се неописуемо добре! Сериозно, искрено се надявам в най-скоро време да оправят стадион Пловдив, да се построят нови съоръжения в провинцията, и тогава си ги прибирайте тия нещастници, щом са ви толкова скъпи. И ако някога отново в този отбор се появи истински българин, който изорава терена, който си скъсва задника ей така за единия герб дето носи, Както правеха Трифон Иванов, Наско Сираков, Илиян Киряков, Златко Янков и останалите машини от поколението им, тогава с удоволствие ще ви дойда на гости, за да гледам, и ще знам, че викам за България, действително, а не за отбора на мафията.
Абсолютно съм съгласен с тебе!
[offtopic]Само бих прибавил,защото тук някой от мяучещите се направи на обиден,размахвайки знанията си за литературен език,да си вземе роднините от София,но заедно с боклука им.Заради тия техни роднини,редовния жител на София не може да си намери нормалнозаплатена работа.Те са готови да работят за 50%,защото мама и тате пращат провизии от село,а ние да ядем жълтите павета!След това е лесно да се псуват шопите.Какво правите в Шопландия тогава?Знаете ли какво значи шоп и къде живее това племе?Аз позволявал ли съм да наричам жителите на Варна,Стара загора и околностите им "ромеи",заради изселниците от Беломорска Тракия,преселени там след войната от 1914 Г.?Да си вземат и Учиндолския "шоумен",Слави Трифонов и всички провинциални "културтрегери",опошлили културата и изкувството ни в избиване на провинциалните си комплекси.[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death,[offtopic]Откъде знаеш,че съм от т.нар. ''мяучащи''?Говорили ли сме някога,за да знаеш как говоря?Не ти правят чест писанията и сам би го осъзнал,ако можеше.Какво значи да се правя на обиден?Ти не си човекът,от когото мога да се обидя по какъвто и да било повод.Няма как да водим спор,защото сме на различни нива на разсъждение.И нямам роднини в София,моето семейство си живее традиционно в Стара Загора.Това е град с 8000 годишна история,град,който си има всичко и не е нужно семейството ми да бъде в София.А и живея на центъра на града,не в някой софийски квартал,тип село(всъщност повечето наистина са били села).Самият термин провинция има съвсем друго от използваното от теб и другите дребни душици значение,приемащи останалата част от България за враг.Но няма абсолютно никакъв смисъл да спорим.Ще спомена само,че София е толкова голяма,има работа и т.н. единствено защото е столица,не си мисли,че някой щеше да живее там,с изключение на традиционното население,ако друг град беше избран за столица преди повече от 130 години.А и аз съвсем не мразя София или хората от този град,те са мои сънародници.Както написах вече,манталитетът не се влияе от конкретния град или област.Като си тъпанар,си цял живот тъпанар,където и да се родиш,където и да живееш,ако си човек,ще си човек винаги и навсякъде.[/offtopic]
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Как да напълним стадиона,като дори на мач на националния отбор не сме единни!Аз лично ще ходя на мач,все пак съм БЪЛГАРИН и трябва да си подкрепяме отбора!