Николай Михайлов vs Валери Божинов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Николай Михайлов vs Валери Божинов

Мнениеот Deluxx » 23 мар 2011 16:22

ЧерноМореВарна написа:И двамата не стават за нищо. Видни чалгари, коцкари, гъзари, бохеми, еснафи - не и футболисти.

е щом играят в италия и Холандия....иначе Божинов не ми харесва как игра и не съм му фен,Но на Михайлов съм му фен!

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 23 мар 2011 16:31

не е работа на Николай М. да дава отценки на съотборници.това се прави от треньори,мениджъри.В предаването по Нова лошо впечатление направи и че той се опитва да говори от името на Националниа отбор.Син е на шефа на БФС който е един от най големите ни вратари и поне заради него не трябваше да го прави.Той наистина има качества но не трябва да забравя че Баща му го направи това което е сега,а от тук нататък си зависи само от него.след грешката с/у ВЕРДЕР щеше да пази на вратата на СЪН СИТИ в СФ :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 мар 2011 16:38

[quote="PFC Litex"]
Бил споделил нещо в ефир, това му е мнението на момчето бе, свободна държава сме и всеки може да говори каквото пожелае, тъй като щом казва нещо, може да поеме отговорност за думите си.

То ако всеки от националите вземе да си изказва свободно мнението по телевизията, тоя отбор до 1-2 месеца най-добре да го разпуснат. Не етака, както казваш. Тия неща си остават в съблекалнята. Така е поне при професионалните отбори
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
синя слива
Контакти:

Мнениеот синя слива » 23 мар 2011 16:44

rbs написа:не е работа на Николай М. да дава отценки на съотборници.това се прави от треньори,мениджъри.В предаването по Нова лошо впечатление направи и че той се опитва да говори от името на Националниа отбор.Син е на шефа на БФС който е един от най големите ни вратари и поне заради него не трябваше да го прави.Той наистина има качества но не трябва да забравя че Баща му го направи това което е сега,а от тук нататък си зависи само от него.след грешката с/у ВЕРДЕР щеше да пази на вратата на СЪН СИТИ в СФ :mrgreen:

Работа му е.Нали му храни детето.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 23 мар 2011 17:28

Мен и двата изобщо не могат да ме накарат и за наносекунда да мисля за тях.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 23 мар 2011 17:56

Ми,ако никой не ги иска в краен случай имаме едно лозе може да помагат :lol:

would
Контакти:

Мнениеот would » 24 мар 2011 21:43

Ники Михайлов е един отличен вратар и аз искрено се радвам за него, все пак е трето поколение левскар.Но не му прави чест така да говори за своя колега, все пак са били заедно по лагери.Според мен и след 10 години Михайлов пак няма да си промени мисленето, дано не сам прав.

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 26 мар 2011 12:29

Грубо казано - ортаци на два чифта баджаци...
Коефициентът на интелигентност на въпросната четворка е под критичния минимум,
но по-скоро би било изненада, ако бъде друго!
Да пожелаем на момчетата здраве, че при този недоимък в националният ни отбор,
всеки едноок е добре дошъл в групата на слепците!

Върни се в “Национален отбор”