athom написа:kartago, отдалече личи че мисленето ти е трудна работа.
Гласуването е за играч на мача. На ДНЕШНИЯ мач. И аз не смятам че Бербатов е бил най-добър. Точка.
А очила не слагам с никакъв цвят, НИКОГА. Защото ми пречат да виждам и осмислям трезво това което се случва около мен.
Ти ако предпочиташ да си заблуден на каквато и да било тема заради национални, клубни, семейни, верски, расови принадлежности...никой не може да те спре.
Но да се подиграваш на хората които са избрали да формират мнението си без пристрастия е проява на типично български манталитет.
За което те съжалявам.
По принцип си прав !!! И ще уважавам мнението на всеки, стига да не забравя откъде е тръгнал......" Пази Боже сляпо да прогледне "............. Аз не се смятам за заблуден, и по своему защитавам своята позиция ! .... Ти както виждам, и нямаш позиция, и коментираш отговори които не са за тебе !..... От всичко което прочетох от последния ти поуст, ми , извинявай, ама ти си за съжаление !..... Аз реагирам, поне като някакъв си Българин......., а ти ?!........ Ти си "вселенска" личност, така че, живей си в своя свят.............Но точно за тебе го написах.... "Пази Боже сляпо да прогледне".....сигурен съм, че не си го чел......, а човек който не знае историята си, няма бъдеще !!!!...... Няма да ти пиша за златното правило в математиката.........тя е СВЕТОВНА наука.....
ПП. Прочети заглавието на темата !!!!......... Тука се говори за ОПРЕДЕЛЕН играч, а не за играча на мача !!!!........А дали мисленето ми е трудна работа ?!..... Хм, ти не си прочел темата и си тръгнал мен да ме "съдиш" ?!........ "Помисли си!"...., ако умееш това нещо де...............