Гласувай за Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Гласувай за Бербатов

Мнениеот tprodanov » 26 апр 2009 02:14

Картаго, трезвен или не, не схванах точно на кои изречения да ти отговоря, но май и ти не схвана. Ако имаш нещо конкретно за казване - давай го.

Владо, виж - Сашо Тонев да си ме видял да го плюя някъде? Няма и да видиш, поне докато не даде повод. А Барби? Не съм единствения, нито тук, нито по света, значи може би има защо, нали?
Това, за което питам, и то е в пета тема по въпроса е - защо след като аз съм българин ми се вменява да харесвам барби? Всичко останало верно са пиянски глупости. А на тоя въпрос чакам отговор.

И ей така докато пиша и чета - един спортист постига всичко сам??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ебахти :mrgreen: мнението..., вервай ми, един спортист без реклама, без агента си и целия антураж около него е умрел от глад. А значението на таланта отслабва непрекъснато с комерсиализацията на спорта.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2009 02:16

enterprise ,
сорри, че пак ще ти направя забележка ама се пише бизнеС......, освен това, като човек който търси истината, моля те първо прочети всичко написано по темата, и после ме "яж" за това което съм казал ! А то се получава, че прочел си последната страница и вече си правиш изводи !!!!.....
Последна промяна от kartago на 26 апр 2009 02:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2009 02:20

tprodanov написа:Картаго, трезвен или не, не схванах точно на кои изречения да ти отговоря, но май и ти не схвана. Ако имаш нещо конкретно за казване - давай го.

Владо, виж - Сашо Тонев да си ме видял да го плюя някъде? Няма и да видиш, поне докато не даде повод. А Барби? Не съм единствения, нито тук, нито по света, значи може би има защо, нали?
Това, за което питам, и то е в пета тема по въпроса е - защо след като аз съм българин ми се вменява да харесвам барби? Всичко останало верно са пиянски глупости. А на тоя въпрос чакам отговор.

И ей така докато пиша и чета - един спортист постига всичко сам??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ебахти :mrgreen: мнението..., вервай ми, един спортист без реклама, без агента си и целия антураж около него е умрел от глад. А значението на таланта отслабва непрекъснато с комерсиализацията на спорта.

Значи отговарям ти, само на последния въпрос, щото явно диалог не се получава, след като не си прочел много от това което е написано! Не ти се "вменява" да харесваш Бербатов ( така му е името!)..., но кой си ти пък да го плюеш ?! Като не го харесваш, не пиши , темата е съвсем друга ! Аз просто ти написах, че сто процента, ама сто процента ако си българин си подскачал 47 пъти за неговите голове за националинят отбор !!!..... Виж какво, често те чета, и не те харесвам, само заради това което пишеш, някъде да съм си позволил да те обидя ?! Просто те отминавам !.... Но при положение, че днес и публиката на Олд Трафорд смени мнението, и .........ние като "чисти" българи, вместо да се зарадваме..........., е не ви разбирам такива хора........

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 26 апр 2009 02:20

Аз ти отговорих в последния си пост но ти явно не си забелязал.
За да не пиша пак,с две думи: Никой не те кара да харесваш. Молбата ми е НЕ ПЛЮВАЙ БЕЗ ПОВОД.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

enterprise
Контакти:

Мнениеот enterprise » 26 апр 2009 02:22

Добре пий си ракията и си яж краставицата тогава , извинявам се че разговарях с вас!
Вие сигурно сте от борда на директорите във вай инвест холдинг , къде съм тръгнал аз дори и да си помисля да пиша във форум със подобни хора :oops:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2009 02:26

enterprise написа:Добре пий си ракията и си яж краставицата тогава , извинявам се че разговарях с вас!
Вие сигурно сте от борда на директорите във вай инвест холдинг , къде съм тръгнал аз дори и да си помисля да пиша във форум със подобни хора :oops:

Ми не пия ракия............., наистина честно те помолих да прочетеш разговора, защото се яви неподготвен, и ме атакуваш за работи, които сам защитавам........щом си толкова важен ! Извинявайте , че случайно Ви направих компания !!!........

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 26 апр 2009 03:10

kartago, отдалече личи че мисленето ти е трудна работа.

Гласуването е за играч на мача. На ДНЕШНИЯ мач. И аз не смятам че Бербатов е бил най-добър. Точка.

А очила не слагам с никакъв цвят, НИКОГА. Защото ми пречат да виждам и осмислям трезво това което се случва около мен.
Ти ако предпочиташ да си заблуден на каквато и да било тема заради национални, клубни, семейни, верски, расови принадлежности...никой не може да те спре.

Но да се подиграваш на хората които са избрали да формират мнението си без пристрастия е проява на типично български манталитет.
За което те съжалявам.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2009 04:04

athom написа:kartago, отдалече личи че мисленето ти е трудна работа.

Гласуването е за играч на мача. На ДНЕШНИЯ мач. И аз не смятам че Бербатов е бил най-добър. Точка.

А очила не слагам с никакъв цвят, НИКОГА. Защото ми пречат да виждам и осмислям трезво това което се случва около мен.
Ти ако предпочиташ да си заблуден на каквато и да било тема заради национални, клубни, семейни, верски, расови принадлежности...никой не може да те спре.

Но да се подиграваш на хората които са избрали да формират мнението си без пристрастия е проява на типично български манталитет.
За което те съжалявам.

По принцип си прав !!! И ще уважавам мнението на всеки, стига да не забравя откъде е тръгнал......" Пази Боже сляпо да прогледне "............. Аз не се смятам за заблуден, и по своему защитавам своята позиция ! .... Ти както виждам, и нямаш позиция, и коментираш отговори които не са за тебе !..... От всичко което прочетох от последния ти поуст, ми , извинявай, ама ти си за съжаление !..... Аз реагирам, поне като някакъв си Българин......., а ти ?!........ Ти си "вселенска" личност, така че, живей си в своя свят.............Но точно за тебе го написах.... "Пази Боже сляпо да прогледне".....сигурен съм, че не си го чел......, а човек който не знае историята си, няма бъдеще !!!!...... Няма да ти пиша за златното правило в математиката.........тя е СВЕТОВНА наука.....
ПП. Прочети заглавието на темата !!!!......... Тука се говори за ОПРЕДЕЛЕН играч, а не за играча на мача !!!!........А дали мисленето ми е трудна работа ?!..... Хм, ти не си прочел темата и си тръгнал мен да ме "съдиш" ?!........ "Помисли си!"...., ако умееш това нещо де...............

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 26 апр 2009 14:06

И като е тръгнал от България значи по правило е най-добър ли? Смешно твърдение.

А "Пази Боже..." съм го чел достатъчно на брой пъти за да съм го осмислил и да съм си направил изводи.
Ти си реагирай като българин колкото си искаш, но това в случая не е истината. И да, смятам се за космополит, не робувам на измислени ценности и качества, които при внимателно вглеждане никой няма да открие в българина или България. Както и навсякъде впрочем, това с националните очила не сме го измислили ние, навсякъде го има.

Относно това дали знам историята си...от какво съдиш че не я знам? От това че не признавам Бербатов за най-добър в един мач? :shock:

Всъщност, няма значение, гласувайте си като стадо колкото ви е кеф.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Върни се в “Национален отбор”