Николай Михайлов vs Валери Божинов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Николай Михайлов vs Валери Божинов

Мнениеот smoothc » 23 мар 2011 14:07

Поредният скандал в Националния отбор този път обаче с други герои-Ники Михайлов и Валери Божинов!
Какви ли не неща се изписаха относно скандала-че Николета и Алисия едва ли не скарали двамата след това Божинов нападна Борислав Михайлов и Матеус после се извинявал..и др.подобни дивотии!!
Наскоро Ники Михайлов отново зачепка темата в шоуто на Иван и Андрей като каза директно:"Този за 5 години има 5 гола, а иска да е национал!"
Много въпроси изникват с този пореден скандал между футболисти:1.Дали Ники Михайлов не се е взел твърде насериозно от това че благодарение на добрия си сезон за Твенте и титулярно място в националния отбор а и че баща му е шеф на БФС го прави буквално "неприкосновен и привилигирован"?! 2.Вярно е че Божинов прави слаб сезон за Парма..но пък да се изопачава с насмешка че за 5 години има 5 гола от страна на Николай Михайлов- сякаш е някои играч които случайно се е докопал до националния отбор и сега щом не вкарва няма място!! Според мен е твърде надменно да се изразява по този начин особено за съотборник в националния отбор с когото са били от години заедно!!
Между другото Николай Михайлов в първите си мачове за Националния отбор правеше доста грешки и като цяло имаше сериозна вина за головете които допускахме -твърде много колебливост и несигурност...въпреки че да наистина това е нормално да си под напрежение..но пък Божинов никога не е давал коментар по негов адрес за тези слаби игри на Николай Михайлов!!!

Какво мислите вие относно този скандал между реално погледнато -двама перспективни български футболисти с които е свързано бъдещето на българския Национален отбор! Дали този скандал за пореден път не доказва че в БГ Национален отбор -всичко се гради върху лични интереси лобита и "шуробаджанащина"??!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: Николай Михайлов vs Валери Божинов

Мнениеот ЧерноМореВарна » 23 мар 2011 14:14

И двамата не стават за нищо. Видни чалгари, коцкари, гъзари, бохеми, еснафи - не и футболисти.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 23 мар 2011 14:16

ЧерноМореВарна написа:И двамата не стават за нищо. Видни чалгари, коцкари, гъзари, бохеми, еснафи - не и футболисти.

Абе единия е малко по футболист от другия /поне играе редовно/, но и двамата са лай..

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2011 14:20

Божинов до кога ще го броим за перспективен? Сега е на 25 години, кара 26-та! Ако това е бъдещето на Националния, горко ни!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 23 мар 2011 14:20

Божинов за мен не е футболист а клоун,Михайлов голямо самочувствие без покритие
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 23 мар 2011 14:20

ЧерноМореВарна написа:И двамата не стават за нищо. Видни чалгари, коцкари, гъзари, бохеми, еснафи - не и футболисти.

А ти по ставаш от тях ?
Стига се занимавахте с глупости.Николай казва съвсем друго нещо със съвсем друг смисъл. И разбира се хората му изкривяват думите...по точно журналистите.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 мар 2011 14:31

shotgun blues написа:Божинов за мен не е футболист а клоун,Михайлов голямо самочувствие без покритие

За Михайлов не съм съгласен.

Между другото какво значение има какви са хората извън терена, не е ли по-важно какво показват именно на зеления терен?
Изображение

BluePainter
Контакти:

Мнениеот BluePainter » 23 мар 2011 14:45

Михайлов си стана футболист и общо взето от всички 11 дето се очаква да излезнат да играят в Събота той май е най-добре.Божинов....него в квартала ако ритаме и нямаме човек тогава може да дойде!

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 мар 2011 14:45

Ники Михайлов винаги ме е дразнил с огромното си самочувствие. Не гледах предаването на Иван иАндрей, но видях снимки след това по нета и четох това, което е казал. Какво да ви кажа. Вижте му първо прическата, татусите, държането. Имал една приятелка, но била твърде груба. Не обичам такива хора. Никой не обича хора с такова огромно самочувствие. Ако беше Икер Касияс или Едвин Ван дер Сар щях да го приема. Но кой е той? Даже и левскарите го заклеймиха след онзи мач с Вердер. Докато след грешката на Иво Иванов имаше скандирания в негова подкрепа. Защо? Много просто. Единият се извини през сързи след мача, другият се държеше нагло до края. А и не мисля, че Ники се е доказал още като вратар. Особено пък в националния. Колко големи мача има Ники за трикольорите? Колко? Ами ще го видим, но по-добре да не говори много, а повече да работи и да тренира.
И Божинов не е цвете за мирисане. Обича живота, а явно и жените и това му се отразява пагубно на кариерата. Но като човек като съм го слушал по интервюта ми изглежда много по-разбран и земен и не е такава надувка, като татковото. Михайлов няма право да коментира такива въпроси кой защо не бил повикан и т.н. Къв е той в тоя отбор? Капитан ли е? Треньор ли е? Шеф ли е някакъв? Никакъв просто един играч и въобще не е негова работа да коментира такива неща, свързани с тима. Само се разваля атмосферата така в тима. Супер чалгаджийска история е тая с Николета и Алисия от друга страна. Абе докато има такива истории и чалгаджийски неща в отбора, няма да видим нищо хубаво. Матеус, ако иска да е треньор на място трябваше да скастри Ники зза тва интервю. Но нали Ники е син на шефа.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 мар 2011 14:46

PFC Litex написа:
shotgun blues написа:Божинов за мен не е футболист а клоун,Михайлов голямо самочувствие без покритие

За Михайлов не съм съгласен.

Между другото какво значение има какви са хората извън терена, не е ли по-важно какво показват именно на зеления терен?

Приятелю говориш малко наизуст без да се замислиш!-Поведението на човек било то на футболист баскетболист борец в професионална среда ....е също такова каквото си е и по принцип!! Вярвай ми...не може примерно един Райън Гигс който се слави с джентълменското си и спортсменско поведение извън терена да е груб невъзпитан главозамян и др.Или пък един Марио Балотели-вижда се какъв е както и на терена така и извън него-арогантен невъзпитан конфликтен!!А все пак не е на 5 години за да го възпитаваш!!!
Ето защо работата на мениджъра е толкова отговорна -за да се поддържа нивото и ранга на всеки отбор според неговия ранг -трябва и футболистите да са еквивалент на статуса на отбора!!

Върни се в “Национален отбор”