Времето за Бребатов изтича...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Времето за Бребатов изтича...

Мнениеот mormona » 22 апр 2009 17:11

nikola28 написа:Който не подкрепя Берба е рязан турчин.Все ще се намери една група хора,които гледат само към зърното на майка си и си мислят че гледат мач! Това ако някой българин плюе по Берба да знаете че е ЕНИЧАР!

Верно ли беее. А стигааа бееее. Да не поверва човек.Начи половината ми приятели фенове на Арсенал, Ливерпоол и Челси са еничари.Понеже тее не подкрепят Бербатов като играе срещу отбора им.Или то май и аз съм резан турчин, понеже на финал Барселона - Манчестър надали ще подкрепям Бербата.Да дее ще се радвам ако земе трофея, но преЗ целия мач няма да му стискам палци неистово.Много е тъпо тва конкретизиране кой е еничар и кой не.щО не ги наричаш тия дето не подкрепят Бербатов Печенеги или Остготи или просто Сърби? Кво си се втрнчил в търчолята.хааххаа т'пак
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 22 апр 2009 17:15

Сър Алекс е имал и други неудачни трансфери (то за 30 години как да няма), примерно Клеберсон и Джемба-Джемба, но те бяха доста по-евтини и като ги видяха, че не стават, ги махнаха без да се замислят.За такава огромна инвестиция като Бербатов обаче ме съмнява да го пратят в друг отбор (под наем или с трансфер, все ще е на егати загубата).А времето на Бербатов категорично НЕ изтича - може да има 2 години опит в първенството, но не и в такъв клуб.Ще се отпуши много скоро.
А защо българите трябва да го подкрепяме?Ами защото и той е българин като нас!Егати, всички се кефят на Станка Златева че печели медали и ни носи престиж, Бербатов да не е по-назад?Освен това предпочитам да сме известни с футбол, отколкото с женска борба!
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 22 апр 2009 17:16

red1man2utd написа:Бербатов е българин,Аз съм българин и ще го подкрепям и ще стискам палци,за него и за другите българи,без значение в какъв спорт участват,без значение от клубната им принадлежност,без значение от каквото и да било.Всеки има право да избира,кой да подкрепя и кой не.Незнам обаче,как може български спортист да ви е трън в очите постоянно.Е.... ти тесногърдите тапаци сте. :x Как може да го гледате,само и само за да го оплювате след това във някой форум.Смешни сте.

Принципно си прав.Едно че на мене не ми пречи, да си рита там , аз искам да вкарва в националния.Се тая не коментирам сега това, интересно ми стана , че ти ще подкрепяш всеки българин,НЕЗАВИСИМО ОТ ОТБОРА.... ако Божинов или домовчийски да кажем след 5 години иде в арсенал или в ливерпоол примерно... ти ще бъдеш за...?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 апр 2009 17:31

ndrangheta написа:А защо българите трябва да го подкрепяме?Ами защото и той е българин като нас!Егати, всички се кефят на Станка Златева че печели медали и ни носи престиж, Бербатов да не е по-назад?Освен това предпочитам да сме известни с футбол, отколкото с женска борба!

Какво като е Българин? Станка си ме кефи, подкрепям - Левскарка, защитава националното знаме и то успешно. Бербатов защитава цветовете на ман юнайтед и то неуспешно. Къде е връзката между двамата?

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 24 апр 2009 18:52

tprodanov написа:
Какво като е Българин? Станка си ме кефи, подкрепям - Левскарка, защитава националното знаме и то успешно. Бербатов защитава цветовете на ман юнайтед и то неуспешно. Къде е връзката между двамата?

Самият факт, че задаваш въпроса "Какво като е българин?", говори много лошо за теб.
Станка се съзтезава и на клубно, и на национално ниво.И в двата случая й се плаща.
Бербатов се съзтезава и на клубно, и на национално ниво.И в двата случая му се плаща.
Кой е по-популярен и успешен в национален и европейски план и кой как защитава знамето, предпочитам да не споря.
А че Станка те кефи - нямам нищо против.В крайна сметка, по-добре да се кефиш на някого, отколкото да мразиш друг.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Върни се в “Национален отбор”