Тема за Лотар Матеус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Матеус е същият, като предходните...

Мнениеот metodito » 18 фев 2011 11:37

И аз не мисля, че критиките са подранили. Матеус се оказа не само подходящият човек за мафията, която държи националният отбор. Той се оказа Точният човек. Или най-малкото, показа, че е поредната маша в ръцете на Сивите кардинали на футбола ни. Тези за които предполагаме, че съществуват, но никой не знае кои са - кукловодите!
Защо мисля така:
1. Определянето на състава. Заалъгването с викането на Бодуров. Непредубеденият зрител си казва: "Ето, викна друг"...А защо?! За да се замажат очите на този непредубеден зрител. Всеки знае, че България може да изкара 11 човека, които да се справят с отбори като Кипър, Уелс и Естония и то да ги качат на разлика. Недоразумения като Иван Иванов и Чак са почти несменяеми титуляри. Защо? Мисля всеки може да си отговори как едни и същи недоказали се за националната гарнитура играчи биват викани при различни треньори, нали? И отговора не е, че са некадърни треньорите. Никой не бяга от парата.
2. Участието на националите ни в манипулиран мач. Оправданието, че само съдиите са виновни виси! Въпросът не е дали са знаели Боби и ко. (или тези, които го контролират), а доколко се изразява участието им и дали има друг подобен мач в последните години? Случайно да си спомняте в последните 5 години, да речем колко пъти са разхождали отбора до Южна Америка. Аз се сещам за 2 такива случая.
И въобще...
Same old, same old...
Lyubaka01 написа:Много сте зле! Значи щом няма да отиде на Левски -ЦСКА, не става за националния отбор :o
Или може би това, че извикал няколко левскари, пък не ги пуснал да играят и вече се превърна в "същия като предишните"...

В България ако 3 000 000 души(смятат че) разбират от футбол, ще има 2 999 999 различни варианти а състав на националния отбор...

Айде стига с тея изтъркани народопсихологически клишета! Щом те кефи това, което става - браво! Или имаш хипер висок праг на търпимост или работиш за БФС.
"Левски" и ЦСКА бяха единствените отбори играли в групова фаза на ЕКТ този сезон. Както искаш го разбирай, дали не трябва да присъства на мача.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 фев 2011 13:36

8-)

Авторче, четох до някъде само простотиите, които си изписал. :evil:
Не те знам на колко години си, но сигурно не си спомняш лятото на 94-та година ! Пожелавам ти, ако не ти, то поне децата ти да преживеят подобна национална гордост покрай футбола, каквато ние тогава преживяхме.
Да наричаш доказалите се във футбола хора от Златното поколение "смехотворци" е меко казано жалко за теб !
Ако те са "смехотворци" какви са тогава днешните футболисти в България ?!? Палячовци ?!? Чалгари ?!? Некадърници и бездарници със съмнителнва мъжественост ...
За Матеус няма какво да ти обяснявам. Матеус беше капитан на един от най-великите национални отбори за всички времена в света - немският национален отбор. От тях трепереха всички !
Кого да вземе в националния ? Кой е по-добър от Чавдар Янков ? Къде играе тоя по-добрия ? Чавдар не е във форма и не става, ама кой ? Не виждаш ли, че всички в нашето първенство са пълна трагедия ?! А то все пак се иска да има и малко опит в международни мачове, за да не налее гипса утре като излезе срещу Англия ...
Ние трябва да му целуваме ръка на Матеус, че се захвана с такъв пропаднал отбор като нашия национален тим !
Май бързо забравихте резилите 1:4 от Кипър и загубата от Черна гора с 0:1 насред София ??? :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 18 фев 2011 13:45

Кой е по-добър от Чавдар Янков ?
...............................
Ама ти сериозно ли????
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Caruzo
Контакти:

Мнениеот Caruzo » 18 фев 2011 14:11

Авторче, четох до някъде само простотиите, които си изписал. :evil:
Не те знам на колко години си, но сигурно не си спомняш лятото на 94-та година ! Пожелавам ти, ако не ти, то поне децата ти да преживеят подобна национална гордост покрай футбола, каквато ние тогава преживяхме.
Да наричаш доказалите се във футбола хора от Златното поколение "смехотворци" е меко казано жалко за теб !
Ако те са "смехотворци" какви са тогава днешните футболисти в България ?!? Палячовци ?!? Чалгари ?!? Некадърници и бездарници със съмнителнва мъжественост ...
За Матеус няма какво да ти обяснявам. Матеус беше капитан на един от най-великите национални отбори за всички времена в света - немският национален отбор. От тях трепереха всички !
Кого да вземе в националния ? Кой е по-добър от Чавдар Янков ? Къде играе тоя по-добрия ? Чавдар не е във форма и не става, ама кой ? Не виждаш ли, че всички в нашето първенство са пълна трагедия ?! А то все пак се иска да има и малко опит в международни мачове, за да не налее гипса утре като излезе срещу Англия ...
Ние трябва да му целуваме ръка на Матеус, че се захвана с такъв пропаднал отбор като нашия национален тим !
Май бързо забравихте резилите 1:4 от Кипър и загубата от Черна гора с 0:1 насред София ??? :evil:

"Пандичка", аз съм на достатъчно години за да си спомням 1994 г., но ти май не си прочел какво точно пише.

Никой не им отрича постигнатото, ами напротив мене ме е яд че заличават добрите спомени.
Да днешните манекени може и да не са нивото им, но поне да ги сменят от време на време, писна се от едни и същи "курви". колко години ги траеме ве4е тези футболисти.
Заради тия "светила" в БФС Бербатов къде играе че не се сещам??!!
Ти си живей със спомените ако искаш, а аз искам както си написал моите и твоите деца да се радват като нас.
Виж само накъде се "развиваме". И заради това че не сме забравили резилите от Кипър и "Гората"- както казва един симпатичен възрастен човек, е време да им се покаже че неможе да продължават по този начин.

И никой не трябва да си стои кротко и да гледа как знайни и незнайни ни шият откъдето ни хванат!!
Разбирай го както искаш!!!

Айде много здраве!!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 18 фев 2011 14:16

Айде стига с тея изтъркани народопсихологически клишета! Щом те кефи това, което става - браво! Или имаш хипер висок праг на търпимост или работиш за БФС.
"Левски" и ЦСКА бяха единствените отбори играли в групова фаза на ЕКТ този сезон. Както искаш го разбирай, дали не трябва да присъства на мача.

Не, приятелю, не ме кефи ама никак, но е карайно време да осъзнаете, че българският национален отбор далеч не е това, което беше преди 15години... За три-четири поста има твърди титуляри и това е. За всички други, който и да е треньор, ако ще и Гуус Хидинг или Моуриньо да е, пак ще трябва да избира измежду същите смешки... За това, че само Левски и ЦСКА били играли в групите-ами да, нямам нищо против Матеус да викне в национала Дембеле, Тасевски, Жоазиньо или Маркиньос, ама я, те били чужденци... Дали трябва да присъства на мача-ще си говорим след(според мене) убиствено скучното мачкане и блъскане на топката, което ще ни предложат"грандовете" и (пак според мене) невероятно "зрелищния" мач, завършил с под 2,5гола(то ако има 2 гола, пак добре ще е). Съдейки по показаното в последните "вечни дербита", май е по-добре и за двата отбора Матеус да не присъства, щото едва ли ще се впечатли особено приятно...

П.С. Предположението, че работя за БФС смятам да подмина със смях :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 фев 2011 15:51

Аз от кога разправям, че няма да има никаква разлика когато бъде назначен чужденец за селекционер на националния ? ? ... :lol:

Просто бях убеден, че когато се опре до опцията чужденец, ако не някой смешен сърбин, то ще е някой неадекватен послушко - заплатаджия като .................. Матеус !
На който междудругото, незнам дали сте прочели или чули - НЕ МУ Е ПОСТАВЕНА НИКАКВА ЦЕЛ !

Защо ли ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

darktron
Контакти:

Мнениеот darktron » 18 фев 2011 16:29

а бе а вие кво искате,кво толкова ще види в левски и цска Лотар ако не чужденците,кой па толкова ще му направи впечатление ?! Миневите ли ... тея прости рапони или Галчев или Виданов или пък Милиев,Делев ?! Големите футболисти,ако мислите,че те ще ни оправят футбола,евала...според мен горе/долу си върши работа човека и ходи там,където си заслужава нещо да види

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 18 фев 2011 16:34

darktron написа:а бе а вие кво искате,кво толкова ще види в левски и цска Лотар ако не чужденците,кой па толкова ще му направи впечатление ?! Миневите ли ... тея прости рапони или Галчев или Виданов или пък Милиев,Делев ?! Големите футболисти,ако мислите,че те ще ни оправят футбола,евала...според мен горе/долу си върши работа човека и ходи там,където си заслужава нещо да види

Ами ще му свършат работа някой футболисти от ЦСКА ,забравяш да напишеш имената на Гаджев и на капитана на ЦСКА - Янчев,той е най-добрия деф.халф,но е на годинки и сигорно затова не го викат.Точно от ЦСКА и Левски трябва да има национали,а не да викат Чавдар Янков,Боян Пейков, и още недоразомения.Те големите футболисти нали виждаш как го оправиха....та ще бъдем в 4 и 5 урна за следващите квалификации.За много хора нац.отбор е затворена страница,както и за мен!!!

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 18 фев 2011 18:45

Eй го пак.Само глупости. Е той човекът за какво да ходи на тоя мач? Какво може да види? Да не би да са изкарали двата отбора някакви юноши нови и да ги е пропуснал?Да не би селекцията да е била само от българи, и да иска да ги види как ще се представят.НЕ и НЕ.А останалото го е гледал.Не вярвам Делев или Иванов или Младенов или Караджов да са израснали неимоверно много през 3-те месеца в които чешаха части на тялото по курортите. :mrgreen:

Ако си говорим сериозно, на терена ще има доста чужденци и не чак толкова много българи.От българите повечето вече са ясни на всички какво могат и всички сме сигурни, че не са се развили. :lol:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 18 фев 2011 20:43

Пълна кретения!!!
Да наричаш Матеус като предходните? Това е пълно безумие... и то защо? Защото няма да отиде на стадиона да гледа едно от най-бездарните дербита в Европа. Просто думи нямам...
Престанете със запалянковщината и разберете, че футбол в БГ НЯМА. А такива хора като Лотар може само да ни помогнат да излезем от футболното блато. :shock:

Върни се в “Национален отбор”