Младежите падат от казахстан с 0-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

simoarmeeca
Контакти:

Re: Младежите падат от казахстан с 0-2

Мнениеот simoarmeeca » 02 апр 2009 18:15

аве говеда най добрия защитник ( младок ) е Иванов
чудно ми е за ко са пуснали циганина Балтанов а не Тонев, защото Тонев е с по голямо съмочуствие все пак играя всеки кръг за ЦСКА ( нищо лично ;) )

Потребителски аватар
Berto_pk
Контакти:

Мнениеот Berto_pk » 02 апр 2009 18:18

H.K. написа:А като цяло как сме стояли на терена?

Ето новината от гонг.бг: Младежкият национален отбор на България загуби като гост на Казахстан с 0:2 в първия си двубой от квалификационната си група за европейско първенство.

Селекцията на Иван Колев бе на път да добута мача до нулево равенство, но в 73-ата минута Ибрайев вкара във вратата на новото попълнение на Ювентус Марио Кирев.

Казаците стигнаха до второ попадение в последната минута, като автор на гола бе Ебрис.

С този си успех тимът на Казахстан излезе начело в групата с актив от четири точки от два мача. България е в дъното без спечелена точка.

Титулярният състав на българите: Кирев, Генев, Иванов, Филипов, Балтанов, Дюлгеров, Чипев, Г. Иванов, Цветанов, Огнянов, Василев.

Направи си сам изводите :)
България над всичко !!!

koi4i

Мнениеот koi4i » 02 апр 2009 18:32

simoarmeeca написа:аве говеда най добрия защитник ( младок ) е Иванов
чудно ми е за ко са пуснали циганина Балтанов а не Тонев, защото Тонев е с по голямо съмочуствие все пак играя всеки кръг за ЦСКА ( нищо лично ;) )

По-полека с епитетите!Ако поне мъъъъничко разбираше от футбол щеше да знаеш,че Тонев няма как да го пусне на мястото на Балтанов,защото НЕ Е ДЕСЕН БЕГ?Виждам,че си червен,би трябвало да знаеш.А "циганина" Балтанов не играе сам в защита.Ще го кажа така,че да не се обидиш."Русия" Иван Иванов също е защитник,заедно с Генев ;)
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

simoarmeeca
Контакти:

Мнениеот simoarmeeca » 02 апр 2009 18:46

koi4i написа:
simoarmeeca написа:аве говеда най добрия защитник ( младок ) е Иванов

По-полека с епитетите!Ако поне мъъъъничко разбираше от футбол щеше да знаеш,че Тонев няма как да го пусне на мястото на Балтанов,защото НЕ Е ДЕСЕН БЕГ?Виждам,че си червен,би трябвало да знаеш.А "циганина" Балтанов не играе сам в защита.Ще го кажа така,че да не се обидиш."Русия" Иван Иванов също е защитник,заедно с Генев ;)

Аз не че разбирам не разбирам ама ти оООооООоо.Приятелче тонев е крило мн често играе от дявсно и от ляво

Omynigo
Контакти:

Мнениеот Omynigo » 02 апр 2009 19:01

blacky написа:За Иванов нямаш право да говориш! И си наври клавиатурата в г**а преди да псуваш който и да е!!! Иванов в момента е най-добрият млад защитник в България заедно с Манолев! Двамата в бъдеще ще изграждат защитата на националния с Тунчев, сеш' се?! И Томашич и онзи бастун Стоянов не са за титуляри при мъжете! Централната двойка в БЪЛГАРСКИЯ национален отбор трябва да е изградена от БЪЛГАРИ! Томашич вън, Стоянов също! Иванов и Вальо Илиев щяха да се разбират три пъти повече!

еми щом трябва да е изграден от БЪЛГАРИ , това не изключва ли автоматично ТУРЦИТЕ Иванов и Вальо Илиев :lol: :lol: :lol:

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 02 апр 2009 21:53

Omynigo написа:
blacky написа:За Иванов нямаш право да говориш! И си наври клавиатурата в г**а преди да псуваш който и да е!!! Иванов в момента е най-добрият млад защитник в България заедно с Манолев! Двамата в бъдеще ще изграждат защитата на националния с Тунчев, сеш' се?! И Томашич и онзи бастун Стоянов не са за титуляри при мъжете! Централната двойка в БЪЛГАРСКИЯ национален отбор трябва да е изградена от БЪЛГАРИ! Томашич вън, Стоянов също! Иванов и Вальо Илиев щяха да се разбират три пъти повече!

еми щом трябва да е изграден от БЪЛГАРИ , това не изключва ли автоматично ТУРЦИТЕ Иванов и Вальо Илиев :lol: :lol: :lol:

Ако се опитваш да бъдеш забавен, трябва да те разочаровам. Не си! Аз лично ако бях модератор щях да те изхвърля с парцалките, но не съм и няма да се бъркам в работата на колегите... И не мисля, че ТИ точно имаш право да наричаш който и да било турчин, при положение, че си толкова неграмотен... Изреченията започват с главни букви и свършват с пунктуационни знаци: ". ; ! ; ? " . Ей такива простички работи... :)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 02 апр 2009 22:22

хаха то с тия наредени връзкарчета какво очаквате,днеска падат от Казахстан утре и Малта ще ги опука. :D
Лошото е,че тия след 2-3 години ще почнат да ми ги налагат и при големите и тогава ще гледаме загубата от Казахстан по телевизията.Ама по важното е да има синю и червено в национала както и послушен треньор пък резултатите те сами ще си дойдат.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 апр 2009 22:29

Писах го и в другата тема
Треньора на Казахстан почина от сърдечен удар на последния им мач. За това днес момчетата му излезнаха и играха за победа в негова памет, а когато се играе с такава цел..........

Също така не зная, на кой стадион са играли, но е бил пълен 2/3 от капацитета му.
Изображение

Потребителски аватар
Berto_pk
Контакти:

Мнениеот Berto_pk » 03 апр 2009 11:05

Ето я самата новина на руски:
Казахстан – Болгария 2:0 (0:0)
Голы: Ибраев 70 (1:0), Эрбес 90+1 (2:0)
Предупреждены: Ибраев 8, Филипов 15, Генев 66
Казахстан: Запорощенко, Шкот, Макаров, Адырбеков, Коробов, Кенетаев (Шабалин 84), Эрбес, Шахметов (к), Ибраев, Кенбаев (Зунунов 78), Шафф (Хижниченко 58)
Резерв: Калмыков, Конысбаев, Нохрин, Сердюков
Болгария: Кирев, Генев, И. Иванов (к), Филипов, Балтанов, Дюльгеров (Курдов 76), Чипев, Г. Иванов (Димитров 66), Цветанов, Огнянов (Тонев 55), Василев
Резерв: Караджов, Панов, Гаджалов, Сандански
Судья: Т. Вельгаард (Дания)
Алматы. «Центральный». 9 000 зрителей.

За съжаление не мога да превеждам на руски :(
България над всичко !!!

Върни се в “Национален отбор”