чудно ми е за ко са пуснали циганина Балтанов а не Тонев, защото Тонев е с по голямо съмочуствие все пак играя всеки кръг за ЦСКА ( нищо лично

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
H.K. написа:А като цяло как сме стояли на терена?
simoarmeeca написа:аве говеда най добрия защитник ( младок ) е Иванов
чудно ми е за ко са пуснали циганина Балтанов а не Тонев, защото Тонев е с по голямо съмочуствие все пак играя всеки кръг за ЦСКА ( нищо лично)
koi4i написа:simoarmeeca написа:аве говеда най добрия защитник ( младок ) е Иванов
чудно ми е за ко са пуснали циганина Балтанов а не Тонев, защото Тонев е с по голямо съмочуствие все пак играя всеки кръг за ЦСКА ( нищо лично)
По-полека с епитетите!Ако поне мъъъъничко разбираше от футбол щеше да знаеш,че Тонев няма как да го пусне на мястото на Балтанов,защото НЕ Е ДЕСЕН БЕГ?Виждам,че си червен,би трябвало да знаеш.А "циганина" Балтанов не играе сам в защита.Ще го кажа така,че да не се обидиш."Русия" Иван Иванов също е защитник,заедно с Генев
blacky написа:За Иванов нямаш право да говориш! И си наври клавиатурата в г**а преди да псуваш който и да е!!! Иванов в момента е най-добрият млад защитник в България заедно с Манолев! Двамата в бъдеще ще изграждат защитата на националния с Тунчев, сеш' се?! И Томашич и онзи бастун Стоянов не са за титуляри при мъжете! Централната двойка в БЪЛГАРСКИЯ национален отбор трябва да е изградена от БЪЛГАРИ! Томашич вън, Стоянов също! Иванов и Вальо Илиев щяха да се разбират три пъти повече!
Omynigo написа:blacky написа:За Иванов нямаш право да говориш! И си наври клавиатурата в г**а преди да псуваш който и да е!!! Иванов в момента е най-добрият млад защитник в България заедно с Манолев! Двамата в бъдеще ще изграждат защитата на националния с Тунчев, сеш' се?! И Томашич и онзи бастун Стоянов не са за титуляри при мъжете! Централната двойка в БЪЛГАРСКИЯ национален отбор трябва да е изградена от БЪЛГАРИ! Томашич вън, Стоянов също! Иванов и Вальо Илиев щяха да се разбират три пъти повече!
еми щом трябва да е изграден от БЪЛГАРИ , това не изключва ли автоматично ТУРЦИТЕ Иванов и Вальо Илиев![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта