Помощ!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Помощ!!!
и кур за сички дет пееха само ти в сърцата ни!!!Тва е бг не е цска!!!А ЧЕ ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ГО ЗНАЕМ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ....!!!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
- bigbonusprize
- Контакти:
Бе по едно време се чу...Със синьо знаме в ръката ще обходим ний света...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
xi4o_93 написа:и кур за сички дет пееха само ти в сърцата ни!!!Тва е бг не е цска!!!А ЧЕ ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ГО ЗНАЕМ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ....!!!
За сведение:
1.В този куплет никъде не се споменава ЦСКА
2. За разлика от сектор Г, в Б имаше плакат "Мъри и Наско - Приказката продължи" Чия приказка трябва да продължи
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- bigbonusprize
- Контакти:
ros написа:xi4o_93 написа:и кур за сички дет пееха само ти в сърцата ни!!!Тва е бг не е цска!!!А ЧЕ ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ГО ЗНАЕМ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ....!!!
За сведение:
2. За разлика от сектор Г, в Б имаше плакат "Мъри и Наско - Приказката продължи" Чия приказка трябва да продължи
Я помисли малко и кажи коя приказка трябва да продължи при положение, че вече са ръководители на националният отбор!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
от xi4o_93 на 02 Апр 2009 11:40
даите линкове за целия мач или за откъзи секви от мача че бех и искам да вида как сме стяли от тж екрана ,и ако мойе даите некав линк на мексиканските дет ги правихме беше невероятно!!!Бълагрия наи красива на света........
За Първи път ли си ходил вчера на мач,4е така се радва6 за мексиканските вълни или иска6 да се види6 някъде а ?

даите линкове за целия мач или за откъзи секви от мача че бех и искам да вида как сме стяли от тж екрана ,и ако мойе даите некав линк на мексиканските дет ги правихме беше невероятно!!!Бълагрия наи красива на света........
За Първи път ли си ходил вчера на мач,4е така се радва6 за мексиканските вълни или иска6 да се види6 някъде а ?

Те кога преди това са водили НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР, че са разказвали с него приказка
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Добре бе малко акъл се иска,за да проумееш,че те започнаха една приказка в Левски и сега трябва да я продължат в национала ... На малоумен ли се правиш??
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
koi4i написа:Добре бе малко акъл се иска,за да проумееш,че те започнаха една приказка в Левски и сега трябва да я продължат в национала ... На малоумен ли се правиш??
май не се прави ..............

Нали бяхме на Националния стадион на мач на Националния отбор. Дразни ви, че някой от "Г" е пял нещо, а не ви пречи да си говорим за Левски
bigbonusprize написа:ros написа:xi4o_93 написа:и кур за сички дет пееха само ти в сърцата ни!!!Тва е бг не е цска!!!А ЧЕ ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ГО ЗНАЕМ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ....!!!
За сведение:
Я помисли малко и кажи коя приказка трябва да продължи при положение, че вече са ръководители на националният отбор!
То тая прикъзва свърши лето господне 2007!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!