ИМА ЛИ БГ ЗАЩИТНИЦИ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ИМА ЛИ БГ ЗАЩИТНИЦИ
Наистина имаме проблеми със зщитата, но това не е от вчера. Браво на Мъри, че при контузията на Тунчев се нае да експериментира и не допусна голям гаф. Между впрочем кой писа за млади защитници - с И. Иванов ЕКЛ21Казахстан - България 2:0! Не знам за снощи, но това наистина е излагация!
iohan.law написа:Наистина имаме проблеми със зщитата, но това не е от вчера. Браво на Мъри, че при контузията на Тунчев се нае да експериментира и не допусна голям гаф. Между впрочем кой писа за млади защитници - с И. Иванов ЕКЛ21Казахстан - България 2:0! Не знам за снощи, но това наистина е излагация!
Защо реши че иван иванов е виновен за загубата,цяла европа 18годишни мочета играят здрав футбол при нас до 25 са млади и неопитни
Последна промяна от chekora на 02 апр 2009 15:05, променено общо 1 път.
ЧЕРВЕНА ЗОНА 

- Ticha
- Контакти:
Сашко Александров не е играч на ЦСКА, Левски или Литекс. Как така ще бъде викан? Мисля че само от тези три отбора имахме право да викаме играчи в националния. Нали така беше? 

mike28 написа:Добре, че не даде акъл.
Виж сега какво мисля аз- когато халфовата линия я няма никаква, ако ще и най- добрите защитници да имаш- файда никаква- вчерашния мач на Италия е доказателството.
Едно време имахме Балъков, Лечков, Милен Петков, Ивайло Йорданов, защита ни бе Хубчев, Трифон Иванов, Киряков, Цанко Цветанов и Златко Янков- Фара. Я ми кажи колко от тези играчи са играли само във вътрешното ни първенство?
Виж и сегашната ни защита- ако играят в чужбина, то това е в държави на изток от нас.
Просто тези момчета които сега ги въртят отзад, а и халфовата линия , могат да имат по-голям талант от геройте от САЩ 94, но нямат хъс,спортна злоба и манталитет, за тактическа подготовка и отборен дух няма да говоря...
Виж Майк-прав си ,аз лично не смятам,че през 94 защитата е била кои знае какво(може би с изключение на Трифон).Като цяло никога не сме имали добри защитници.Винаги сме кърпили положението отзаде-въпроса е да имаме добри халфове-а те сега не липсват-Стилян е уникален-прави може би най-добрия си сезон-дано да задържи тази форма до септември и Ангелов прави изключителни мачове напоследък
Иначе мисля ,че за първи път има някаква перспектива за бъдеще в защита-Иванов,Манолев,Александров,Милиев,Виданов-доколко ще се развият зависи от тях

cska_90 написа:mike28 написа:Добре, че не даде акъл.
Виж сега какво мисля аз- когато халфовата линия я няма никаква, ако ще и най- добрите защитници да имаш- файда никаква- вчерашния мач на Италия е доказателството.
Едно време имахме Балъков, Лечков, Милен Петков, Ивайло Йорданов, защита ни бе Хубчев, Трифон Иванов, Киряков, Цанко Цветанов и Златко Янков- Фара. Я ми кажи колко от тези играчи са играли само във вътрешното ни първенство?
Виж и сегашната ни защита- ако играят в чужбина, то това е в държави на изток от нас.
Просто тези момчета които сега ги въртят отзад, а и халфовата линия , могат да имат по-голям талант от геройте от САЩ 94, но нямат хъс,спортна злоба и манталитет, за тактическа подготовка и отборен дух няма да говоря...
Виж Майк-прав си ,аз лично не смятам,че през 94 защитата е била кои знае какво(може би с изключение на Трифон).Като цяло никога не сме имали добри защитници.Винаги сме кърпили положението отзаде-въпроса е да имаме добри халфове-а те сега не липсват-Стилян е уникален-прави може би най-добрия си сезон-дано да задържи тази форма до септември и Ангелов прави изключителни мачове напоследък
Иначе мисля ,че за първи път има някаква перспектива за бъдеще в защита-Иванов,Манолев,Александров,Милиев,Виданов-доколко ще се развият зависи от тях
Как да се развиват след като викнеш някои и го върнеш като ненужен ,подобре не го викаи
ЧЕРВЕНА ЗОНА 

Тунчев и Ив.Иванов не стават за националния - резултатите в мачовете дето играха, го доказаха.
Може да се пробва Александров от Ч.море.
Може да се пробва Александров от Ч.море.
слушам и не вярвам на очите си
точно на решителния мач с Ирландия ли трябва да играем с иван иванов, генев и ал.александров
... и какво ще стане ако някой от тези голобради момчета направи грешка или дузпа и загубим окончателно шансове заради него?! повече никога няма да помирише национална фланелка заради един злощастен мач в който поради липса на опит не са му удържали нервите(спомнете си левски срещу вердер
).. експерименти се правят в контролите .. засега по добре с опитни пенсионери отколкото да заложим всичко на руска рулетка... ако все пак не победим Ейре докрая на квалификациите ще има цели 4 (безмислени) мача за обиграване на младите ни надежди.. а и се видя 'талантите' какво могат в казахските степи.. така че айде да се понаучат пък тогава добре дошли в А отбора 

черна гора -България 2;2 за6тита тунчев и в.илиев-б.георгиев изравниава в 92 мин
сарбия-България 6;1 защита тун1ев и в. илиев-6 гола 2 дузпи и вратариа на нашиа тим е герои на мача
еире-Балгария 1;1 защита томашич и стоянов-гол в 36 тата секунда двамата защитници се виждат за прав пат от 5 години
Балгария-кипар 2;0 защита томашич и стоянов-след добри намеси на вратаря няма гол в на6ата врата
има факти а не пристрастия стигнаьме до там 4е за да о4ерним мъри плуем садиата че не е дал 4ервен картон на Българин засрамете се
сарбия-България 6;1 защита тун1ев и в. илиев-6 гола 2 дузпи и вратариа на нашиа тим е герои на мача
еире-Балгария 1;1 защита томашич и стоянов-гол в 36 тата секунда двамата защитници се виждат за прав пат от 5 години
Балгария-кипар 2;0 защита томашич и стоянов-след добри намеси на вратаря няма гол в на6ата врата
има факти а не пристрастия стигнаьме до там 4е за да о4ерним мъри плуем садиата че не е дал 4ервен картон на Българин засрамете се
- levskar in CY
- Контакти:
Vailo написа:слушам и не вярвам на очите ситочно на решителния мач с Ирландия ли трябва да играем с иван иванов, генев и ал.александров
... и какво ще стане ако някой от тези голобради момчета направи грешка или дузпа и загубим окончателно шансове заради него?! повече никога няма да помирише национална фланелка заради един злощастен мач в който поради липса на опит не са му удържали нервите(спомнете си левски срещу вердер
).. експерименти се правят в контролите .. засега по добре с опитни пенсионери отколкото да заложим всичко на руска рулетка... ако все пак не победим Ейре докрая на квалификациите ще има цели 4 (безмислени) мача за обиграване на младите ни надежди.. а и се видя 'талантите' какво могат в казахските степи.. така че айде да се понаучат пък тогава добре дошли в А отбора
Поздравления!!!!!!!!!!!!!!!! Всичко написано е абсолютно вярно!Мисля че трябва да се доверим на избора на Мъри и да подкрепяме докраи БЪЛГАРСКИЯ национален отбор!

За националния ни трябват хора, които влизат с много хъс и са готови на всичко за победата! Такъв е Данчо Тодоров, показа го и вчера в малкото време, в което игра. Имаме проблем отляво, би било чудесно ако Манолев играе там, а Данчо в дясно, или обратното... В центъра ни трябват български момчета, не Томашич, той не се хвърля да играе така, както биха се хвърлили Вальо Илиев и Котев примерно... а за Иван Иванов... момчето доказа няколко пъти , че има много потенциал, а за психиката му,,,,игра с Италия ако не помните и беше най-стабилен от всички!