Новият Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Новият Бербатов

Мнениеот ros » 30 мар 2009 09:01

На пресконференцията преди мача, Мъри каза че ще видим навия Бербатов. Това Килбейн ли беше? Вие кого мислихте, че визира. Защото с и без Бербо голове не можем да вкарваме.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
stramberk
Контакти:

Re: Новият Бербатов

Мнениеот stramberk » 30 мар 2009 09:04

Не зная защо Стоилов винаги ръси по някоя простотия на пресконференциите си.Ако пък си мисли,че е способен да създаде футболист с качествата на БЕРБАТОВ направо е полудял...

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 30 мар 2009 09:15

Предполагам че визираше Рангелов,но играта му е далеч от тази на Бербатов.Но не може да се отрече,че игра с желание!Бербатов е необходим на България.
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 мар 2009 09:25

В националния има много футболисти с име Димитър - Иванков, Телкийски, Рангелов, Макриев, но БЕРБАТОВ Е САМО ЕДИН
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 30 мар 2009 09:29

nn72 написа:Предполагам че визираше Рангелов,но играта му е далеч от тази на Бербатов.Но не може да се отрече,че игра с желание!Бербатов е необходим на България.

Да бе да,Рангело много хляб трябва да изяде ,за да стигне Бербатов ;) Мърини простотии :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 30 мар 2009 10:00

Честно казано примадона като Барби не видях да има,но видях Стенли как игра с лентата на ръката!
Не я разхожда по терена цял мач,като капитана в предишните срещи-беше капитан на място! ;)

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 30 мар 2009 10:17

Бербатов е манекен, а новият Бербатов няма да се казва Бербатов. Стига с тая измислена култова фигура, за националния не е направил нищо, а като гледам и феновете на Манчестър вече му бият шута. Дано Любо Пенев го приеме на армията, ама и в това се съмнявам. ако не сте разбрали че куклата Бербо е бита карта , ще го разберете много скоро.
Радвам се на българските бойци, не ни трябват кукли, нужни са герои за да се класираме, така че новият Бербатов е по- добре да не бъде Бербатов. А за Стенли, дайте му капитанската лента и няма да ни предаде. Еми това е...

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 30 мар 2009 10:23

mihael написа:Бербатов е манекен, а новият Бербатов няма да се казва Бербатов. Стига с тая измислена култова фигура, за националния не е направил нищо, а като гледам и феновете на Манчестър вече му бият шута. Дано Любо Пенев го приеме на армията, ама и в това се съмнявам. ако не сте разбрали че куклата Бербо е бита карта , ще го разберете много скоро.
Радвам се на българските бойци, не ни трябват кукли, нужни са герои за да се класираме, така че новият Бербатов е по- добре да не бъде Бербатов. А за Стенли, дайте му капитанската лента и няма да ни предаде. Еми това е...

Кои да е тогава :?:
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 30 мар 2009 10:25

mihael написа:Бербатов е манекен, а новият Бербатов няма да се казва Бербатов. Стига с тая измислена култова фигура, за националния не е направил нищо, а като гледам и феновете на Манчестър вече му бият шута. Дано Любо Пенев го приеме на армията, ама и в това се съмнявам. ако не сте разбрали че куклата Бербо е бита карта , ще го разберете много скоро.

А стига с тази синя злоба момчета,не ви ли писна вече да изливате една и съща помия :mrgreen: :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 30 мар 2009 10:35

Тук не говорим за клубно ниво, приателю, говорим за националния, имаше един въпрос- кой да е тогава???
Отговорът е много прост - колектива.
А между другото куклата Бербо не е червена , а зелена , да не забряваме че е рожба на Пирин, както и Мъри не е левскар защото е играл и с червения екип. Така че не става въпрос за клубна злоба , а за интересите на бг. националния отбор и всички които разделят играчите по клубна принадлежност са предатели на собствената си държава. Еми затова не можем да бием...

Върни се в “Национален отбор”