Изиграхме най -добрия си мач и пак има недоволни !?!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Re: Изиграхме най -добрия си мач и пак има недоволни !?!?

Мнениеот LSFC1914 » 29 мар 2009 14:02

slavistite написа: Аха малък съм че ми е писнало от лефскарската шайка , заради която няма и няма да имаме футбол скоро , а между другото съм на 39 години ама това няма значение нали щом съм против шайката бандити в синьо

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 29 мар 2009 14:03

slavistite написа: Аха малък съм че ми е писнало от лефскарската шайка , заради която няма и няма да имаме футбол скоро , а между другото съм на 39 години ама това няма значение нали щом съм против шайката бандити в синьо

Може да си на 39,ама първите 18 години ти ги няма.

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 29 мар 2009 14:03

PFC Litex написа:Ако падне плюваме
Ако направим хикс пак плюваме
Ако бием отново плюваме

Made in Bulgaria

Еми естествено.Ти какво очакваш от "червените" псевдо фенове?

Потребителски аватар
slavistite

Мнениеот slavistite » 29 мар 2009 14:10

LSFC1914 написа:

Ако възхвалявах смешните водачи на националния отбор и тяхният невероятен избор на отбора нямаше да ми липсват , ама нормално за изкривената ви и болна психика

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 29 мар 2009 14:15

slavistite написа:
LSFC1914 написа:

Ако възхвалявах смешните водачи на националния отбор и тяхният невероятен избор на отбора нямаше да ми липсват , ама нормално за изкривената ви и болна психика

Кой трябваше да е в отбора бе,Сократе :mrgreen:

даани
Контакти:

Мнениеот даани » 29 мар 2009 14:19

сложете венци стефанов за треньор нали :D :D :D

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 29 мар 2009 14:20

Да,по-добре играхме в сравнение с предишните 3 мача от кампанията,но в никакъв случай достатъчно добре,за да се преборим за 2-то място.Точката ни е плод на голяма доза късмет.Не става въпрос тук за сини и червени(от Левски съм),а за реална преценка.Ако не променим играта си в пъти към по-добро,докъде ще стигнем?Изравняваме на черногорците в последната минута,спасяваме се в Грузия,благодарение на вратаря ни,изравняваме в Дъблин много щастливо след като сме имали само едно голово положение за цял мач(това на Бл.Георгиев).Ако не съм прав,здраве да е,явно не разбирам от футбол...
Save Ukraine!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 29 мар 2009 14:31

goteborg написа:Да,по-добре играхме в сравнение с предишните 3 мача от кампанията,но в никакъв случай достатъчно добре,за да се преборим за 2-то място.Точката ни е плод на голяма доза късмет.Не става въпрос тук за сини и червени(от Левски съм),а за реална преценка.Ако не променим играта си в пъти към по-добро,докъде ще стигнем?Изравняваме на черногорците в последната минута,спасяваме се в Грузия,благодарение на вратаря ни,изравняваме в Дъблин много щастливо след като сме имали само едно голово положение за цял мач(това на Бл.Георгиев).Ако не съм прав,здраве да е,явно не разбирам от футбол...

Е като влезнат Бербо, Марто, Божинов и Сашо Тунчев ще се вдигне нивото, ние не разполагаме с други техни заместници и колкото и да не ни се иска това е реалността... Ако бяхме вкарали положенията си -на Благо, Митко Рангелов първото полувреме може би по друг начин щеше да се развие мача и даже да бием, но това е футбола...Трябва и да свикнем с мисълта, че не сме по-различни от Ейре и другите средни отбори, не сме някаква класа в Европа, а сме един обикновен отбор, който трябва с дух като снощния да търси победата в оставащите мачове от квалификациите.
NON MOLLARE MAI

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 29 мар 2009 14:41

LSFC1914 написа:

39 години да те води единствено омразата към един клуб е жалко. Хайде, следващия път, като се съберете с останалите 5 човека на стадиона си припомнете колко юноши на Левски са минали през Славия и си напъни мозъка. Футбола се създава със школи, а най-добрата школа в БГ е на Левски. Всичко останало е жалка история, независимо дали си на 9, 19 или 39. На89 ще станеш и пак няма да си живял, защото не ти е останало време от омраза.

Потребителски аватар
L0rDa
Контакти:

Мнениеот L0rDa » 29 мар 2009 15:00

Най- добрата школа в БГ била на Левски... :shock:

Върни се в “Национален отбор”