slavistite написа: Аха малък съм че ми е писнало от лефскарската шайка , заради която няма и няма да имаме футбол скоро , а между другото съм на 39 години ама това няма значение нали щом съм против шайката бандити в синьо
Изиграхме най -добрия си мач и пак има недоволни !?!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Изиграхме най -добрия си мач и пак има недоволни !?!?
slavistite написа: Аха малък съм че ми е писнало от лефскарската шайка , заради която няма и няма да имаме футбол скоро , а между другото съм на 39 години ама това няма значение нали щом съм против шайката бандити в синьо
Може да си на 39,ама първите 18 години ти ги няма.
PFC Litex написа:Ако падне плюваме
Ако направим хикс пак плюваме
Ако бием отново плюваме
Made in Bulgaria
Еми естествено.Ти какво очакваш от "червените" псевдо фенове?
- slavistite
LSFC1914 написа:slavistite написа: Аха малък съм че ми е писнало от лефскарската шайка , заради която няма и няма да имаме футбол скоро , а между другото съм на 39 години ама това няма значение нали щом съм против шайката бандити в синьо
Ако възхвалявах смешните водачи на националния отбор и тяхният невероятен избор на отбора нямаше да ми липсват , ама нормално за изкривената ви и болна психика
-
- Контакти:
slavistite написа:LSFC1914 написа:slavistite написа: Аха малък съм че ми е писнало от лефскарската шайка , заради която няма и няма да имаме футбол скоро , а между другото съм на 39 години ама това няма значение нали щом съм против шайката бандити в синьо
Ако възхвалявах смешните водачи на националния отбор и тяхният невероятен избор на отбора нямаше да ми липсват , ама нормално за изкривената ви и болна психика
Кой трябваше да е в отбора бе,Сократе

сложете венци стефанов за треньор нали

Да,по-добре играхме в сравнение с предишните 3 мача от кампанията,но в никакъв случай достатъчно добре,за да се преборим за 2-то място.Точката ни е плод на голяма доза късмет.Не става въпрос тук за сини и червени(от Левски съм),а за реална преценка.Ако не променим играта си в пъти към по-добро,докъде ще стигнем?Изравняваме на черногорците в последната минута,спасяваме се в Грузия,благодарение на вратаря ни,изравняваме в Дъблин много щастливо след като сме имали само едно голово положение за цял мач(това на Бл.Георгиев).Ако не съм прав,здраве да е,явно не разбирам от футбол...
Save Ukraine!
- sedem_!_dva
goteborg написа:Да,по-добре играхме в сравнение с предишните 3 мача от кампанията,но в никакъв случай достатъчно добре,за да се преборим за 2-то място.Точката ни е плод на голяма доза късмет.Не става въпрос тук за сини и червени(от Левски съм),а за реална преценка.Ако не променим играта си в пъти към по-добро,докъде ще стигнем?Изравняваме на черногорците в последната минута,спасяваме се в Грузия,благодарение на вратаря ни,изравняваме в Дъблин много щастливо след като сме имали само едно голово положение за цял мач(това на Бл.Георгиев).Ако не съм прав,здраве да е,явно не разбирам от футбол...
Е като влезнат Бербо, Марто, Божинов и Сашо Тунчев ще се вдигне нивото, ние не разполагаме с други техни заместници и колкото и да не ни се иска това е реалността... Ако бяхме вкарали положенията си -на Благо, Митко Рангелов първото полувреме може би по друг начин щеше да се развие мача и даже да бием, но това е футбола...Трябва и да свикнем с мисълта, че не сме по-различни от Ейре и другите средни отбори, не сме някаква класа в Европа, а сме един обикновен отбор, който трябва с дух като снощния да търси победата в оставащите мачове от квалификациите.
NON MOLLARE MAI
LSFC1914 написа:slavistite написа: Аха малък съм че ми е писнало от лефскарската шайка , заради която няма и няма да имаме футбол скоро , а между другото съм на 39 години ама това няма значение нали щом съм против шайката бандити в синьо
39 години да те води единствено омразата към един клуб е жалко. Хайде, следващия път, като се съберете с останалите 5 човека на стадиона си припомнете колко юноши на Левски са минали през Славия и си напъни мозъка. Футбола се създава със школи, а най-добрата школа в БГ е на Левски. Всичко останало е жалка история, независимо дали си на 9, 19 или 39. На89 ще станеш и пак няма да си живял, защото не ти е останало време от омраза.
Най- добрата школа в БГ била на Левски...