viroglav написа:Не последното десетилетие, а откакто БФС стана тъмносин сме в това положение.Сега вратар ще правят и сина на президента.Това за мен не е националният отбор на България, който каквото иска да ми говори.Това е един измислен отбор, вие се сещайте от кого.През изминалите години се вземаха някакви чужденци, все "класни" попълнения, за да може отборът /вие се сещайте кой е той/, да може да ги изтъргува за по-добри пари.Но по темата.С какво Николай Михайлов се е доказал като вратар.Само издънки от всякакъв род, и на клубно, и на национално ниво /младежкият отбор - където заради баща му го направиха твърд титуляр и капитан, без с нищо да го е заслужил/.Това не е национален отбор, това е отбора на тези, които откраднаха националният отбор на България, а и целия български футбол въобще!Васил Левски се е борил за свободата на майка България, а отборът Левски води политика на геноцид срещу българския футбол, подкрепян от турската партия ДПС.Ако апостолът на свободата знаеше за какви цели използват името му, щеше да се обърне в гроба!
В момента в БФС Левски е без представител.
А иначе Ники Михайлов е футболист на Ливърпул. Когато трябва да казвате колко голям отбор е ЦСКА се биете в гърдите, че сте победили Ливърпул в един мач без значение. А когато обсъждате футболист продаден от Левски на Ливърпул излиза, че мърсейсайдци са никакъв отбор....
И наистина не е тук мястото да обсъждаме тази тема, но поста ти е много НЕ на място и ме провокира!