Ами ако България вземе та бие Ейре?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Re: АМИ БЪЛГАРИЯ АКО ВЗЕМЕ ТА БИЕ ЕЙРЕ

Мнениеот rocknrolla » 27 мар 2009 08:57

Боримечката написа:Много се издразних на несъществуващата дузпа,която им дадоха срещу Грузия! :evil:
Затова си мисля,че този път няма да имат късмет(и съдия :D ) срещу нас!
Иначе вътрешно да си призная съм пълен песимист!
Ако с тези футболисти Мъри извади мача,Трапатони спокойно може да се обеси на гредата на една от вратите(по избор) :D :D :D
Иначе то се знае-БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

Ами ще му се наложи на Трапатони да се обеси на гредата на вратата в която ще вкараме победния гол,мене лично ме притеснява повече следващият мач в сряда,защото сме царе на издънките в домакински мачове.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 27 мар 2009 09:29

Много трудно бихме победили,но аз вярвам,че ако играят като колектив и се раздадат до край ще победим с 2:0.Ние имаме два пъти по технични футболисти,а е ясно че Ейре играят на принципа луд умора нема, както е и в Англия,така че ако постъпим разумно,мисля че ще ги надиграем тактически.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Miro_84
Контакти:

Мнениеот Miro_84 » 27 мар 2009 09:35

Абе я стига сте фантазирали.Истината е че отдавна не сме имали по-несъстоятелен отбор от този,който ще излезе в Ейре.Радвам се че Бербо няма да играе ,защото пак той щеше да го отнесе за срама ,който ще берем там.Сега Стилян ще е виновен-няма кой друг.Тези двамата провалят усилията на Иванков,Мечо,Топчо и прочее световни звезди.Защо не изгонят Стенли и да вземат Гонзо и Йовов и всички най-сетне д спят спокойно(най-вече Томислав Русев).

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 мар 2009 10:00

В друга тема казах ако бием ЕЙРЕ ще отворя тема и ще се извиня на Мъри за отправените нападки!

Мъри ще е най-малки виновник при евентуални победа или загуба в този мач , нещата в националния са изпуснати преди много време и според мен едва ли скоро ще се съвземе(много силно се надявам да греша). Дори да биеме Ейре ще се омажеме в някой от така наречените мачове "сигурни" мачове срещу "слабаци" , просто такъв ни е мантелитета. Приемето го няма да се класираме в близките години,а лошото е ,че това,което идва от долу за нищо не става. Е нека греша , пепел ми на устата,но просто съм реалист.

1.С тебе сме се разбрали,че тая тема с извинение към Мъри ще я отворя аз.
2.Съгласен съм с втория поуст,но по други причини.При евентуална загуба вината на Мъри ще е,че не е устоял на натиска и е повикал куп куци коне в национала.Тук заслугата несъмнено е на Сираков,но като истински хитрец той стои на сянка и ще се измъкне сух ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

bate_itso

Мнениеот bate_itso » 27 мар 2009 10:02

Те са силов отбор,но винаги с висок дух.Ако устискаме едно полувреме и успеем да ги изнервим,що да не им опънем мрежата след някоя контра или статично положение?!Вярно,че по принцип имат повече шансове,ама ако ще се предаваме,по-добре да не летят за мача!Успех,момчета и късмет!!!

cskaole

Мнениеот cskaole » 27 мар 2009 10:07

На федербал или пинг-понг, може да ги бием. То и на бой, пак ще ги утрепаме, ама на футбол - доста трудно, да не казвам, че е невъзможно. 2-0 за Ейре, за съжеление.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 27 мар 2009 10:27

Ами аз ако взема да спечеля шестица от тотото! ;)
Почти същото,ще е голям купона след печалбата/победата/! ;)

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 27 мар 2009 10:33

cskaole написа:На федербал или пинг-понг, може да ги бием. То и на бой, пак ще ги утрепаме, ама на футбол - доста трудно, да не казвам, че е невъзможно. 2-0 за Ейре, за съжеление.

За съжаление и на бой не можем да ги бием

ronin3
Контакти:

Мнениеот ronin3 » 27 мар 2009 10:43

Ние сме непредвидими. Това е национална черта. В момента когато започнат всички да ни отписват...
Е тогава нищо не се знае ;)

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 27 мар 2009 11:05

"И да паднем, и да бием - пак ще се напием." :D
Победата определено е по-добрия повод! Дано!

Върни се в “Национален отбор”