Най - слабите футболисти в националния ни по футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nacoooo
Контакти:

Re: Най - слабите футболисти в националния ни по футбол

Мнениеот nacoooo » 24 мар 2009 15:50

За да е в Цска толкова години, явно има качества.Със сигурност се хвърля повече от пишман националите ;)

Като има качества кажи ми най-доброто му .... защото аз не съм останал с никакво добро впечатление от него
FoRza Juve !! ForZa Vihren !!!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 24 мар 2009 15:58

Empty написа:
angelov написа:Като говорите за Илиян Стоянов някой гледал ли му е мачове за да каже на какво ниво е? А някой гледал ли е японската втора дивизия? Тя пък всравнение с нашата А група, на какво ли ниво е?
Много станахте разбирачите. И то само защото не е играл във вашия отбор.

Да ти кажа тяхното ниво е доста слабо гледал съм ги как игрят и ги дупчат с по 5 гола(техните водещи отбори срещу средноевропейски).И говоря за пъравата им девизия, а Илиян не знам къде играе в Япония ;)

Аз нямам наблюдения и за това ще се съглася с теб на сляпо. Но колко хора са ги гледали, че да коментират японския футбол?

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 24 мар 2009 16:02

В момента Тодоров,В.Димитров и И.Иванов.Към тях се прибавя и тунчев.Ето това са най-слабите играчи.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 24 мар 2009 16:05

ZYKLON написа:В момента Тодоров,В.Димитров и И.Иванов.Към тях се прибавя и тунчев.Ето това са най-слабите играчи.

Какъв прекрасен отговор!!!Евала!
Последна промяна от smash_the_reds на 24 мар 2009 16:07, променено общо 1 път.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
nacoooo
Контакти:

Мнениеот nacoooo » 24 мар 2009 16:06

ZYKLON написа:В момента Тодоров,В.Димитров и И.Иванов.Към тях се прибавя и тунчев.Ето това са най-слабите играчи.

Напълно съгласен :) И.Иванов - пълна нула много бързо се вживя в ролята на голям футболист трябва по кротко да го кара и всичко ще си дойде на мястото :D
FoRza Juve !! ForZa Vihren !!!

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 24 мар 2009 16:09

Тцтц, абе ти сериозен ли си бе ?!?! Говеждата наглост няма край. А Зетя, Телкиски, Топузаков, Томашич... това са прекрастни футболисти с фантастична футболна кариера... :evil:
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 мар 2009 16:13

Аз пък съм ядосан на Иванков! Знам, че левскарите сега ще подскочат, но говорим за национален отбор!! Може и да прави чудеса на клубно ниво, обаче в националния колко пъти ни е дънил......... Живко се скъса в последно време да прави дузпи ( че и не по една на мач само!!!)....иначе спор няма, много сърцат футболист. Велизар, в последните мачове, освен гола му срещу Румъния ( мач без смисъл )....никакъв не съм го видял по терена.... Не знам, много от играчите, като че ли не разбират какво е да излязат с националната фланелка.... Поне да гледат Марто, и кинти има, и отбор, и пак се хвърля, като че ли му е последният шанс в националния отбор......

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 24 мар 2009 16:20

kartago написа:Аз пък съм ядосан на Иванков! Знам, че левскарите сега ще подскочат, но говорим за национален отбор!! Може и да прави чудеса на клубно ниво, обаче в националния колко пъти ни е дънил......... Живко се скъса в последно време да прави дузпи ( че и не по една на мач само!!!)....иначе спор няма, много сърцат футболист. Велизар, в последните мачове, освен гола му срещу Румъния ( мач без смисъл )....никакъв не съм го видял по терена.... Не знам, много от играчите, като че ли не разбират какво е да излязат с националната фланелка.... Поне да гледат Марто, и кинти има, и отбор, и пак се хвърля, като че ли му е последният шанс в националния отбор......

Въпреки,че според теб съм мнооо прост,съм съгласен,че един от малкото играчи заслужаващи уважени е М.Петров.Този играч гори за отбора си,независимо дали е клубен или националния.

nikolay_
Контакти:

Мнениеот nikolay_ » 24 мар 2009 16:24

Armeeca31 написа:Има, си причина Янков да не играе... и това са множеството контузий... на Кишишев му мина времето. За Коловати съгласен.

След като не е във форма и е вечно контузен трябва ли да бъде викан?

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 24 мар 2009 16:25

Хасковския Тъпанар пак е на интелигентна вълна! Не спря да ръси тъпотий! А иначе най,най най-излишни са Живко,Данчо Тинката и Минката! Голяма част от другите също са излишни ама с едно две най по-малко! :mrgreen:

Върни се в “Национален отбор”