За да е в Цска толкова години, явно има качества.Със сигурност се хвърля повече от пишман националите
Като има качества кажи ми най-доброто му .... защото аз не съм останал с никакво добро впечатление от него
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
За да е в Цска толкова години, явно има качества.Със сигурност се хвърля повече от пишман националите
Empty написа:angelov написа:Като говорите за Илиян Стоянов някой гледал ли му е мачове за да каже на какво ниво е? А някой гледал ли е японската втора дивизия? Тя пък всравнение с нашата А група, на какво ли ниво е?
Много станахте разбирачите. И то само защото не е играл във вашия отбор.
Да ти кажа тяхното ниво е доста слабо гледал съм ги как игрят и ги дупчат с по 5 гола(техните водещи отбори срещу средноевропейски).И говоря за пъравата им девизия, а Илиян не знам къде играе в Япония
ZYKLON написа:В момента Тодоров,В.Димитров и И.Иванов.Към тях се прибавя и тунчев.Ето това са най-слабите играчи.
ZYKLON написа:В момента Тодоров,В.Димитров и И.Иванов.Към тях се прибавя и тунчев.Ето това са най-слабите играчи.
kartago написа:Аз пък съм ядосан на Иванков! Знам, че левскарите сега ще подскочат, но говорим за национален отбор!! Може и да прави чудеса на клубно ниво, обаче в националния колко пъти ни е дънил......... Живко се скъса в последно време да прави дузпи ( че и не по една на мач само!!!)....иначе спор няма, много сърцат футболист. Велизар, в последните мачове, освен гола му срещу Румъния ( мач без смисъл )....никакъв не съм го видял по терена.... Не знам, много от играчите, като че ли не разбират какво е да излязат с националната фланелка.... Поне да гледат Марто, и кинти има, и отбор, и пак се хвърля, като че ли му е последният шанс в националния отбор......
Armeeca31 написа:Има, си причина Янков да не играе... и това са множеството контузий... на Кишишев му мина времето. За Коловати съгласен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта