В националния - без натурализирани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
В националния - без натурализирани
По-добре слаби, но БЪЛГАРИ.Не ми се нрави хора,които нямат български корен да играят за България. 

- smash_the_reds
Re: В националния - без натурализирани
Абсолютно съм съгласен!България на българите!Ако ще и Марадона да натурализираме,аз съм твърдо против,нали именно затова съществуват национални отбори,да си премерят силите отделните нации!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Саидходжа е роден в България.Направи разлика. 

- smash_the_reds
olbinet написа:Саидходжа е роден в България.Направи разлика.
Да ама корена му не е български!

smash_the_reds написа:olbinet написа:Саидходжа е роден в България.Направи разлика.
Да ама корена му не е български!
Корена му е български,нали е помак,а помаците са българи мюсулмани.
къде му е българското име на тоя като е роден в България
Абе момци, колко от вас са сигурни в българския си корен?
Нали от тук който не е минал той не си е оставил кръвта. Цалата ни нация е смесица от различни видове племена, нашественици и кой ли още не...
Нали от тук който не е минал той не си е оставил кръвта. Цалата ни нация е смесица от различни видове племена, нашественици и кой ли още не...
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Не ви ли срам? Колко кретена , които не разбират, че националсоциализмът е мъртъв, ще продължават с простотиите си? Явно не ви стига да ходите по стадионите и да псувате като каруцари (защо ли като...). Ако има едно нещо, което не мога да понасям, това са малоумници, които се чудят кой им е виновен и, понеже дотам им стига образованието (да не говорим, че повечето от вас училище май само отвън са виждали), веднага решават, че това са чужденците, или онези с не-български имена.
Вие сте причината, такива загубеняци като атака да трупат гласове, да се срамуваме, че по нашите улици все още вървят хора, чийто менталитет се равнява на пътно псе - но, най-смешното е, че явно не го и забелязвате - жално ми е да ви чувам и виждам, защото явно България - това сте вие. Така че, следващия път, когато решите да ругаете някого, замислете се, че той е същият като вас
Вие сте причината, такива загубеняци като атака да трупат гласове, да се срамуваме, че по нашите улици все още вървят хора, чийто менталитет се равнява на пътно псе - но, най-смешното е, че явно не го и забелязвате - жално ми е да ви чувам и виждам, защото явно България - това сте вие. Така че, следващия път, когато решите да ругаете някого, замислете се, че той е същият като вас
- plamen etov
- Контакти:
smash_the_reds написа:И Саидходжа ли?Значи да не го викат никога!!!
Дано това да е майтап ,макар и много просташки ,а ако не е жалко за тебе

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.