Матеус и Божинов на купон до зори след загубата от Сърбия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Матеус и Божинов на купон до зори след загубата от Сърбия
ами аз като разправях за какво е дошъл тук Матеус и ,че прави издънка след издънка доста хора не ми вярваха,е сега дойдохме на моята
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Лошо нема дето се казва. След добре свършена работа, нормално е човек да разпусне. Аз само ще цитирам великия Туньо с брадата : Едно време ние много пиехме, ама и много добре играхме, а сега не могат нито едното нито другото. какво повече да се каже. А тези двамата са един дол дренки, и двамата се правят на някакви плейбои - еб.чи, добре че не знаят колко баджанаци имат, че свят ще им се завие. Нищо чудно да са имали и хубава тема за разговор, на пр. Николета Л. Ебати и футбола , да не се чудат защо има по 500 човека на мач.
- asenkolev
- Контакти:
Хората са си свършили работата и са отишли да си поркат! Кво лошо има в това?! 0:1 от Сърбия си е успех!!! Предният път ни вкараха 6, значи Матеус работи ПРАВИЛНО! След 5 години ще падаме от други отбори, далеч по-надолу от Сърбия. А сърбите вече няма да искат да играят с нас, щото нема да им е интересно! Всички в момента се надпреварват да ни обясняват колко футболисти имали сърбите в западните отбори! А никой не ни дава обяснение, докато те бяха в 10-годишна война, как ги произведоха тия футболисти?! И даже не са целували европейски задници и не са членове на ЕС, гадове мръсни!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
- blue avalanche
- Контакти:
veseo написа:Предполагам всеки от вас (не визирам 13-14 годишните пъпчовци) след тежък ден на работа, в който сте направили някаква грешка (да не навлизаме в темата колко е "сгрешил" вчера Матеус и че имахме просто малшанс срещу бая по-класен отбор от нас) се прибирате у вас и плачкате, вместо да излезете с приятели/колеги и никога, ама никога, не сте помирисвали дискотека. Ясно, наистина имате пълното право да сте моралисти
Не зачеквай темата "Матеус",щото най-тъпото обяснение,което съм чувал е:"Вижте къде играят техните играчи!Нормално е да паднем!"
По тази логика,срещу Англия хич да не се събличаме,нали?Че и срещу Швейцария!Изобщо,защо участваме в квалификации?
Малшанс се казва,когато си имал един куп положения и си ударил някоя и друга греда.Я ми припомни нашите положения,че нещо ми се губят!
Дисциплина , а ?
-
- Контакти:
Пълни глупости са това, според мен.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Абе пичове вие сериозно ли, никога ли никой от вас не е ходил след работа на дискотека, какви глупости говорите в момента?
Отишъл Матеус с Божинов СЛЕД мач на дискотека, какво лошо има в това, че чак да го коментираме като ебаси и сензацията?
Отишъл Матеус с Божинов СЛЕД мач на дискотека, какво лошо има в това, че чак да го коментираме като ебаси и сензацията?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Гледат само да съсипят авторитета на човека