Няма цензура, нема такова животно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mihael
Контакти:

Няма цензура, нема такова животно

Мнениеот mihael » 18 мар 2009 09:54

Приятели от Гонг, вие не сте виновни, че дори когато ви правят реклами ги цензурирате и ги скривате. Та по тая тема - нека всеки прочете материала Изкуството на футболния гаф, още кисне май в полетата, и ще видите колко нецензурни думи използва авторът на статията. Ама тя си кисне като заспало пране , което няма кой да го изхвърли . А вие си изхвърляте мнението на хората, които си дават пари за да ви четат материалчетата . Тоя форум е наи добре да го закриете , за да не лъжете хората, че и те имат право на глас.
Това е за вас приятели , само като информация , че понякога и слепите проглеждат.
И го скрийте по- бързо, докато не го види някой... :)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Няма цензура, нема такова животно

Мнениеот stenly » 18 мар 2009 10:07

Скъпи ми mihael, айде сега, след като провериш къде ти е мнението да се върнеш и да се извиниш!!!!
А, ако не можеш, вече е друг въпрос...
Модераторите не са ви враг!

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 18 мар 2009 10:23

Уважаеми Стенли, изобщо не съм гледал къде ми е мнението, не написах коментара за това- да го гледам. Написах го за повече толерантност към хората с различни мнения и си мисля че за това е този Форум. Сега това което видях е че някой пише на английски и май всички ние , недоучените няма да го разберем. А за извиненията - извинете ме, ако трябва ще се самонакажа, а може и Вие да ми изберете наказанието. Ще го приема , като порция топъл шоколад.
Успехи

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Мнениеот 100eN4o » 18 мар 2009 10:29

Тея модератори прекаляват!! Трият половината мнения на хората и не дават никво право на глас!!! Тва ако не е цензура заеби!!!! :evil:

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 18 мар 2009 10:37

mihael, някак не ти се получи... Недоволстваш, че сме те цензурирали, а след като се оказа, че не е така, се опитваш да се изкараш жертва! Просто не е това начинът, а за тези, които не разбраха за какво се води този диалог и ще продължат да пишат надолу, ще уточня.
1. от mihael беше пусната нова тема с текст:
Za CENZURATA V GONG

Мнениеот mihael на 18 Мар 2009 08:57
Neznam dali ima cenzura v gong, veroiatno ima, gledam che i mnogo drugi se oplakvat, ama neka ostavim tezi hora , moderatorite da si reshavat. Zashtoto sus gong nie imame edno bogatstvo, vinagi sa purvi v novinite i zatova shapka im svaliam. Nezavisimo che i jurnalistite v gong upotrebiavat necenzurni dumi, neka se radvame che gi ima , che bez tiah kakvo shte cheteme. i da im prostim kogato greshat , i da se radvame kogato i te se radvat na uspehite na bg-fitbola, zashtoto tazi godina nasheto purvenstvo e mnogo interesno , naskoro shte tresnem Irlandia nasred ostrova , posle shte otnesem i Kipur i togava shte vidite che jurnalistite i moderatorite v gong shte ni radvat. pone tova umeiat. Kakto da ni iadosvat, taka i da ni radvat.

2. Пратих темата (НЕ е изтрита!!!) в последната, в която се обсъждат действията на модераторите (въпреки че и такава не трябва да има, но все пак сме ви я оставили, за да НЯМА цензура). Въпросната последна тема все още стоеше на първа страница и може да бъде видяна от всички, дори да не си давате зор да я търсите.

3. След това въпреки латиницата:

Последна промяна stenly на 18 Мар 2009 09:32, променена общо 1 път
Причина: Ползвай КИРИЛИЦА! Това не се чете!!!

И накрая ПАК МОДЕРАТОРИТЕ ВИНОВНИ!!!
Лек и приятен ден на всички!
Модераторите не са ви враг!

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 18 мар 2009 11:10

Няма да водя диалог, заставам зад думите си , които съм написал на латински, и смятам че журналистите в Гонг са професионалисти и то от най добрите. И това не е само мое мнение- нищо против тях- нещата се отразяват професионално , това никой не може да оспори. Това че допускат понякога гафове и те са хора, няма съвършенни. Но това че не се допускат някои мнения на хората , които искат да кажат нещо по една или друга тема , това също е факт и също е неоспоримо. Не става въпрос лично за мен , а за всички , които пишат във Форума мисля че се следва една максима- удобни и неудобни хора. А Форумът за това е интересен , да се видят колкото може повече различни мнения, разбира се, в рамките на позволения език . Това е което ще направи Гонг още по интересен т.е хората да се чувстват съпричастни с това което става по стадионите , да бъдат част от екипа на Гонг. Нали това е целта на Форума, като идея - много добра, като реализация , не още...
Надявам се на една нова Европейска визия.
Успехи

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 18 мар 2009 11:45

Когато се псувахме,като каруцари по-добре ли беше? На който не му оттърва в ТОПСПОРТ!! Там не трият!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Върни се в “Национален отбор”