България-Сърбия(17.11, 19:00)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: България-Сърбия(17.11, 19:00)

Мнениеот MORSKI » 17 ное 2010 22:16

blue avalanche написа:Както казах,след "освобождението" от "световното синьо зло" Ст.Стоилов,почнахме да "газим" и "мачкаме". :oops:

Защото пък под негово ръководство така мачкахме, че нямаше накъде повече....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 ное 2010 22:22

Все тая, и при Мъри и при Лотар, и при Стоичката и при Пламен...
Само чичо Митко прави разликата!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 17 ное 2010 22:45

Защо ми се струва ,че по стар БГ (футболен) обичаи на Матеус му остава още малко кредит на доверие! Все пак хората от БФС стават все по - недолюбвани и подобни мачове определено не им вдигат акциите! Жалко отива си голямата ни Германска мечта ( или поне направи първа крачка)!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Gretna

Месечина, месечина йо-и-йо

Мнениеот Gretna » 17 ное 2010 23:47

"Ебем ти футбола, ебем ти времето" - това ми каза сърбина с които ходих на мача тази вечер. Нали е сърбин някак натурално му тича този за други нецензурен език, а той човека искаше чисто и просто с две думи да опише, колко съжалява, че вместо да си седи на топло в къщи при семейството и големият 42 инчов плосък супер хипер HD телевизор и да гледа някой хубав мач бе решил да се направи на патриот и да дойде да гледа плавите гастролиращи с куп резерви насред София. Гледам го, но не го разбирам. "Е к'во искаш нали бихте, пак. Аз какво да кажа, освен че не вечерях а направо от работа дойдох на мача, наваля ме дъжда, въпреки че платих 15 лв. за билет в А сектор, който уж ама уж е под козирката и затова плащаш повече отколкото в сектор В откъдето гледката е същата ама няма козирка и те полива дъжда, както лейката на бабата от горният етаж сипе вода върху саксията със здравец на балкона. Освен това паркирах на синя зона и пуснах два SMS-a защото мача като никога е от 19:00ч. а София вече се превърна в един голям платен паркинг. Имаш кола плащаш паркинг, нямаш кола не плащаш. Имаш пушка, няма идиоти, нямаш пушка има идиоти, суров е света, суров както сибирската зимна вечер е била сурова към руски интелигент-буржоа с капиталистически възгледи. Ти ако се оплакваш аз да си мълча по-добре"
К'ъв футбол, к'ви пет лева? Дори младите ганайчета събрани от кол и въже да представлява своята държава, която по стечение на обстоятелствата е действащият шампион до 21г. и които вчера по погрешка паднаха от нашите родни млади зведи погледаха погледаха и към 20-та минута на второто полувреме взеха и си тръгнаха. Лелеле тия не са у ред. Къв мач само а те да си тръгват посредата. Луди хора. Нестига, че по 15 лв. са дали, нестига и че батковците им показваха тънкостите на занаята а те - не мерси ае чао, стига ни толкоз ще си лягаме рано, че утре се прибираме в Африка. А дали и те не са разкрили истината? Дали и те не са видяли онуй нещо което и аз видях и защото нямат никакви морални ангажименти са решили, да си спестят едни 20 мин от животите си и да ги изживееят по-малко по добър начин, за разлика от мен и тези около 3 000 хиляди измръзнали и изцапани човечета дошли на мач с цел да се забавляват а всъщност накрая се оказва, че са се измъчвали 90+4 минути както група мазохисти озовала се в стая с уреди за мъчения. Е не е истина колко сме слаби. Просто не мога да го приема. Кой ме би по главата да се раждам през 70-те? Не мога да не правя сръвнение с онзи отбор и с този отбор. Онзи отбор имаше една единствена прилика с този. Името. Всичко друго е различно. Е да и вратарчето има нещо общо с онова от преди 17 години. 17 години. Много станаха годинките а нещо май няма изгледи да се обърне таз палачинка. Страх ме е да не е залепнала на тавана и там да си остане завинаги. Като гледам какво играят тези футболисти и като знам, че те са най-добрите поне за близките 5 и повече години и като ги прибавя към онези 17 и ми става лошо. "Ебем ти футбола а времето е приятно. Дъжда измива всичко и всички а аз имам нужда от почистване"

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 18 ное 2010 02:26

Благодаря на Лотар че в този отбор не са Георги Пеев, Атанас Романов, Цветан Генков, Емил Гъргоров и други по-малко популярни класни играчи .Тогава щеше и мене да ме е срам.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

И при Матеус сме ниска топка!

Мнениеот obi4am_pirin » 18 ное 2010 17:57

Интересен коментар на подлагащия се Стефан Стоянов!Той неговия човек Мър(л)и такива ги надроби че сега на човека ще му трябва време да оправи батака!А и сега сме ниска топка но при Мър(л)и бяхме спукана топка!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

tekumse
Контакти:

Мнениеот tekumse » 18 ное 2010 20:58

BlueRadiotherapist написа:Голям фарс сме българите.Сърбите ни биха ходом,а нашите си играят футбол от 80 те години, както винаги.Дори Моуриньо или Кройф да ни поеме ,с тези чалга татуирани манекеногейчета ,все тая ще е.

По скоро ниво 4-ти клас даскал по физическо. Попето ли е най-добрия на дрибъл - дай да му подаваме и да се надяваме, че нещо ще измисли. Кой бие добре фаулчета? - а така Джудже значи ти си тутуляр и плеймейкър. Ти дългия дето играеш баскет - аре на вратата щом си свикнал да пипаш топката с ръце. Валери какви са тия гъзарски бутонки, явно при теб са кинтите - я почерпи всички и ти си ни голмайстора.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 10 дек 2010 22:13

BlueRadiotherapist написа:Голям фарс сме българите.Сърбите ни биха ходом,а нашите си играят футбол от 80 те години, както винаги.Дори Моуриньо или Кройф да ни поеме ,с тези чалга татуирани манекеногейчета ,все тая ще е.

+1

Върни се в “Национален отбор”