Супер сте момчета, мерси за линка!
А, по въпроса за екипите: по регламент в контролните мачове госта избира екипа.
България-Сърбия(17.11, 19:00)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Линк за мача на Националите
Тъпа Държава как може по Националната телевизия да давата МиЗерни Сериали Бахти!
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
stf написа:nakito написа:Крайно време е вече поне приятелските срещи на националите да се играят в други градове и стадиони, защото с тези празни седалки е много грозно и мрачно
Е че в кой град ще се съберат повече на подобен мач , особерно в това време и с тези цени 15 , 10 ,5 лв . Та аз съм ходил за по - малко на срещи от кфалификационни цикъл и то срещу по - добри отбори .
В който и да е град и в каквото и да е време щяха да са повече, защото в цяла България искат да гледат националния отбор.В София вече са много разглезени и срещите с по-слаби противници или приятелските изобщо не ги отразяват,пълна апатия!!
stf написа:nakito написа:Крайно време е вече поне приятелските срещи на националите да се играят в други градове и стадиони, защото с тези празни седалки е много грозно и мрачно
Е че в кой град ще се съберат повече на подобен мач , особерно в това време и с тези цени 15 , 10 ,5 лв . Та аз съм ходил за по - малко на срещи от кфалификационни цикъл и то срещу по - добри отбори .
Еми то и без дъжд според мен нямаше да има повече от 3,4 хиляди.Иначе и аз съм ЗА, поне някои от приятелските срещи да се играят извън София
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"
http://aliez.com/media/embedc.php?id=1922&w=580&h=440
Тук не е блокиран линка, защото се излъчва от чужда телевизия, а не от булсатските пед***си.
Тук не е блокиран линка, защото се излъчва от чужда телевизия, а не от булсатските пед***си.
nakito написа:stf написа:nakito написа:Крайно време е вече поне приятелските срещи на националите да се играят в други градове и стадиони, защото с тези празни седалки е много грозно и мрачно
В който и да е град и в каквото и да е време щяха да са повече, защото в цяла България искат да гледат националния отбор.В София вече са много разглезени и срещите с по-слаби противници или приятелските изобщо не ги отразяват,пълна апатия!!
E според мен кои ще да е град ефекта нямаше да е кой знае колко различен
1-во Цените ... несъответстват на подобен мач . Та аз за 10 лв ще гледам ЦСКА Бешикташ в "В" мач с къде къде по -голям заряд от някаква си контрола . Не ми е толко за парите , но просто тези пари са смешни за подобен мач
2-ро Времето ... Не искам да ме вали на докато гледам мач без интрига и заряд
3-то Играта ... Честно казано играта на наще национали е посредствена, а и като гледам съперниците ни неизнасят кой знае какво щоу
Ако беха по - ниски цените вериоятно щях да си пиина преди мача и щях ги гледам на стадиона . Но сега това е някаква подигравка с феновета . Сигурно Перуци си вика : Иха Ихо бихме 2 мача дай сега да сложи ме малко по - високи цени та да се събере някоя пара , та да избием загубите от домакинства като това с Грузия например.
Не ме разбираите погрешно , не съм против това да има срещи и в други градове , но просто не очаквам нещо по - различно
stf написа:E според мен кои ще да е град ефекта нямаше да е кой знае колко различен
1-во Цените ... несъответстват на подобен мач . Та аз за 10 лв ще гледам ЦСКА Бешикташ в "В" мач с къде къде по -голям заряд от някаква си контрола . Не ми е толко за парите , но просто тези пари са смешни за подобен мач
3-то Играта ... Честно казано играта на наще национали е посредствена, а и като гледам съперниците ни неизнасят кой знае какво щоу
Ако беха по - ниски цените вериоятно щях да си пиина преди мача и щях ги гледам на стадиона . Но сега това е някаква подигравка с феновета . Сигурно Перуци си вика : Иха Ихо бихме 2 мача дай сега да сложи ме малко по - високи цени та да се събере някоя пара , та да избием загубите от домакинства като това с Грузия например
Странна птица си ти,хем не ти е за парите,хем само за тях говориш.Ти си типичния фен,да не го вали,да не му духа и, ако може постоянно да играем с Бразилия!В който и друг град да беше мача щеше да има поне 2 пъти повече зрители...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Boksiorcheto
stf написа:stf написа:]Крайно време е вече поне .
E според мен кои ще да е град ефекта нямаше да е кой знае колко различен
Ако беха по - ниски цените вериоятно щях да си пиина преди мача и щях ги гледам на стадиона . Но сега това е някаква подигравка с феновета . Сигурно Перуци си вика : Иха Ихо бихме 2 мача дай сега да сложи ме малко по - високи цени та да се събере някоя пара , та да избием загубите от домакинства като това с Грузия например[/quote]
Ти си типичен софийски фен. Толкова си и фен де

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: България-Сърбия(17.11, 19:00)
Пак опираме до стадионите - в Пловдив , Варна , Стара Загора, Русе и Велико Търново винаги ще има много публика на мач на националите , но няма хубави стадиони 

Re: България-Сърбия(17.11, 19:00)

Нелош мач за нашите. Сърбите имат добри и известни единици, и играят с титулярите си.
Нашите са с експериментален състав.
Равният е добър за нас, но за съжаление допуснахме гол ...
Обидно малко хора ...

Последна промяна от marmi52 на 17 ное 2010 20:42, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]