happy соц

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bene
Контакти:

happy соц

Мнениеот bene » 13 мар 2009 17:12

драги дизайнери, гербът на Републиката стои върху флага на Републиката точно в центъра, а не като щампа на мястото на стария соц герб!!!

Изображение
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: happy соц

Мнениеот plamen etov » 13 мар 2009 18:26

bene написа:драги дизайнери, гербът на Републиката стои върху флага на Републиката точно в центъра, а не като щампа на мястото на стария соц герб!!!

Изображение

:D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 13 мар 2009 18:30

bene написа:драги дизайнери, гербът на Републиката стои върху флага на Републиката точно в центъра, а не като щампа на мястото на стария соц герб!!!

Изображение

:idea: :idea: :idea: :geek:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 13 мар 2009 18:48

Човека е прав!Вижте форум-Нац.отбор!!! ;)
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 13 мар 2009 19:37

Пак глупости, що пишеш без да си чел!
Грешка в това което са компилирали в знамето явно има, но герб на знамето ни НЯМА!
Конституцията на държавата не казва ясно:

Чл. 166.: Знамето на Република България е трицветно: бяло, зелено и червено, поставени водоравно отгоре надолу.

По-подробно, формата, размерите и цветовете се определят от Закона за Държавния печат и Националното знаме на Република България

* Форма - правоъгълна със съотношение на широчина към дължина - 3:5. При вертикално окачено знаме, прикрепено към напречник, максималната му дължина може да достигне до пет широчини.
* Размери: 18 см х 30 см, 24 см х 40 см, 90 см х 150 см, 129 см х 215 см.
* Цветове:
o бял – със степен на белота не по-малка от 80%,
o зелен – номер 17-5936 ТС по скалата на Пантон-текстил
o червен – номер 18-1664 ТС по скалата на Пантон-текстил.

Стандартни образци за цветовете на националното знаме се съхранявят в Комитета по стандартизация и метрология.

За изобразяване на знамето близки цветове в 16-код са: за бялото – #FFFFFF; за зеленото – #00966E; за червеното – #D62612.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 13 мар 2009 19:52

itelim написа:Пак глупости, що пишеш без да си чел!
Грешка в това което са компилирали в знамето явно има, но герб на знамето ни НЯМА!

Чл. 166.: Знамето на Република България е трицветно: бяло, зелено и червено, поставени водоравно отгоре надолу.

По-подробно, формата, размерите и цветовете се определят от Закона за Държавния печат и Националното знаме на Република България

* Форма - правоъгълна със съотношение на широчина към дължина - 3:5. При вертикално окачено знаме, прикрепено към напречник, максималната му дължина може да достигне до пет широчини.
* Цветове:

Стандартни образци за цветовете на националното знаме се съхранявят в Комитета по стандартизация и метрология.

За изобразяване на знамето близки цветове в 16-код са: за бялото – #FFFFFF; за зеленото – #00966E; за червеното – #D62612.

Ми бате така е , даже преди втората световна война , Италия имаше на националния си трибагреник герб.Посредата на флага.Двете Германии също имаха гербове.Герба на испания беше по различен едно време, черен орел ( или каквото се води там)... сега флага на Италия е само вертикално зелено , бяло , червено.. Германия е черно , червено , жълто и така нататък... просто дизайнера е сложил този флаг и това е . Нека не нападаме момчето, знам че е гадно като се умажеш и сички познат да ти се карат.Аз му предлагам да сложи норамелн БГ флаг, без гербове.И да му пусне лека сянка.За пример да влезне в сайта на ФИФА и да види там как седи знамето.
Подкрепям мнението си с снимки, нещо такова можеби ! >>>

[center]Изображение[/center]

[center]Изображение[/center]
Последна промяна от mormona на 13 мар 2009 20:09, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 13 мар 2009 20:07

mormona написа:
itelim написа:Пак глупости, що пишеш без да си чел!

* Цветове:

Ми бате така е , даже преди втората световна война , Италия имаше на националния си трибагреник герб.Посредата на флага.Двете Германии също имаха гербове.Герба на испания беше по различен едно време, черен орел ( или каквото се води там)... сега флага на Италия е само вертикално зелено , бяло , червено.. Германия е черно , червено , жълто и така нататък... просто дизайнера е сложил този флаг и това е . Нека не нападаме момчето, знам че е гадно като се умажеш и сички познат да ти се карат.Аз му предлагам да сложи норамелн БГ флаг, без гербове.И да му пусне лека сянка.За пример да влезне в сайта на ФИФА и да види там как седи знамето.

Съгласен съм, и на мен знамето с герб ще звучи много по-добре, особено ако е оригиналния преди 44-а. Но ние сме с къса памет и няма как да е друто, при тези малоумници, които стоически и с овче малоумие си ги преизбираме...
Колкото до момчето - нищо лично. Просто пак казвам - трябва да се чете, дори и в нета.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 13 мар 2009 20:14

Ето предлагам да видите как са знамената в този сайт... Много са добри, поне според мен.Оригинално , новаторско, не с онзи мотив от '86-та дакажем, където просто се слага знамето някъде и това е. Търпят се промени , направете го така.Смятам че е по добре.Вкараите му сянка на фотошопа и това е.

http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... index.html

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 14 мар 2009 11:28

мноо добре знам, че герб на знамето ни няма! идеята беше, че ако се слага такъв за по-голям пиниз е редно гербът да стои в средата. според хералдическата традиция на християнския свят гербовете и знаците по флаговете трябва така да се разполагат, че да са в центъра на мисловен кръст. единственото изключение прави Словения, поне за мен незнайно поради какви причини...

http://www.fotw.net/flags/country.html

Изображение
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Върни се в “Национален отбор”