Ст.Петров:Спирам с националния след края на квалификациите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Re: Ст.Петров:Спирам с националния след края на квалификациите!

Мнениеот benquick » 03 окт 2010 20:53

Так и трябва да направи.Като поостарееш и не ставаш вече най правилно е да се
откажеш и да не спираш младите!Мисля Стенли вече и той горкия няма какво да даде
толко на национала така че уважавам решението му.Дано това момче Димов дето сега
е извикан да му е достоен заместник.Лично аз нямам наблюдения върху играта му, но
четох доста хубави неща за него тук във форума и сега топката е в неговите ръце.Дай
Боже всички да се представят добре в Уелс,та да се запази някакъв шанс за класиране.
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: Ст.Петров:Спирам с националния след края на квалификациите!

Мнениеот boston celtics » 18 окт 2010 19:44

Cesc Fabregas написа:Вижте на какво попаднах днес както си ровех в интернет...
Стилиян Петров отрече пред английските медии, че ще направи, като Димитър Бербатов и ще се откаже от националния отбор.

„Би било лесно да си тръгнеш, но не гледам на това по този начин. Никога не бягам от отговорност”, заяви Стилиян.

„Когато кампанията приключи, ще бъда на 33 и смятам, че е време да се даде път на младите.”

„Изиграх своята роля, давах всеки път най-доброто от себе си и ще продължа да го правя – искам да се насладя на последните си мачове”, добави роденият в Монтана футболист.

Той коментира и предстоящия мач с Уелс, където играе Джеймс Колинс, който му е съоборник:

„Определено сме в много трудна позиция, но няма да спрем да се борим”, каза капитанът.

„Винаги съм казвал, че Англия е фаворитът, така че останалите ще се борят за второто място.”

„Загубихме два мача, последни сме, но всичко може да се развие по друг начин в следващите няколко мача.”

„Мачът с Уелс е изключително важен за нас, както и за тях.”

„Много хора в България не са сигурни, че Матеус е правилният избор, но аз мисля, че е.”

„Със своето име и излъчване, както и с начина си на игра, той ще ни даде нещо, което никога не сме притежавали преди – борба. Не съм говорил с него, но ще го направя, когато се видим.”
Източник:СпортаБГ
Доста неприятна новина според мен! Един от най-раздаващите се играчи в тоя скапан отбор също си тръгва.най-добре Матеус да слиза на терена, със сигурност ще е най-добрия... :roll:
Не разбирам защо трябва да обсъждаме решенията на даден футболист...Ами така си е решил,това е...Далече съм от мисълта,че ще остане,а и най - малкото заради нас - хората...
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Върни се в “Национален отбор”