ЖО: Искам да играя за България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: ЖО: Искам да играя за България!

Мнениеот PFCB » 12 окт 2010 16:48

NeRaDzYrA написа:Едобре де дай и ние да съберем 10 малки негърчета..Тоя национален отбор не е ли за българските момчета? ;)

Сега ни бие който ни хване, медиите по целия свят ни се подиграват и не съм чул някой да е доволен от сегашното положение, понеже няма чужденци за разлика от други национални отбори. Важното е как се представя отбора, а не дали има натурализирани чужденци.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 14 окт 2010 12:16

Нз все си мисля, че Жо не е нищо кой знае какво, че чак и да го викаме в националния отбор..Просто е един играч с класа малко над средната за А група..и затова изпъква, в някое голямо първенство ще търка пейката, не само заради липсата на сякакви физически качества.. ;) а и заради чисто футболни такива
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 окт 2010 16:45

NeRaDzYrA написа:Нз все си мисля, че Жо не е нищо кой знае какво, че чак и да го викаме в националния отбор..Просто е един играч с класа малко над средната за А група..и затова изпъква, в някое голямо първенство ще търка пейката, не само заради липсата на сякакви физически качества.. ;) а и заради чисто футболни такива

В "някое голямо първенство" пейките ще търкат:Виданов,Иванов,Милиев,Занев,Хичо,Домо,Рангелов,Янков,Бодуров...
Затова предлагам да закрием националния отбор! :oops: :oops: :oops:
Говорим за БЪЛГАРСКОТО първенство,за БЪЛГАРСКИЯ национален отбор...А и никой не го е "викнал",така че,само си търкаме зъбките тука.

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 18 окт 2010 19:36

Kakvoenebetoo написа:"Нямам паспорт, но ще си направя", категоричен е бразилецът

Бразилското крило на Левски Жоазиньо призна, че е готов да играе за националния отбор на България, но при положение, че получи повиквателна от БФС.
„За мен най-важното за момента е да играя за Левски. Нямам български паспорт. Но пък би било интересно предложение и чест за мен да играя за друга държава, в случая България“, призна Жо пред сайта на Левски.

Дано да стане! В момента е класи над Пеевци Георгиевци и т-н
Дано стане..100 % ще вдигне малко класата на отбора,но къде отиват българските момчета :oops:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Върни се в “Национален отбор”