PFC Litex написа:LaRgO написа:Първо Благодаря![]()
Значи нашите,че не стават си е така.Гара е страхотен нападател и в това спор няма.Ще е много добре да играе за нашия национален отбор,но той сам си каза,че иска да играе за Франция или за Мали.Не съм казал,че съм твърдо против натурализирането стига наистина тези чужденци да са добри и да не са много
Аз съм далеч от мисълта, че трябва всеки един чужденец показал малко повече класа на момента да бъде национал. Относно това за Дембеле, че искал в Мали и Франция, нали знаеш, че трябва да бъде първо повикан, та това ми бе мисълта, ако им вратички, от БФС да не спят, а да действат, защото няма две мнения, че ще ни помогне адски много.
За централни защитници от чужденците и е МЛАД, защото това също е от значение наш Барт също е по-добър от настоящите в национала.
Parmalat , в халфовата линия сме добре, единствените добри халфове у нас са Жоазиньо и Дока, но пък си има на тези постове и наши момчета.
Успеем ли да усилим нападението и заздравим защитата на халфовете също им е лесно
Съмнявам се Франция да го извика,но за Мали шанса е голям,така че ако има вратички БФС да действа.Нямам наблюдения за Барт,но щом казваш,че е по- добър ти се доверявам.