Защо Клео може за Сърбия,а при нас не може?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Защо Клео може за Сърбия,а при нас не може?

Мнениеот LaRgO » 24 сеп 2010 02:05

PFC Litex написа:
LaRgO написа:Първо Благодаря :)
Значи нашите,че не стават си е така.Гара е страхотен нападател и в това спор няма.Ще е много добре да играе за нашия национален отбор,но той сам си каза,че иска да играе за Франция или за Мали.Не съм казал,че съм твърдо против натурализирането стига наистина тези чужденци да са добри и да не са много

Аз съм далеч от мисълта, че трябва всеки един чужденец показал малко повече класа на момента да бъде национал. Относно това за Дембеле, че искал в Мали и Франция, нали знаеш, че трябва да бъде първо повикан, та това ми бе мисълта, ако им вратички, от БФС да не спят, а да действат, защото няма две мнения, че ще ни помогне адски много.

За централни защитници от чужденците и е МЛАД, защото това също е от значение наш Барт също е по-добър от настоящите в национала.

Parmalat , в халфовата линия сме добре, единствените добри халфове у нас са Жоазиньо и Дока, но пък си има на тези постове и наши момчета.
Успеем ли да усилим нападението и заздравим защитата на халфовете също им е лесно

Съмнявам се Франция да го извика,но за Мали шанса е голям,така че ако има вратички БФС да действа.Нямам наблюдения за Барт,но щом казваш,че е по- добър ти се доверявам.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 сеп 2010 02:06

Ларго, Дока възстанови ли се на 100% от контузията и да си върне формата, не че е от Литекс, просто си е добър и няма по-добри от него и Жоазиньо в България в момента. Марто Петров си е вече на възраст, с една камара контузии и я играл още годинка, я не. Аз не говоря хоп още за следващият мач да са чужденци, трябва да мислят в перспектива.

От централните защитници ти казах, Барт е много добър, но партньора му в Литекс е баси чаплата и така му се губи играта. Барт е и европейски шампион на Франция с някаква от юношеските им формации.
Изображение

Потребителски аватар
kangas
Контакти:

Мнениеот kangas » 24 сеп 2010 02:06

Аз не мисля че е чак такъв проблем чужденци да играят за нац.отбор.какъвто го изкарват някой ''патриоти''!!! Значи Германците са по малко патриоти?Белгииците също!!!Хърватите!!! Сърбите!!!Французите!!!Англичаните нещо споменаваха за Алмуния щото си имаха проблеми с вратарския пост сега утихнаха покраи Харт ама ще видим до кога!!! Бреиий абе големи националисти се извъдихте бе!Тоя бил черен оня незнам си къв а бе я се огледаите че с кво е по малко от вас например Дембеле или Жоазиньо?я да оговори некой от тия с изкривеното съзнание!!!офффф писна ми от позьори в тая ш....а държава!На кво основание се имате за нещо?Много сте зле особено на фона на ошушканата ни държавица!Като сте такива „патриоти„-расисти е точната дума де що стоите 20 години и гледате как сульо и пульо разграбват държавата???да ви еба в „патриотите„
Левски Завинаги

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 сеп 2010 02:07

Ето,че всички сме на едно мнение :) И аз смятам,че ако ще има чужденци в националният отбор, не трябва да са повече от двама-трима. В момента имаме нужда от стабилен централен защитник и добър нападател :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 24 сеп 2010 02:12

PFC Litex написа:Ларго, Дока възстанови ли се на 100% от контузията и да си върне формата, не че е от Литекс, просто си е добър и няма по-добри от него и Жоазиньо в България в момента. Марто Петров си е вече на възраст, с една камара контузии и я играл още годинка, я не. Аз не говоря хоп още за следващият мач да са чужденци, трябва да мислят в перспектива.

От централните защитници ти казах, Барт е много добър, но партньора му в Литекс е баси чаплата и така му се губи играта. Барт е и европейски шампион на Франция с някаква от юношеските им формации.

За Дока ми стигнаха 3 мача,за да го харесам.Наистина добър футболист е.Том също е добър,но нещо май му спадна формата.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 сеп 2010 02:14

Ще ви споделя още нещо, което е от съществено значение от психологическа гледна точка, а именно, докато нашите прима балерини приемат повиквателната в националния отбор за даденост или, че някой им е длъжен (примера с Иван Стоянов), то чужденците приемат това като призвание и дават всичко от себе си на максимум, и си късат задниците по терена, тъй като в подсъзнанието им бошува момента да не се издънят и нагледен пример за това са Томашич и Вагнер, и двамата помогнаха и дадоха много на националния отбор.
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 24 сеп 2010 02:20

PFC Litex написа:Ще ви споделя още нещо, което е от съществено значение от психологическа гледна точка, а именно, докато нашите прима балерини приемат повиквателната в националния отбор за даденост или, че някой им е длъжен (примера с Иван Стоянов), то чужденците приемат това като призвание и дават всичко от себе си максимум и си късат задниците по терена, тъй като в подсъзнанието им бошува момента да не се издънят и нагледен пример за това са Томашич и Вагнер, и двамата помогнаха и дадоха много на националния отбор.

За мен футболистите с някой изключения нямат мотивация и желание да играят за националният отбор,което за мен е абсолютно необяснимо.Томашич и Вагнер са играли с по-голямо желание,отколкото някой от сегашните манекени.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 сеп 2010 02:23

Специално за защитник холандеца от Левски Мюдлер също ми харесва как играе и е само на 25 години.Барт е на 24 години и двамата са добри опции.
В Халфовата линия Дока и Жо само другите нямат нужната класа на този етап.Жоазиньо е само на 21 години,а Дока е на 26 години.
В нападение само Гара Дембеле който е на 24 години.Според мен това са само опциите.Най-доброто от чужденците в България.
Последна промяна от Parmalat на 24 сеп 2010 02:26, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 сеп 2010 02:25

Пармалат, коментирай постове на които наистина имаме нужда от една идея по-добри от настоящите. Мюлдер е добър, но на този пост имаме Манолев, че и Миланов.
Уязвими сме в центъра на защита и сме ялови в нападение, с Дембеле и Барт решаваме дупките на 100%.

Той и Мболи мисля, че нямаше мачове за Алжир, но като сме кухи лейки, че го изпуснахме никой не ни е виновен :)
Последна промяна от PFC Litex на 24 сеп 2010 02:27, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
kangas
Контакти:

Мнениеот kangas » 24 сеп 2010 02:26

PFC Litex написа:Ще ви споделя още нещо, което е от съществено значение от психологическа гледна точка, а именно, докато нашите прима балерини приемат повиквателната в националния отбор за даденост или, че някой им е длъжен (примера с Иван Стоянов), то чужденците приемат това като призвание и дават всичко от себе си на максимум, и си късат задниците по терена, тъй като в подсъзнанието им бошува момента да не се издънят и нагледен пример за това са Томашич и Вагнер, и двамата помогнаха и дадоха много на националния отбор.

съгласен съм тука си много прав!!!А помниш ли кво плюене беше по едно време по тях ?те не играели с хъс незнам си кво !!!! не знаели химна абе смешна история а тия наште Убавци като го знаят кво? Страшен хъс показват :) ама в Син-сити
Левски Завинаги

Върни се в “Национален отбор”