Ще се върне ли Бербатов в националния отбор при Матеус.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Ще се върне ли Бербатов в националния отбор при Матеус.

Мнениеот deepblue1963 » 22 сеп 2010 11:02

rbs написа:Матеус е поредната грешка на БФС.този не става и работата му в предишните клубове го доказва.трябваше ни доказан специалист като АНТИЧ или Топмюлер/Петрович .a БЕРБО няма да се върне докато не се махнат тия подуенски измекяри и перуки разни от БФС :geek:

Колко,точно,"подуенски измекяри" има в БФС?
Какъв "измекяр" е Гр.Ганчев?
Какъв "измекяр" е Костадинов?
Какъв "измекяр" е Лечков?
Когато Бербатов беше в национала,тези "измекяри" не бяха ли в БФС?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 сеп 2010 11:37

blue_wind написа:В основата на коя контузия на Марто беше Стоилов,че не си спомням?В кой мач се контузи Мартин Петров?

В някаква безсмислена контрола. Не съм сигурен с кой. Беше контузен, пусна го, и той се доконтузи.

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 22 сеп 2010 14:56

rbs написа:Матеус е поредната грешка на БФС.този не става и работата му в предишните клубове го доказва.трябваше ни доказан специалист като АНТИЧ или Топмюлер/Петрович .a БЕРБО няма да се върне докато не се махнат тия подуенски измекяри и перуки разни от БФС :geek:

Това не е грешка!Това е измиване на ръцете :roll:

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 22 сеп 2010 16:35

metodito написа:
blue_wind написа:В основата на коя контузия на Марто беше Стоилов,че не си спомням?В кой мач се контузи Мартин Петров?

В някаква безсмислена контрола. Не съм сигурен с кой. Беше контузен, пусна го, и той се доконтузи.

[offtopic]Защо ли си мисля, че говориш за мача ни с Грузия при Пламен Марков, когато Жоро вратаря ни спечли точката[/offtopic]

Бребатов няма да се върне!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 сеп 2010 16:41

angelov написа:
metodito написа:

[offtopic]Защо ли си мисля, че говориш за мача ни с Грузия при Пламен Марков, когато Жоро вратаря ни спечли точката[/offtopic]

Бребатов няма да се върне!!!

Ако ще!!!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 22 сеп 2010 16:45

deepblue1963 написа:Ако ще!!!

Дано, но моето мнение е такова.

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 22 сеп 2010 19:34

deepblue1963 написа:
rfecBG написа:Айде стига с Бербатов бе ще се върле ли , няма ли да се върне ? МИ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ! След като го плюха 90% от разбирачите и самите те го изгониха а сега едва ли не му падате на колене да се върне .... както сам каза аз съм на високо , и да почна да падам няма да падна толкова ниско колкото вас ! ;) Няма да се върне заради вас завистници ! :evil:

Те и Руни го плюха след световното,ама си е там,в национала,нали?

Да ама рууни има тери и рио да му пазят вратата джерард и лампард да му печелят средата на терена и милнър и адам джонсън да му центрират... прави разликата м/у двата отбора защото даваш нелеп пример.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 сеп 2010 00:20

mon1nho написа:
deepblue1963 написа:
rfecBG написа:Айде стига с Бербатов бе ще се върле ли , няма ли да се върне ? МИ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ! След като го плюха 90% от разбирачите и самите те го изгониха а сега едва ли не му падате на колене да се върне .... както сам каза аз съм на високо , и да почна да падам няма да падна толкова ниско колкото вас ! ;) Няма да се върне заради вас завистници ! :evil:

Те и Руни го плюха след световното,ама си е там,в национала,нали?

Да ама рууни има тери и рио да му пазят вратата джерард и лампард да му печелят средата на терена и милнър и адам джонсън да му центрират... прави разликата м/у двата отбора защото даваш нелеп пример.

"Да ама рууни има тери и рио да му пазят вратата..."
Особено срещу Германия!
Щото Тери,Фердинанд,Джерард и Лампард хич не бяга ругани след световното.Не виждам някой да се е отказал от национала!Или те не са с "деликатната бербатовска душа".Тъй че,айде стига с това:"Много го плюха и той се разчувства и се отказа."И не е вярно,че чак толкова са го хулили.Бая си го и величаха...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 сеп 2010 08:31

Не само ще се върне ,но и пеша ще дойде ........

Върни се в “Национален отбор”